To je dobar obrok.....nemaš pojma kako sam, eto, prateći tvoje recepte krenula u još kvalitetnijem pravcu kuhanja i prehrane.. iako sam tip uravnotežene i tzv. zdrave hrane....al neki poseban gušt mi sad oko kuhanja pogotovo kad sam te proslijedila prijateljici pa sad obje komentiramo i tražimo eventualne zamjene nekih namirnica...ako ti se štuca da znaš odakle dolazi:-))))
05.06.2021. (13:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@morska iz dubina: Stalno sam u dvojbi da li da pišem kako je točno bilo, ili da stavim količine kakve su trebale biti. Ponekad žena ne podjeli točno na pola, ponekad još kod kuhanja nečega malo pobjegne, ili se ne ocijedi riba iz konzerve, pa dio ulja ostane u jelu i tako to, a zna to itekako imati utjecaj i na kalorije. Što se tiče ocjenjivanja, više puta sam naglasio da je ovo svakodnevna obična kuhinja, a ne reprezentativna, tako da od mene baš nikada nećete dobiti rižoto sa sedamnaest vrsta luckastih gljiva :)))
@Riba Luca: Evo, ja sam je baš danas jeo, onako klasično s pohanim oslićem ;) P.S. Ostalo mi je više od pola, a sutra biti još bolja.
05.06.2021. (17:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...zato je meni ovo tvoje posebno drago jer je svakodnevna kuhinja...kad su posebne prilike ne manjka meni ni mašte, ni volje..ma koliko ljudi bilo...ali si mi pravi poguranac za svakodnevicu..jer mi ona i je najčešća:-)))
05.06.2021. (20:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@luki2: Nastojim kupovati konzerve u kojima je riba u svom soku, prvi izbor do toga su povrtne kombinacije bez ulja ;) Na žalost, okusom, one u ulju su mi bolje.
05.06.2021. (22:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nije loše za promjenu
05.06.2021. (06:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Nešto posebno za mene!
05.06.2021. (07:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
drugačije, a dobro... :)
05.06.2021. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
To je dobar obrok.....nemaš pojma kako sam, eto, prateći tvoje recepte krenula u još kvalitetnijem pravcu kuhanja i prehrane.. iako sam tip uravnotežene i tzv. zdrave hrane....al neki poseban gušt mi sad oko kuhanja pogotovo kad sam te proslijedila prijateljici pa sad obje komentiramo i tražimo eventualne zamjene nekih namirnica...ako ti se štuca da znaš odakle dolazi:-))))
05.06.2021. (13:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
jako interesantan ručak :)
05.06.2021. (13:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
lijepe boje na tanjuru
05.06.2021. (13:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riba Luca
Krumpir salatu nisam jela godinama morat cu je ponovo uvrstiti na jelovnik.
05.06.2021. (14:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@...: Hvala!
@morska iz dubina: Stalno sam u dvojbi da li da pišem kako je točno bilo,
ili da stavim količine kakve su trebale biti. Ponekad žena ne podjeli točno na pola,
ponekad još kod kuhanja nečega malo pobjegne, ili se ne ocijedi riba iz konzerve,
pa dio ulja ostane u jelu i tako to, a zna to itekako imati utjecaj i na kalorije.
Što se tiče ocjenjivanja, više puta sam naglasio da je ovo svakodnevna
obična kuhinja, a ne reprezentativna, tako da od mene baš nikada
nećete dobiti rižoto sa sedamnaest vrsta luckastih gljiva :)))
@Riba Luca: Evo, ja sam je baš danas jeo,
onako klasično s pohanim oslićem ;)
P.S. Ostalo mi je više od pola,
a sutra biti još bolja.
05.06.2021. (17:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
neobično, ali mi se sviđa :) i ovo ću probati! Hvala!
05.06.2021. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
...zato je meni ovo tvoje posebno drago jer je svakodnevna kuhinja...kad su posebne prilike ne manjka meni ni mašte, ni volje..ma koliko ljudi bilo...ali si mi pravi poguranac za svakodnevicu..jer mi ona i je najčešća:-)))
05.06.2021. (20:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@IzgubljenaUGalaksiji:): Svima to predlažem,
prilagodi sebi i onima za koje se radi, i to je to ;)
@morska iz dubina: Baš ti hvala na razumijevanju ;)
05.06.2021. (21:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Meni je haringa prefina uz umak od rajčice, ali i sa mrkvom zvuči odlično. Svakako ću probati! Pusa!
05.06.2021. (21:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@luki2: Nastojim kupovati konzerve u kojima je riba u svom soku,
prvi izbor do toga su povrtne kombinacije bez ulja ;)
Na žalost, okusom, one u ulju su mi bolje.
05.06.2021. (22:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...