Nego, nisam ni znao za pohovanje pileta sa kozicom? Zbunj? Vec je moja baka tradicionalno pohovala piletinu skroz ociscenu, majka nastavila, ja takodje. Dodam granulice belog luka u brasno, to je moj 'doprinos'! :)))
Nego, daj taj recept za pogacice od preostatka jaja brasna za pohovonja! Uvek me nervira ako to moram baciti...grrr! :)
16.04.2021. (23:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Izvrstan ručak, al ja smijem samo gledat, dala mi doktorica listić s uputama za prehranu (povišen kolesterol), pohano jok; Pridržavam se ja toga, stalno gledam u te sličice, al ipak povremeno gricnem pokoju pohanu bocicu, onu malu od krilca, kako odoljeti kad je tak fino slatko!?
17.04.2021. (04:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nije mi teško odvojenu "kožicu" narezati na tanke trakice i prepeć' na tavi, stisnut' kuhačom i liznut na to malo mlijeka i prstohvat soli - takvi pileći "čvarci" su za bogove! A s krpom preko ramena, "nesvjestan", znam hodat' okolo po stanu i pola sata poslije "kuhancije"...
17.04.2021. (10:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Rucak ti izgleda - bolli glava! :)
Nego, nisam ni znao za pohovanje pileta sa kozicom? Zbunj?
Vec je moja baka tradicionalno pohovala piletinu skroz ociscenu, majka nastavila, ja takodje. Dodam granulice belog luka u brasno, to je moj 'doprinos'! :)))
Nego, daj taj recept za pogacice od preostatka jaja brasna za pohovonja! Uvek me nervira ako to moram baciti...grrr! :)
16.04.2021. (23:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Vlad, pa samo spojiš brašno s jajima, dodaš malo mlijeka, posoliš i da bude gusto, recimo duplo gušće od smjese za palačinke. I to je sve :)
17.04.2021. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
mljac! :)* i kod mene danas pohano.
17.04.2021. (00:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Izvrstan ručak, al ja smijem samo gledat, dala mi doktorica listić s uputama za prehranu (povišen kolesterol), pohano jok;
Pridržavam se ja toga, stalno gledam u te sličice, al ipak povremeno gricnem pokoju pohanu bocicu, onu malu od krilca, kako odoljeti kad je tak fino slatko!?
17.04.2021. (04:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Sjetila si me na krpe od fax helizima...sjećanja, sjećanja na divne dane bez ogranicenja...osim onih u glavi...:-)
17.04.2021. (07:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
agava
o da, super kreacija na tanjuru...dobar tek :-)
17.04.2021. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Dobar rizibizi..
17.04.2021. (10:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Klik
Nije mi teško odvojenu "kožicu" narezati na tanke trakice i prepeć' na tavi, stisnut' kuhačom i liznut na to malo mlijeka i prstohvat soli - takvi pileći "čvarci" su za bogove!
A s krpom preko ramena, "nesvjestan", znam hodat' okolo po stanu i pola sata poslije "kuhancije"...
17.04.2021. (10:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Oduvijek tvrdim da bi onoga tko je izmislio rizibizi trebalo ubiti :-)).
Dodaj u popečke mladog sira i još malo prezli :-)).
18.04.2021. (08:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...