Komentari

moody.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • pal MOOD

    : (

    avatar

    21.04.2021. (12:07)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ovaj podsjetnik znam, poznat mi je tekst i prozivka, ali, kao što i sam znaš, ovaj "nijemi prosvjed" tek je samo sitno upozorenje ne javnosti, nego državi i ministarstvu da uvedu reda ( sinoć, RTL direkt, gošća predsjednica sindikata socijalnih radnika )

    avatar

    21.04.2021. (12:17)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    .

    avatar

    21.04.2021. (13:10)    -   -   -   -  

  • jelen

    Normalni ljudi dolaze u širokom dijapazonu interesa, zanimanja, svjetonazora. Zajedničko im je da će pomoći ako je ikako ljudski moguće da nekome pomognu.
    Čarobnjaci, okultisti i socijalisti nikada ne mogu pomoći nikome.

    avatar

    21.04.2021. (17:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Na ove jadne linkove na kojima se "jadna socijalna služba" žali mogu samo ostaviti komentar koji sam prije par dana na jednom drugom postu.

    Svaka čast Nataši na onom postu, ona je samo objavila ono što većina nas misli i sad može najebat a zbog čega? ZBOG ISTINE!A Po reakcijama samih institucija se vidi što je njihov prioritet-kazneno goniti ljude koji govore istinu a sve je istina. Nisu tu malu ubili samo roditelji nego upravo i oni koji su ju uzeli udomiteljima i vratili ovim monstrumima. Institucije ne samo da nisu poduzele ništa da se to spriječi štoviše to su i same potencirale. Kaže taj "odvjetnik tuitelj" (koji je već s oproštenjem kurac) kako se zbog takvih izjava "stvara nepovjerenje u institucije" ma da? a institucijama bi se trebalo vjerovat? jesu li ikad napravile išta da uživaju povjerenje? (pitanje je retoričko) pa su počeli baljezgati o nekakvom "govoru mržnje" super je te zamjena teza i manipulacija a sve one kojima su uspjeli namazati oči ja iskreno žalim.

    avatar

    21.04.2021. (18:43)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    i ja ću reći: :( ...

    avatar

    21.04.2021. (23:40)    -   -   -   -  

  • luki2

    Potpisujem Jelena, osim zadnje rečenice!:)))) Nisu socijalisti zlo i zli. Eto!! Pozdrav!

    avatar

    22.04.2021. (01:14)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    Mislim da je @jelen htio reći da kad je potrebno nekome pomoći ta pomoć ne izvire iz naših političkih, ideoloških, vjerskih, profesionalih i inih identiteta, već iz naše ljudskosti, odnosno da ne treba generalizirati i reći jedna skupina pomaže jer je to ta skupina, a druga ne zato jer je ta skupina :). Ako sam krivo shvatio @jelena bude me ispravio ;).

    avatar

    22.04.2021. (07:48)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Slažem se s Jelenom i Blogokvizom, al bih možda stavila nadopunu... u ljudskoj je naravi grupirati se ovisno o kompatibilnosti vrijednosti, a iz tih vrijednosti proizlazi djelovanje. :)

    avatar

    22.04.2021. (08:33)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - malo reda nije za odbaciti;
    - ...
    - dobro djelo dolazi iz duše
    - za žaljenje su i oni drugi
    - a što drugo
    - nitko nije zao a priori
    - tko pozna Jelena, neće ga krivo shvatiti
    - that's the point

    avatar

    22.04.2021. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...