Komentari

marivall01.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • marival11

    Eto:)

    avatar

    04.01.2022. (16:39)    -   -   -   -  

  • carstvo snova

    Ehh ja sam bila za "neke" sve živo ali sam preživjela...jedino mi žao, da sam zbog toga obrisala modrinu...jbg...desi se!

    avatar

    04.01.2022. (16:49)    -   -   -   -  

  • marival11

    @Modrina, ja mislim da bi ti Blogy mogao vratiti modrinu,. Zna on kao i mnogi da nisi zloćesta osoba....

    avatar

    04.01.2022. (16:57)    -   -   -   -  

  • teuta

    Marivall nemoj se praviti luda jer jako dobro znaš o čemu se radi a tko je prvi počeo, zna se, zar ne?
    Dakle, kao što sam ti napisala na tvom drugom blogu, jasno da sam dama u odnosu na vas dvije /tebe i anaboni/ ali zato glupa nisam.

    Još sam ti napisala ovo:
    Zar misliš da nemam drugog posla nego se lažno javljati na ovom jebenom blogu??? + Da bi nekog optužila i imenovala moraš prvo dobro razmisliti, naravno, ako imaš čime. Tako rade pametni i pošteni ljudi.

    Ali izgleda da pojedinci ne mogu bez mene, što je meni kompliment svakako. Dakle, sve ovo pišem samo zbog tebe i tebi sličnim jer me neprestano spominjete. Pa ostavite me na miru, ne mislim se vraćati to sam jasno dala do znanja a ako se slučajno vratim to će biti apsolutno JAVNO bez ikakvih lažnih blogova. Meni to ne treba.

    Eto, iskreno mi je žao što ne možeš bez mene ali ja se vratiti neću u ovo smetljište. Ono što sam predvidjela u mojem zadnjem blogu, bome stvarno se i dogodilo.

    Pusaaaa, cmoka, kisić i LP

    avatar

    04.01.2022. (16:59)    -   -   -   -  

  • marival11

    @teuta, vratiti se nečeš, al si tu. Ko i @andriano. Očigledno:)))

    avatar

    04.01.2022. (17:05)    -   -   -   -  

  • teuta

    Evo da ti se još malo nasmijem...hehehehee
    A što se tiče andrijana pitaj si kolegicu anaboni, od nje ćeš sve saznati kako to ide. A rekla sam, tu sam samo zbog tebe da bih ti otvorila tvoja lijepa okeca a sad idem a ti i dalje zavaravaj sebe i ostale, mene tu nemaaaaa odavnoooo...papapapa...
    pusa, kisić, cmokić...

    avatar

    04.01.2022. (17:08)    -   -   -   -  

  • marival11

    @teuta, sa Annabonni si ti više vezana. Ti si kod nje ostavila najveći broj komentara punih divljenja:))) Za andriana ne moram pitati nikoga. Sve ja i on riješimo sami bez uplitanja trećih strana.....

    avatar

    04.01.2022. (17:17)    -   -   -   -  

  • V

    Kažem... što mislim... kad mislim da nešto trebam reći, i uglavnom kad mislim da sam u pravu. Ne bih sad mogla na brzinu navesti neki primjer, nije da baš stalno vrtim po glavi gdje sam rekla nešto što mi se podrazumijeva, ali se sjećam kad sam jednom malo digla frku zbog jednog službenika.

    Bahato me odbio minut nakon isteka svog radnog vremena, što je i imao pravo, ali sam ja u toj situaciji imala pravo očekivati malo ljudskog ponašanja, pa sam mu rekla dobro... ali neka mi kaže gdje je soba njegovog nadređenog, jer bi on možda bio voljan udovoljiti mi.

    I onda je ispao mali cirkus. Prvo se preznojio... pa onda pitanje da što će mi šef, pa nervozno da me ni on neće primiti, ali kako sam inzistirala, morao mi je reći.
    I ja fino u ured kod tog drugog, nisam mu sve ni pojasnila a ovaj ustaje i kaže da idemo vidjeti što se može napraviti (meni trebao samo jedan potpis, i trebao mi je taj dan. Poslije mi više ništa ne bi značio, što je onaj prvi i znao...)... i fino održi bukvicu ovome što je još uvijek čekao pored vrata...
    Da šefe, naravno šefe, odmah šefe...

    Nisam ja baš osvetoljubiva, i nije mi to njegovo ponižavanje predstavljalo baš nikakvu zadovoljštinu, meni je samo trebao taj potpis :))
    A nije da nije mogao...

    avatar

    04.01.2022. (17:47)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    nemam problema s liječnicima, kardiolog spava sa mnom, ali imam problem sa zdravljem druge specijalnosti i tu nemam sreće

    Teuta se ljuti na mene : tužna je, jer joj postavljena dijagnoza mog psihičkog zdravlja nije točna ! Koliko je ona loš psihijatar, toliko sam ja dobar psiholog pa joj opraštam neznanje.

    Ljudske zloće na pretek !

    avatar

    04.01.2022. (18:36)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ja bi volio da se vrati ona studentica šta je tila prakticirati oralni seks po blogu, dok je Annaboni i Mikrowal nisu potirale.

    avatar

    04.01.2022. (18:48)    -   -   -   -  

  • tajna neba

    Bila je jednom jedna blogerica koja je uvijek pisala o seksu...osobito
    oralnom...u detalje je opisivala kako to radi....i kako ludo svršava dok joj
    frajer nabija topuzinu sve do grkljana...čini mi se da je ta moderna blogerica bila iz neke napredne zemlje...i bilo je lijepo vidjeti kako zatucane Hrvate podučava što je to seks koje ovi nisu nikad prakticirali
    dok ona nije došla u našu napaćenu zemlju...ne znam kud je ta blogerica nestala, znam da je bila u ratu s Anaboni i njezinom "ekipom za čišćenje"....bilo bi dobro da se ta blogerica, ako je živa, vrati na Blog.hr i nastavi edukacijom hrvatskih kretena i idiota...izgleda po svemu što čitam po ovom blogeru da su svi Hrvati kreteni i idioti....

    avatar

    04.01.2022. (19:31)    -   -   -   -  

  • teuta

    Heheheheehe...Vidim ja da se ne može bez mene.
    Ali shvatite to i primite to na znanje da ja ne želim biti na blogu, dosta je bilo.

    Anaboni tvoja je diagnoza još gora nego prije hehehehehe, bolje da ti ne kažem ali vjeruj mi mnogi su toga svjesni. Ne ljutim se na tebe već te istinski žalim, stvarno. Ali moram ti priznati jedno - svaka ti čast na objavljivanju svojih slika na Facebooku, ja da sam takva ne bih se usudila niti u ludilu hehehehe...

    A ti fresh kao i uvijek kukavica oduvijek. Eh da mi te je sresti i da mi sve to kažeš u lice hehehehe. Običan si klaun, psihički bolestan /znam da patiš od raznih poremećaja ali da te samo priupitam - smršavio si, ha?/ . Ništa ti ne brini, i ja imam problema s time hahahaha. Ali bolje bi bilo da čuvaš onu svoju gornju glavu, treba joj doza smirenosti i bome pameti. Zapravo, mogu te samo žaliti. A oralno - mmmm, to je ono pravo hehehehhe. Toliko si toga željan a nitko ti to ne može priuštiti. Jadno, zar ne?

    A što se tiče tamo neke studentice, malo si opet pobrkao lončiće hehehehe. Ja se ne moram skrivati da kažem otvoreno što mislim - nikada.

    Eto, marivall vam je priuštila i omogućila vam je komunikaciju sa mnom ali morate se pomiriti s time da je to dosta, više vam ne mogu dati heheheehe.

    Eto djeco, dobili ste što ste željeli a sad zbogom. Nadam se da možete bez mene dalje.

    Kisić, pusić, cmokić...

    P.S: andriano01...BRAVOOOOO! Samo da dodam, volim Hrvate tj. volim sve ljude otvorenog i slobodnog uma bez obzira na naciju.

    avatar

    04.01.2022. (19:32)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Kontroliraš moju stranicu ??

    Šta mi fali: lijepa sam dovoljno, da oduševim čak i tebe

    I na svojoj stranici imam osmijeh od uva do uva.........takva sam , bez filera i "japanskih" obrva............Normalna. Dalmatinka

    avatar

    04.01.2022. (19:44)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Na sve opisane akcije i reakcije bila si 100% u pravu... ali
    koliko god si bistra i pametna, šta se apsolutno mora priznati...
    ta Božićna čestitka (prvi put je vidin) Ti je definitivno bila promašaj!

    avatar

    04.01.2022. (20:07)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Zašto ova krava mene spominje, zna li se ista?

    avatar

    04.01.2022. (21:15)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Freš............koje pitanje ?

    Kaže se da nema glupih pitanja, nego glupih odgovora....

    Zato ti ja neću odgovoriti

    avatar

    04.01.2022. (21:37)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    mene samo fascinira jedna stvar. zašto svaka budaletina pošto-poto oće da bude i idiot? jel to neki fetiš il poremečaj manje vrijednosti, jer dok ne progovori još se može i provuč samo ka budala

    avatar

    05.01.2022. (13:33)    -   -   -   -  

  • Litterula

    ja samo mogu primjetiti da ljudi postaju sve nervozniji i sve manje uviđavni, sve manje se ustručavaju ponašati se onako kako im u nekom trenutku puhne u glavu

    avatar

    05.01.2022. (17:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...