Komentari

dnevnikbivsegastudenta.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Reik

    Reklo bi se da je dosta.

    avatar

    18.09.2021. (21:06)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    nije ugodno ovo pročitati, a lijepo je od tebe, da koliko-toliko uočavaš djecu kojoj MOŽEŠ i MORA Š pomoći.........Učini sve što mpžeš da opstaneš s radošću u školi unatoč zbornici koja je kokošinjac s klanovima ( bar je moja bila ) i izaberi s kim ćeš popiti kavu kad hoćeš........Ne osvrći se na sitna ogovaranja , jači se od njih

    avatar

    18.09.2021. (22:01)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    prijatelji i poznanici (ne samo u našoj struci školstva, već i u drugim strukama) se u glavnini žale samo na to... međuljudske odnose...

    avatar

    18.09.2021. (23:15)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Odradi pripravnički i stručni ispit i idi jer nezadovoljstvo nije preduvjet dobrog rada. Ako ne uzivaš u svojem poslu sada na početku karijere, nećeš nikada. Nađi se u nečem što te ispunjava od glave do pete, veseli i u čemu ćeš uživati.

    avatar

    19.09.2021. (10:16)    -   -   -   -  

  • j.

    Podsjetilo me na trailer za film Zbornica koji je nedavno snimljen i željno očekujem pogledati ga. Imam dobrog prijatelja koji je nakon dvadesetak godina školstva odmaglio u izdavaštvo i kada god mu je teško, veli da upotrebljava mantru koju sam mu smislio kada je nakon toga prvi puta rekao da mu je teško, a glasi "da li bi se želio vratiti u zbornicu?". Dokle god mu je odgovor "ne", a uvijek je tako, dobro je, zar ne?
    Doduše, mislim ja i to da u tim našim zbornicama sigurno postoje dobri ljudi, dapače - oni mora biti da su u većini, kada šute i trpe takve gluposti kojih si samo djelić opisao ovdje gore. Problem sa šutljivom većinom je taj da je ona šutljiva, pa onda vidimo i čujemo jednu budalu, a sto dobrih ne. I tako godinama, desetljećima; prolaze životi i naraštaji, koji bi toliko toga dobroga mogli prenijeti na djecu.
    Šteta. Ovaj planet bi zaista mogao biti puno bolje mjesto kada njime ne bi vladali strahovi.

    avatar

    20.09.2021. (12:16)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Vrlo je, u biti, jednostavno.
    Odradi što si naumio i odi za boljim, ako te ovo ne ispunjava.
    Nisi drvo.
    Sretno :)

    avatar

    21.09.2021. (18:47)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Ispravna odluka je ona koja te čini sretnijim. Može ti zakomplicirati život, ali sve je bolje od truljenja u truloj okolini. Sretno!

    avatar

    22.09.2021. (00:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...