Komentari

konobarica123.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • konobarica

    Osamdeseti post.
    Osam mjeseci.
    Nije loše.

    avatar

    29.04.2021. (23:19)    -   -   -   -  

  • luki2

    Čestittke na osamdesetom postu! Bravo!!!! Što se tiče sadnje - Ti bi, znači, u obzir uzela i špagete..:)))))) Pa kažeš - što bude :))))))))) Tko zna što bi izraslo...Možda neke male zmije :)))))) Ovo za prepisivanje i ručnike - meni je to pretjerivanje! Sada se sjetila, na kraju školske godine..:((((( Ne znam, ali....vrlo diskutabilno. U svakom pogledu. Pusa!

    avatar

    29.04.2021. (23:59)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ne bih o ovoj fizičarki ma koliko bila vrijedna profesorica , jer ovo je performans bez presedana i ja joj, kao profesorica ne dajem podršku........Od kako je boga i svijeta učenici se snalaze : i j sam na diplomskom ispod čarapa imala šalabahter i dizala suknju kad bi profesor prošao, svi mi profesori bili smo djaci , ovo s ručnicima je van pameti......Ne, ne dajem joj podršku !

    avatar

    30.04.2021. (00:02)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    iskrene čestitke na lijepom broju postova! :) svaka čast! No. 1 si mi ovdje.

    Što se tiče ove situacije, moram se složiti s Anom Boni. I sama sam te struke, ne osuđujem profesoricu, ali i luki dobro kaže!

    avatar

    30.04.2021. (00:21)    -   -   -   -  

  • Nisa

    I ja preko uha (i kad ne želim, a uglavnom ne želim) dvije godine slušam online nastavu i naslušala sam se groznih, nezainteresiranih profesora do onih punih želje i volje za predavanjem i istih takvih učenika.
    Ovo sa šugamanom preko glave mi je toliko glupo i bizarno.
    I postoji samo jedna pretpostavka, učenici varaju, svi odreda i idemo odmah to spriječiti jer baš svi uvijek i jedino varaju

    Stvarno me zanima što bi bilo da su učenici odbili staviti šugamane preko glave?
    Malo sam guglala i u jednom od članaka stoji;
    S ručnikom na glavi ispitano je troje učenika, dok je dio razreda odbio odgovarati prekrivena lica i glave te poručio profesorici “da na takvo omalovažavanje ne pristaju pa im je unesena opaska da su odbili odgovarati gradivo”.
    Ti 15-godišnjaci su za par godina punoljetni ljudi. Danas-sutra im može doći poslodavac i reći da od sutra moraju svi doći na posao goli, s krpama preko glave, s povezom preko očiju, obučeni u banane, skakući na jednoj nozi- i to će isto biti normalno? Ni malo degradirajuće, ponižavajuće, hej rade za plaće, moraju jer sam ja tako rekao

    avatar

    30.04.2021. (05:44)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Bravo...
    Što se tiče likovne(.. i općenito) umjetnosti, tu sam doma... A na produženu sam morao iz zemljopisa koji sam u osnovnoj znao ko vodu piti... Hebi ga, novi profesori novi zakoni..

    avatar

    30.04.2021. (10:08)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Treba djecu odgajat tako da sutra budu ljudi koji misle svojom glavom...ne ih odgajat da budu glupe ovce koje će klimat glavom kako koja situacija ili poslodavac bude nalagao...jer moglo bi se dogodit da vec sutra imamo djecu ventilatore...

    avatar

    30.04.2021. (13:13)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    prava istina je negdje u sredini, po meni...odnosno pravi postupak, svi vuku na svoju stranu, jer se nikome u biti neda živjeti takav život u virtuali...niti su učenici sretni što su doma u školi, a niti profesori...čovjeku svašta padne na um kad je kod kuće...kad nema stvarni dodir s ljudima...

    avatar

    30.04.2021. (21:43)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Malo mi je bizarno to za peškir/šugaman priko glave i sama si napisala da ima brojnih drugih načina. Ne znan iskreno šta bi reka toj što je naredila da stave peškir priko glave... Malo mi je to u najmanju ruku ekscentrično.

    avatar

    01.05.2021. (16:22)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ luki2 - hvala na čestitkama. Ono o sadnji špageta, bilo bi fora da ti izraste pijat pašte sa pomidor - basilico umakom :))) A za profesoricu - ne znam. Kad vidim na koje se načine učenici dovijaju pisanju online testa...

    avatar

    01.05.2021. (18:31)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ Ana - ni ja. No isto tako nije da joj ne dajem podršku :) A malo više poštovanja prema profesorima, trebalo bi imati...

    avatar

    01.05.2021. (18:33)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ Izgubljena - hvala na čestitkama. Meni je to sve nekako - čudno. Al čudna je i online nastava.

    avatar

    01.05.2021. (18:34)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ Nisa - razumijem. Ali ja već par mjeseci doma gledam kako je jednoj odlčnoj učenici npr, glavna disciplina - smuljati na testu. Mislim da usporedba sa poslodavcima ne stoji. I držim da su ove generacije puno pametnije što se tiče samopoštovanja, nego moja. Mislim da se ipak previše uzbuđujemo na trivijalnosti.

    avatar

    01.05.2021. (18:39)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ bellarte- a onda je to bila bruka i tragedija :))))))

    avatar

    01.05.2021. (18:39)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ morska - apsolutno. No i ta je profesorica izazvana nečim ovo učinila.
    Jer netko nije odgojio dijete da misli svojom glavom i nauči. ;) Kužiš?

    avatar

    01.05.2021. (18:41)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ Pikula - moguće je i to. Ovo je živa tlaka, i jednima i drugima, slažem se.

    avatar

    01.05.2021. (18:42)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ Vrtlog - mene je izbilo iz cipela. Baš sam se nasmijala. I sjetila metoda svojih profesora. I respekta koji smo prema njim gajili...A bio je mnogo veći nego sad.

    avatar

    01.05.2021. (18:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...