Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


 • TEATRALNI

  Eto tako za lagani uvod, neke od pozitivnih stvari u prošloj godini.

  avatar

  17.01.2022. (21:45)    -   -   -   -  

 • luki2

  Bravo! Odličan stav!!!!!Neka Ti se sve ostvari! Ljub!

  avatar

  17.01.2022. (22:10)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Zajebo sam jedan od linkova u postu pa da ga za početak ispravim, ne da mi se radit izmjene u postu pa ću ovdje linkat u komentar premijera filma djeca sa cnn-a ziher je ziher, iako sumnjam da će itko klikati na njih. Hvala luki ps obvezno baciti pogled na "genijalnu prijateljicu" u postu, možda malo je spojl ali ja ju ne bi stavio u tu kategoriju više je onako neko bazično upoznavanje sa projektom.

  avatar

  17.01.2022. (22:24)    -   -   -   -  

 • Mayday

  Bacila sam oko i na link u komentaru, no za više utisaka ipak treba pogledati film;
  link s prijateljicama je dobar mamac, neka ti uljepša početak ove, još uvijek nove godine :)

  avatar

  18.01.2022. (07:03)    -   -   -   -  

 • sewen

  Nekako sam odustao od filma, serija...al zato ne propuštam priliku za teatar...

  avatar

  18.01.2022. (08:19)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -MayDay- Da, treba pogledati, pratio sam nastajanje filma kroz instagram objave od početka do kraja kao i vijesti u vezi istog, kad su napokon izbacili trailer bilo je sasvim prigodno objaviti post. A za nešto konkretnije nakon gledanja naravno. ps s prijateljicama je trebala počet kazališna sezona, pa me bakcili satrali 3 dana pred predstavu pa će biti na prvi slobodan termin po mogućnosti u večer kad neće trebati kovid potvrda.

  -sewen-Ne propuštam ni ja, osim kad je "viša sila" u pitanju kao sad na primijer.

  -maloumni ružni minken-bojna guzičaru- ubij se

  avatar

  18.01.2022. (10:45)    -   -   -   -  

 • Blogokviz

  ...ak' je "Prepoznavanje" davni film onda sam stvarno ostario :)... mogel bi opet pogledat Natašu Dorčić u mladim danima da se prisjetim kak sam i ja nekad bil mlad :)...

  avatar

  18.01.2022. (14:03)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  nekad sam voljela neke naše filmove, ali čisto onako - rijetke ... prije svega, smeta me loš zvuk u njima, ali sad se popravljaju pa je zvuk puno bolji, nego u prijašnjim filmovima koje sam gledala

  znaš moj ukus: američki filmovi SF, trileri, mistery ... kao i serije ... tu i tamo iskoči neka engleska serija kao npr. "Angela Black", ali zadnje što sam gledala do jutra je 3. sezona "Otkrivanje vještica" ...

  predlažem ti "Vučji odgoj", pisala sam ti o tome ... posebno dobra i jako neobična SF serija, čekam sad 2. sezonu

  avatar

  18.01.2022. (20:11)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -KVISKO-Pa ono davno, u odnosu na one filmove unazad 10 godina i manje :D iako mi izgleda ko da je bilo jučer :) ja sam onda bio dijete a za ostarit ima vremena. Da, ne bi bilo loše da pogledaš, što zbog nje mlade što zbog starog Zagreba u kadrovima :))

  -SHADOW-Znam za tvoje favorite moji su dijametralno suprotni. Ja ovakvih problema uglavnom nemam bar ne sa novim filmovima eventualno sa onima od prije 25-35 i više godina kad su i mikrofoni kamere i općenito scenska tehnika bili lošiji nego sad. Iako se nađe i novih ali to su uglavnom iznimke koje potvrđuju pravilo. Recimo ako je niske kvalitete u samim postavkama ali to ima veze isključivo s time ne sa samim filmom. Ps misterije volim, ali sf i fantastika me uopće ne vuku (iako opet i tu se nađe iznimki)

  avatar

  18.01.2022. (21:00)    -   -   -   -  

 • luki2

  Tvoj komentar kod mene: da, svakako ću pogledati linkove!!!!! Hvala puno!!!!! Profesionalnu masažu svakako trebaš probati! Ljubim!

  avatar

  18.01.2022. (22:32)    -   -   -   -  

 • Mrs. Galaxy

  Neka bude ljepša! :)) Genijalnu prijateljicu bi bilo dobro pogledati. Pogledam i linkove. :))

  avatar

  19.01.2022. (01:35)    -   -   -   -  

 • luki2

  Tvoj komentar kod mene: bilo je fenomenalno! Piletina mekana, poriluk daje poseban okus, wok odličan...Ljubim!!!!

  avatar

  20.01.2022. (00:24)    -   -   -   -  

 • karenjina

  Pogledat ću linkove sigurno
  Poželjela sam pogledati dobar film. Al baš...poželjela
  Želim ti mnogo dobrih postova u ovoj godini

  avatar

  20.01.2022. (06:21)    -   -   -   -  

 • luki2

  Draga Karenjina! Tvoj komentar kod mene: da, ja ne bih prežalila da nisam otišla u taj Novi Sad, iako sam razmišljala - i sretna sam da sam otišla! Samo što tada nisam znala da je to baš zadnji koncert na kojem ga vidim! :(((((Šteta što nisi otišao - ali, tko je mogao znati?! Ljubim!

  avatar

  20.01.2022. (21:05)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -GALAXY-Hvala i tebi, :) nadam se da će biti bolja, ako ništa bar da ne bude gora. Trebao sam (kao što već znaš) pogledati, pa mi se potvrdila ona stara narodna "planiranje kurcu sviranje" ali bit će, ima još slobodnih termina u drugom mjesecu, iako nažalost niti jedan ne isključuje kovid potvrde a opet možda se i dotad ukinu (već je taj prijedlog uzet u razmatranje) a linkovi su onako selekcija nekih od dobrih stvari koje su se odigrale u prošloj godini, bar po pitanju filma televizije i svih povezanih stvari.

  -KARENJINA-Drago mi je da si ponovo s nama, a na onaj gnoj s bloga ne obraćaj pažnju nisu vrijedni ni jedne tvoje/naše reakcije. Ps oko filma, u Sarajevu je bila nedavno premijera "djece sa cnn-a" pa ako te zanima kakav kvalitetan film preporuka. Nisam ga doduše još gledao (premijera u Zagrebu još nije realizirana) ali trailer izgleda poprilično obećavajuće kao i glumačka postava, i lokacije snimanja, to je adaptacija istoimene predstave, više o tome u linkanom postu.

  -LUKI-Nemogu prežalit niti što mi je predstava propala ali utješno je to da će ih biti još, ali za Đoleta je nažalost prekasno, tko je mogao pretpostaviti da će tako ispast, u pravu si

  avatar

  21.01.2022. (12:18)    -   -   -   -  

 • luki2

  Tvoj komentar kod mene: neka samo predstava traje! Jedva čekam! A da - naravno, predstava je drugačija i može obuhvatiti dio onoga što je u knjizi. Samim time je i drugačiji osjećaj.....A na koju Ruskinju misliš?! Ljubim!

  avatar

  22.01.2022. (19:18)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Luki
  Kažu da prođe u trenutku vjerujem da je tako izvanredna, samo pitanje je koja je verzija točna zanima me zbog praktičnosti, u normalnim okolnostima to naravno ne bi pitao jer uživam u čarima kazališta po principu što više to bolje ali okolnosti nisu normalne nego pandemijske maske ubijaju ak ih se nosi duže od 10 minuta.( da represivni vakseri ne svate doslovno jer su mentalno zakinuti ovo je slikoviti izraz) Da ti budem iskren kad sam gledao revizora znao sam se malo "prošverat" i spustit masku jer mislim da bi inače crko. Mislim na onu neku Natašu koju spominješ, poznato mi ime pa se sjetih filma.

  avatar

  22.01.2022. (19:29)    -   -   -   -  

 • luki2

  Nastasja Kinski je Njemica!!!:))) Ljub!!!

  avatar

  22.01.2022. (19:49)    -   -   -   -  

 • karenjina

  Hvala ti puno na ohrabrenju. Zaista cijenim. Ugodno si me iznenadio...film koji preporučuješ ću sigurno pogledati a i mnoge druge koje sam propustila. A propustila jesam puno toga

  avatar

  22.01.2022. (23:00)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...