Komentari

www-somethinglikecarry-com.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • somethinglikecarry

    :) :) :) :)

    avatar

    22.09.2021. (14:50)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Čula za film.
    Ne znam što komentirati za takvog oca...

    avatar

    22.09.2021. (18:08)    -   -   -   -  

  • Just me

    Rodila sam s 17. Završila školu uz rad da mogu plaćati nekoga da mi čuva dijete jer sam bila sama. Da me sada pitaš kak sve to....pojma nemam . Ali kad imaš dijete onda imaš svu snagu svijeta.
    Ružno ću ovo reči ali gada odj....zauvijek!!!
    Sretno vam !

    avatar

    22.09.2021. (21:22)    -   -   -   -  

  • luki2

    Želim Ti puno snage i šaljem puno ljubavi! Grlim!

    avatar

    22.09.2021. (21:49)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Čim se ti NJEGA odrekneš shvatit ćeš da činiš pravu stvar......Točka......Nema zajebavanje uz dijete s poteškoćama u razvoju

    avatar

    23.09.2021. (00:38)    -   -   -   -  

  • Nisi sama....

    Mislim da mi tek kad dobijemo malene shvatimo koliko smo jake i koliko mozemo s njima i zbog njih!! Samo hrabro naprijed... A otac... Jednog dana ce mu vec biti krivo, al tad je najcesce preksano...

    avatar

    23.09.2021. (09:26)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Lavić je odabrao tebe za mamu jer je znao da si jaka, da si ljubav i da ćete ti i on ostvariti u životu sve što isplanirate...uspjet ćeš i bez njegovog oca...u literaturi ćeš naći mnogo primjera gdje se otac usere od straha od nepoznatog i nemoći i pobjegne ...vjeruj mi, gubi on, a ne Lavić i ti...za svaku tvoju isplakanu suzu on će jednom isplakati stotinu, ali onda je prekasno...tebi i tvome Laviću želim sve najbolje i sretan rođendan malecom, ali hrabrom i mudrom dečku

    avatar

    23.09.2021. (10:10)    -   -   -   -  

  • stara teta

    od njega ne tražiti ništa osim alimentacije i eventualno dogovorno druženje s djetetom. obično se ono prvo nateže po sudovima (treba napraviti ovršni prijedlog uz dobrog fiškala, preporučam nekoga tipa dafinka večerina) uz izbjegavanje ročišta i kojekakve druge smicalice. druženje s djetetom čista iluzija. uostalom, vjerojatno si sve to prošla ili prolaziš. hrabra, odlučna, bravo!
    imala sam sličnu situaciju, nakon dosta dugo vremena našla sam smotuljak duboko skriven u njegovom ormaru (u situaciji kad sam pakirala njegove stvari u vreće da mu ih pošaljem do bestraga tamo gdje je). prepoznala sam o čemu se radi, kasnije ga pitala je li zaista uzimao uzorke bukalne sluznice vlastitog djeteta da bi dokazao ili nedokazao očinstvo. da, rekao je, kad je vidio da dijete fizički uopće ne nalikuje "na njegovu lozu", tj. njega uzeo je bris da ga stavi na analizu. iiii, je li izvršio analizu i kakve je rezultate dobio? odgovorio je pognute glave: ne, nisam se usudio. (bajdvej, u ono doba je bio šef odjela za analizu dna!, a nisu mu pale na pamet neke zakonitosti u prenošenju fenotipskih osobina). toliko o "hrabrosti".
    a kaj se tiče karmičke kazne i kasnijeg isplakivanja suza, u normalnom se životu to ne događa i takve gnjusobe od nečovjeka nikad ne plate za svoja zlodjela. slaba je utjeha kad takvi dožive devedesetu pa onda krepaju od starosti i bolesti, a dotle su izmaltretirali sve živo i mrtvo oko sebe.
    drži se! zagrljaj tebi i malcu :))))

    avatar

    23.09.2021. (15:23)    -   -   -   -  

  • j.

    Izdržat ćete vi sve to, jer imate ono što tako malo ljudi ima i zna da ima, a to je ljubav. Uz još par ovih stvari koje su nabrojali komentatori prije mene, da ne ponavljam, blagoslov vam šaljem, i ... sve će biti dobro. :)

    avatar

    25.09.2021. (12:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...