Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • TEATRALNI

    Eto malo za relaksaciju ne da mi se tipkat ozbiljniji post

    avatar

    27.10.2021. (21:19)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    gledala sam dosta toga, ali ovo nikada

    avatar

    27.10.2021. (21:31)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Čuo sam za to, ali nisam gledao...
    Ali meni osobno je nenormalno koliko se danas forsiraju (anti)talent showovi, te kakvog sve negledljivog smeća ima na TV-u...

    avatar

    27.10.2021. (21:45)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @TEATRALNI - sjećaš se filma "Dina" (Dune) od prije nekih 30-tak godina? onda je izašla serija i sad je napravljena nova verzija tog odličnog fantasy filma

    "Redatelj: Denis Villeneuve
    Glumci: Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya, Jason Momoa, Stellan Skarsgard, Josh Brolin, Javier Bardem

    Priča u kojoj pratimo obitelj Artreides koja po carevoj naredbi mora otići na planet Arrakis kako bi osigurala mirnu proizvodnju najvažnije tvari u svemiru – začina, me odmah očarala jer ona sadrži politiku, religiju, ekologiju, vlast i moć, konflikte, ljubav itd."

    izvor: http://www.filmopedija.com/recenzija-dina/?fbclid=IwAR3I9gAhI61o54oX_UvCM1 mAWQuxTOLihWrlGVljmGb2FjnF2F-9CIfjp8c

    trailer: https://youtu.be/n9xhJrPXop4

    avatar

    27.10.2021. (22:26)    -   -   -   -  

  • Euro

    Ovdje u Njemackoj tko gleda RTL kazu Radio Televisione Lesben.
    A tko gleda SAT 1 =Schwule Anschtalt Televisione..

    Boze sacuvaj ta 2 Programa...

    Kao 2 srpske zadruge...hehe

    avatar

    27.10.2021. (23:08)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -SHADOW-Ovo je bilo popularno 2009 pogledao jednu epizodu i svidjelo mi se, pa reko onda ću pogledat sve više se doduše ne sjećam kad je prekinuto usred sezone ili je kompletno "izlistana" jedna od rijetkih stvari koje se moglo konstantno gledat, čak mi je i od večernje škole u puno pogleda bila bolja (jebiga oni su vremenom potrošili inspiraciju a ovo je ipak bilo novo) Znam za dosta klasika ("ptice" "tramvaj zvan čežnja" "zameo ih vjetar" (aj ovo su baš klasici, klasici) kao i za ove novije unazad 30 godina manje-više jer volim film kao umjetnost i sa povijesne strane ali ovaj koji mi linkaš moram priznat-nikad čuo. Inače nisam ljubitelj novijih verzija iako postoje iznimke kad to ispande bolje ali jako rijetko. Pogledat ću o čem se radi iako nisam nešto od fantasya a nisam nešto niti od netflixa iako ću ga vjerovatno do početka sljedeće godine aktivirat ali neću sad o razlozima, to će biti u postu zasebno.

    -TOCO1980FOTO-Slažem se što se tiče showova do ako se ne varam 2015-e vrhunac takvog smeća bio je "big brother" a danas (još gore) tipa "brak na prvu" ili oni online reality slični big brotheru i jedna sekunda toga je previše.

    -EURO-Komentirali smo istovremeno dopunjujem naknadno odgovor. Ne znam njemački (iako sam nešto malo naučio gledajući cobru 11 hehe die authoban polizei je na neki način i edukativna serija :D) pa nije valjda da i tamo siluju mozak sa tim smećem?

    avatar

    27.10.2021. (23:15)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Evo i ja se secam 'Dine'! Film, a gledao sam i neke delove nekakve serije je bio okej, ali je po mom misljenju mogao biti bolji da su imali para da plate bolje glumce. I za seriju pogotovo.
    Ipak, sama prica je izuzetno zanimljiva, citao sam je kao originalni roman Franka Herberta 'Dune' (5-6 tomova), a po kojem je sve to snimano.
    Roman je jedan od klasika naucne fantastike, izasao je bio i kod nas (bivskoj Jugi) u izdanju 'Kentaura'. Mislim da je kasnije izaslo jos tomova, koje je napisao Frankov sin?

    avatar

    27.10.2021. (23:17)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vlad
    Hahaha upadaš (kako bi naša Isabelči rekla) hudinijevski odgovorim ti odvojeno jer bi izgedalo glupo da ti komentiram gore a tvoj komentar ispod :D pogledat ću linkove možda me zainteresira iako (alo se izuzme ratove zvijezda što mi onako dođe za zabavu) nisam neki ljubitelj sf-a ali ekranizacije romana u principu volim :)

    avatar

    27.10.2021. (23:20)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    evo, prvi put čujem za ovo :))) tada sam bila 8. razred :"")))

    avatar

    28.10.2021. (00:00)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    E, vidiš, @Vlad me baš lijepo nadopunio, inače u novoj verziji ,,Dine- Dune" glumi i Jason Momoa, ,,Aquaman" I TO moram gledati :)

    avatar

    28.10.2021. (00:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Galaxy-Ti si još onda jako mlada (iako nisi puno mlađa od mene) ja sam ti onda već prošao sve mature :))

    -Shadow - sad i nemam drugog izbora nego da bacim pogled kupiste me :))

    avatar

    28.10.2021. (00:54)    -   -   -   -  

  • luki2

    Šteta što maknu sve što iole vrijedi....No, hvala na linkovima ove dvije epizode! Ljubim!

    avatar

    28.10.2021. (01:25)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala na komentarima kod mene: istina, na kraju sve dođe na svoje i sve se posloži! I bez nekih velikih napora....Hvala na lijepim riječima - grlim! Ljubim!

    avatar

    28.10.2021. (01:37)    -   -   -   -  

  • ruiz

    valjda se nešto loše poklopilo, vjerojatno sponzori nisu vidjeli dostatan prostor za sebe, možda je problem u producentima, ili jedan urednik gura jedno, drugi drugo, možda su u to vrijeme imali big brother koji je zauzimao pola večernjih termina, ili nešto sasvim treće, tko će ga znati, prema van uvijek ide verzija, tj. razlozi za koju vlasnici procijene da će im najmanje štetiti, iz ovih tvojih i par drugih klipova s neta nije tako lako dobiti osjećaj koliko bi me to zanimalo, iako su mi glavne glumice simpa, u svakom slučaju zanimljiv format i ideja, i ne bi me čudilo da u nekom trenutku i vrate

    avatar

    28.10.2021. (04:27)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    sad sam u depresiji zbog topljenja ledenjaka :))

    avatar

    28.10.2021. (13:07)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @TEATRALNI - da, obvezno pogledaj ovu novu verziju filma "Dina-Dune" :) jedva čekam, da je moja kabelska počne prikazivati :)

    avatar

    28.10.2021. (16:34)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo još dodatka isječci koji slijede nakon ovog drugog

    #1

    #2

    -Luki-Što se tiče 2009 ovo je jedan od meni osobno najzanimljivijih tv projekata bio je osvježenje nešto novo i unikatno. Ne čudi me da je prekinuto kad i općenito prekidaju sve što vrijedi. Evo recimo i serija "uspjeh" (2018) je isto bila senzacija a sezona je zaključena tako da je ostalo poprilično materijala za drugu i naravno zasad nema još ništa iako se ovdje radi o hbo produkciji. Što se tiče ove situacije nekak mi je drago da se sve iskristaliziralo mislim znao sam ja to ali sad se sve zna i službeno.

    -ruiz-Može biti svašta možemo samo nagađati razloge iako i meni izgleda realno bar na prvu da je prekinuto zbog realityja ne vjerujem da se ne bi našlo mjesta u programu, a u biti kad vidim kakvu gledanost imaju big brotheri (i slične gluparije) više me niti ne čudi da se nešto makne sa repertoara zbog toga. Vjerovatno bi danas prošlo bolje da se opet počne snimat iako ne vjerujem prošlo je previše vremena.

    -Blogokviz-hahahahaha a tek ja :)))

    -shadow-Evo brzinski sam prošao kroz radnju slika na vrhu stranice izgleda obećavajuće na nešto me i podjseća. Vidim da je to jedan sveopći miks politika,religija,vlast,moć,i konflikti...uvijek aktualne teme. Čekam i ja da mi počne nova sezona "otdel izdirvane" (prva sezona od 13 epizoda je ostavila prostora za drugu) i jedan film na netflix-u ali neću o tome dašto ne ureknem. Ps u uroke ne vjerujem :)))

    avatar

    28.10.2021. (18:04)    -   -   -   -  

  • luki2

    Sve se slažem! Ljub!

    avatar

    28.10.2021. (22:18)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: o, onda moraš brzo u Lisinski! :))))))) Je, Rade je faca - i slažem se, i ja ga prvenstveno doživljavam kao glumca. Ali, odličan je - on pjeva tijelom, ne glasnicama...Ljubim!

    avatar

    28.10.2021. (22:58)    -   -   -   -  

  • luki2

    Nadam se i ja da će ova nova knjiga biti ugodna za čitanje! Ljubim!

    avatar

    29.10.2021. (22:57)    -   -   -   -  

  • luki2

    Onda je ovo moje bila odbratna gripetina! :((((( A da znaš, za žesticu: danas sam na Instagramu osvojila pljoskicu Klasik TV-a - slave 11 godina postojanja...Šalju poštom idući tjedan! :))))) Ljubim!

    avatar

    30.10.2021. (00:57)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Haha higijena blog-prostora prije svega drugog. Mislim na onu miljevačku budaletinu, komentiranje mu je zabranjeno prije nego je otvorio moje komentare pa mi "poruke" ostavlja po drugim blogovima. Haha koja patetična ograničena budaletina! baš se zabavljam kako je jadan prizeman i ekstremno glup :))

    Luki
    Klasik tve je zakon! vrte sve od exyu klasika do novih filmova (snimjenih unazad deset godina) samo treba potrefit šemu kad što emitiraju a najbolja stvar je što kroz određeni vremenski period repriziraju svaki film koji su već emitirali. Vrhunske filmove mogu gledat do ibera bez da mi dosade (naravno sa određenim vremenskim odmakom) o tome sam nešto nabaljezgao u nekom od prvih postova ove godine iako imam i nekih zamjerki i kod klasik tv-a generalno mi je izvanredan kanal koji često gledam (sad u zadnje vrijeme rijeđe jer mi u sobi nema signal) i ja bi rado tu pljosku :))

    avatar

    30.10.2021. (11:49)    -   -   -   -  

  • luki2

    A što reći o bolesniku?!:)))) Meni je smiješan, koliko je lud. Klasik TV je odličan, i ja jedva čekam pljusku:))). Rado gledam Klasik, jer imaju odlične filmove!!!! I nikada ne dosade, istina!!!! Tvoj komentar kod mene: dobar izbor!!!! Da znaš da je vino bilo odlično!!!! Ljubim!!!

    avatar

    30.10.2021. (23:09)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    On je sprdnja parexcelans :)) danas ga je opet uslijedilo brisanje tužna je njegova sudba a zaklela se ozna da se sve dozna hahaha. Vratit ću se ja klasiku vjerujem da se sprema novi filmski maraton, evo ovih dana gledam unazad sve omiljene mi filmove i svakim novim gledanjem sve je zanimljivije od onog prethodnog. Ps a znaš mene majstor za dobre izbore :))

    avatar

    31.10.2021. (18:20)    -   -   -   -  

  • luki2

    Bravo! Tako je! Tvoj komentar kod mene: juha grije, zakon je! I zdrava! Da, danas će biti najveća gužva.....Dobro da si obavio! Ljubim!

    avatar

    01.11.2021. (14:46)    -   -   -   -  

učitavam...