Fin ti je taj ručak, ali ja ti više ne smijem jesti pohano ni luk. Moram malo poguglat toga zvonimira da vidim te njegove najskuplje slike. Pogledala sam i prisjećam se da sam njegove slike gledala i uživo kad sam zadnji put bila u Splitu, baš je tada bila njegova izložba, slike izgledaju kao fotke a sve su bile velikog formata. Fenomenalno nešto.
17.12.2021. (12:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
frigano nije zdravo, a uz to lignja je puna holesterola, jedino hoba ima više i od klempe. kad se susretneš sa mihanovićem onda razumiš zašto su mu slike hiperrealističke
17.12.2021. (16:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dobro, pohano. a na čemu si pohala? ili da budem precizniji, koju materiju si upotrijebila za termičku obradu kolutičavaca od lignje presvučenih u ruho od prezle ili je možda to bila tempura? jer meni ovo pari tempura iz leeeda. baj d'vej, kad frigaš lignje triba samo da vide vatru inače otvrdnu
17.12.2021. (16:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
umutila sam dva žumanjka mikserom s pirovim brašnom , dodala malo po malo pive iz limenke , soli, po kućarina praška za pecivo i dobila gušće tijesto nego za palačinke.
posebno umutila 2 bjelanjka s malo soli i ostavila sa strane
Uzela viljuškom kolut lignje , prošla kroz gusto tijesto pa kroz bjelanjak i stavila u--------fritezu na 3 minute
kad frigam, uvalljam kolutove u kukuruzno brašno ( ne u puru ) budu hrskave i ne budu žilave
17.12.2021. (17:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
zvonimir mihanović je splićanin, inače najskuplje prodavani slikar
17.12.2021. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Fin ti je taj ručak, ali ja ti više ne smijem jesti pohano ni luk.
Moram malo poguglat toga zvonimira da vidim te njegove najskuplje slike.
Pogledala sam i prisjećam se da sam njegove slike gledala i uživo kad sam zadnji put bila u Splitu, baš je tada bila njegova izložba, slike izgledaju kao fotke a sve su bile velikog formata. Fenomenalno nešto.
17.12.2021. (12:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
je, čovjek je hiperrealist i ako gledaš "brzinski" ne znaš je li fotografija ili potez kistom........Hvala ti
17.12.2021. (13:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Taango
Baš fino,bilo je sigurno ukusno i slasno .LP
17.12.2021. (15:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
fino, ukusno
17.12.2021. (15:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Jeeeeeeees i brzinski je danas sve moralo biti
17.12.2021. (15:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
dobro je tvoje petkovanje...
17.12.2021. (15:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
frigano nije zdravo, a uz to lignja je puna holesterola, jedino hoba ima više i od klempe. kad se susretneš sa mihanovićem onda razumiš zašto su mu slike hiperrealističke
17.12.2021. (16:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
sad, posli KUPUSU tribalo bi zatvorit komentare
( pohano , a ne frigano ....ffrigani kolutovi su tvrdi , ovi su fini, meki )
17.12.2021. (16:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
dobro, pohano. a na čemu si pohala? ili da budem precizniji, koju materiju si upotrijebila za termičku obradu kolutičavaca od lignje presvučenih u ruho od prezle ili je možda to bila tempura? jer meni ovo pari tempura iz leeeda.
baj d'vej, kad frigaš lignje triba samo da vide vatru inače otvrdnu
17.12.2021. (16:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
evo vako :
umutila sam dva žumanjka mikserom s pirovim brašnom , dodala malo po malo pive iz limenke , soli, po kućarina praška za pecivo i dobila gušće tijesto nego za palačinke.
posebno umutila 2 bjelanjka s malo soli i ostavila sa strane
Uzela viljuškom kolut lignje , prošla kroz gusto tijesto pa kroz bjelanjak i stavila u--------fritezu na 3 minute
kad frigam, uvalljam kolutove u kukuruzno brašno ( ne u puru ) budu hrskave i ne budu žilave
17.12.2021. (17:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
aaaa sad kužin ti fritezu ne računaš u friganje. a koju materiju stavljaš u fritezu da bi termički obradila?
17.12.2021. (18:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
haaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja ti nisam FREŠOVA Bahra
17.12.2021. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Lignje volim, ali ih retko spremam,
ipak su škampi škampi:))
17.12.2021. (20:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
prilog da, lignje ne...kontinentalka :))
17.12.2021. (21:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
2 dana ranije sam radila isto. :) niš ne fali tom jelu... :)
17.12.2021. (22:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...