Kak ne bi jeli fini domaći kruh kad nam u dućanima prodaju svakakvo smeće koje je mjesecima ležalo negdje zaleđeno. Onda to peku u onim pećima u dućanu i reklamiraju kao friško pečeno. Je, je, pečeno je prije pol sata al je prije toga zaleđeno tijesto negdje čekalo mjesecima, ako ne i godinama da dođe na red za pečenje.
20.12.2021. (23:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma i mene živcira taj kupljeni kruh, em mi se ne da kupovati, jer ga ni ne jedemo toliko, em je već drugi dan suh i mrvi se. A ovako svi sretni, i dijete će me pamtiti kao mamu koja je pekla kruh, medalja na prsima sam takva! :))
Ma bit će, ne bojim se ja graška, ma i prst da odrežu s njim, nema veze, to je lijeva ruka. ;)
Sjećam se kako je moja mama prije sadila grašak, i najslađe mi je bilo ubrat ga dok je još mlad i sladak. :))
Njama njama baš je fina ova hrana. :)) Nego, ono, kao slučajno znaš moj datum rođenja, koji nigdje nije objavljen, kako uopće dođeš do toga da se takav podatak slučajno pojavi u razgovoru na izložbi. ...ovo nije pitanje, samo na glas razmišljam. ;)
Demetra, razgalila si me. :)
Hoću! :))
21.12.2021. (12:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sad bum još ispal neki "stoker"... cccc... nije bilo nikakvog razgovora tamo jer nije bilo nikog u tom trenutku tamo osim J. i mene... ne znam ja ništa točno ali nekako mi tako zvoni... :)
21.12.2021. (12:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Idem pod tuš, još malo i kokoš mora na spavanje.
Evo viče dijete na mene:
- Mama! Daj mi svoga kruha!
- Kak se kaže?
- Molim mi nareži kruha.
20.12.2021. (21:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Ja sam napet očekujem da Blog@blog objavi pjesmu Moja jedra ženo, po uzoru na renomiranog pjesnika
20.12.2021. (21:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
sezona kiselih krasravaca a ne krpelja :)))
di je TOP :)
20.12.2021. (21:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
..da se riješiš graška....:-)
20.12.2021. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Kak ne bi jeli fini domaći kruh kad nam u dućanima prodaju svakakvo smeće koje je mjesecima ležalo negdje zaleđeno. Onda to peku u onim pećima u dućanu i reklamiraju kao friško pečeno. Je, je, pečeno je prije pol sata al je prije toga zaleđeno tijesto negdje čekalo mjesecima, ako ne i godinama da dođe na red za pečenje.
20.12.2021. (23:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
vrijednica. :* nadam se da će s graškom biti sve ok.
21.12.2021. (00:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Ja sam grašak posadila, a tebi želim da ga se riješiš...milom ili silom...
21.12.2021. (06:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lief erikson
pickles :)
mlačni kruhec, putar, ljuta crvena paprika i sol :)
21.12.2021. (09:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Bit će dobro i riješit će se grašak, no za kruh mi treba dobar recept pa ako ti nije mrsko napiši, molim. Pozdrav iz trenutno sunčane metropole.
21.12.2021. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Kćerka moje prijateljice je uvijek tražila ' slane slatkiše'; takvi su joj bili draži.:)
'Grašku' otrgni glavu. :)
21.12.2021. (09:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Hoćeš reć da me vara s nekom sisatom, nemoguće!
U Senju, ima ih više. ;)))
Amen!
Ma i mene živcira taj kupljeni kruh, em mi se ne da kupovati, jer ga ni ne jedemo toliko, em je već drugi dan suh i mrvi se. A ovako svi sretni, i dijete će me pamtiti kao mamu koja je pekla kruh, medalja na prsima sam takva! :))
Ma bit će, ne bojim se ja graška, ma i prst da odrežu s njim, nema veze, to je lijeva ruka. ;)
Sjećam se kako je moja mama prije sadila grašak, i najslađe mi je bilo ubrat ga dok je još mlad i sladak. :))
Njama njama baš je fina ova hrana. :))
Nego, ono, kao slučajno znaš moj datum rođenja, koji nigdje nije objavljen, kako uopće dođeš do toga da se takav podatak slučajno pojavi u razgovoru na izložbi. ...ovo nije pitanje, samo na glas razmišljam. ;)
Demetra, razgalila si me. :)
Hoću! :))
21.12.2021. (12:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lief erikson
sad bum još ispal neki "stoker"... cccc... nije bilo nikakvog razgovora tamo jer nije bilo nikog u tom trenutku tamo osim J. i mene... ne znam ja ništa točno ali nekako mi tako zvoni... :)
21.12.2021. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Stoker! :P
22.12.2021. (08:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...