Komentari

vajra.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Bergaz

  Rijetko te se vidi i čuje, al' kad, srećom, iznikneš - fakat nam je voda došla do grla! I svaka ti je na mjestu!
  Al', vidi vraga, da te parafraziram: "(...) oni koji se kupaju u banalnostima neće te niti primijetiti (...)".

  avatar

  28.04.2021. (09:00)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  A koja njihova kampanja nije odvratna? sve od reda su, do te mjere da je najodvratniju teško izdvojit. Svojevremeno je smranader bio najveće đubre u državi a sad je anemični i njegov trčkaroš njonjo. Naše je prokletstvo što ta dva zla (hdz-sdp) već godinama dominiraju na vlasti. Sad će bar kod nas u ZG izbori za gradonačelnika, Tomašević po anketama uvjerljivo vodi pa to upućuje na bolje.

  avatar

  28.04.2021. (10:46)    -   -   -   -  

 • luki2

  Bravo! Svaka Ti je na mjestu! Potpisujem!

  avatar

  28.04.2021. (21:58)    -   -   -   -  

 • Demetra

  Na našu žalost onaj koji bi išta mogao bar poduzeti neće biti vidljiv jer ovi koje su već postavili za gradonačelni/cu/ka su iz politike, a nama treba mlad, pametan, sposoban, pošten poduzetnik. Degutantno je iz dana u dan gledati ova dva bahata, nekulturna, čelna čovjeka lijepe nam zemlje.

  avatar

  29.04.2021. (07:02)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  Ja i opet predlažem moratorij na političare na nivou iznad gradonačelnika (uključno!) sa HR putovnicom. Hrvati smo više nego uvjerljivo dokazali da nismo u stanju voditi ovu lijepu zemlju. Na (bar) 10 godina uvesti političare, jednostavno, javnim globalnim natječajem ih zaposliti, na osnovi programa. Zabrana, naravno, također na dvije ili tri generacije dijaspore unatrag. Uvesti totalnu transaprentnost, nikakva umjetnost, svaku kunu utrošenu iz javnih sredstava kontrolirati na isti način kako se radi u svakom dućanu. Plaća 10 prosječnih plaća u državi. Nikakve beneficije na mirovinu, ukinuti tui sramotu retroaktivno svim HR političarima, vidimo kako su zaslužili te povlastice!, zašto da ih naši unuci imaju na grbači? U prethodnim vremenima tu uslugu (vladanja) su nam izvršavali raznorazni okupatori, i bili su mnogo, mnogo bolji od domaćih nam vladara, što ih ne zaposliti? Za gadove HDZ/SDP koji kontinuirano uništavaju i zadnji razlog da se ćovjek ne uključi u bjelosvjetsku masu bez korijena nemam nikakve riječi podrške, neka potonu u vlastitim govnima.

  avatar

  29.04.2021. (12:01)    -   -   -   -  

 • jelen

  Znači sad si sasvim na realpolitičkoj svakodnevici angažiran? :-))
  Nek si samo živ i zdrav, a i pozdrav ti ostavljam Duby!
  Ja u ovim vremenima želim ostati koliko-toliko normalan zato se držim ustaša i partizana (baš čitam knjigu "Zagorje u revoluciji" ;-))

  avatar

  29.04.2021. (15:42)    -   -   -   -  

 • duby

  Nisam baš, vrlo sam aktivan u drugom budističkom društvu.
  Ako te zanima javi se.

  avatar

  29.04.2021. (22:21)    -   -   -   -  

 • j.

  Ovo sa bitnim je prilično light prema sloganu u mome selu: najbolje tek dolazi! :)))

  avatar

  30.04.2021. (12:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...