Komentari

bubuleja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    i psihijatri ponekada pogriješe a mi smo sami sebi najkvalitetniji psihijatri samo trebamo dobiti volju za borbu sa "vjetrovima"

    avatar

    15.02.2022. (12:15)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ti si zbilja najizdržljivija osoba koju ( samo slovima doduše ) poznam.

    Svatko bi pokleknuo da je u tvojoj koži sa svim svojim tegobama doživjeti smrt oca je prestrašno, ali eto, ti si izdržala....

    Nemam iskustva s osobama koje su tražile psa kao suport u poslu, ali se sjećam Milanke Opačić kad je bila ministrica Socijalne skrbi da je svog psa vodila na posao i u pauzi ga šetala......Slikali su je, ne bih inače to znala

    Psihijatrica ili socijalna služba bi trebala na nalaz napisati SVOJE mišljenje afirmativno, što znači, da možeš na poslu pružiti uvjete da pas NIKOME ne smeta. Probaj još jednom.....

    avatar

    15.02.2022. (12:27)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Annaboni- Ti to meni daješ nadu?!!!! Treba mi samo mali poticaj, a možda si to baš Ti i Tvoje riječi. Pokušat ću ponovno, ali ne još. Hoću da malo istreniram Điđija da može biti i sam. Pretvorio se u razmaženo derište (ali isto ga obožavam).
    Zvijezdo- ja se borim s vjetrenjačama ka don Qihot.

    avatar

    15.02.2022. (13:04)    -   -   -   -  

  • eum

    U prvom dijelu teksta imaš puno ponavljanja, drugo je ok, uz veseli zaključak, tako treba. Drago i je da si još tu, da te nose slova prema najljepšim emocijama, svemu unatoč... Lp i blagoslov!

    avatar

    15.02.2022. (13:57)    -   -   -   -  

  • ALEN ALISPAHIĆ

    hehehe

    avatar

    15.02.2022. (15:40)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Tako je, to je život. Usponi i padovi su dio svakodnevice. Iz uspona uvijek naučiš, ali iz padova... e, to je hrabrost. ;)

    avatar

    15.02.2022. (16:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    Svaka čast! Điđi osjeća Tvoju ljubav i borbu. Ne predati se - ali, ako je ikako moguće - malo ipak zaobići psihijatre.....Ljubav Tebi i Điđiju!!!!!

    avatar

    15.02.2022. (17:34)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Budi ustrajna. Vidjela sam na poslovnoj mreži Linkedin da ima firmi u Hrvatskoj koje uvode dopuštenje za dovođenje kućnog ljubimca na posao. Mislim čak da sam vidjela da o tome pišu neke osobe iz tvog grada. :))) Mnogi tu praksu s veseljem pozdravljaju.

    avatar

    15.02.2022. (22:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...