Komentari

rossovka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • VladKrvoglad

    Rucak ti izgleda - bolli glava! :)

    Nego, nisam ni znao za pohovanje pileta sa kozicom? Zbunj?
    Vec je moja baka tradicionalno pohovala piletinu skroz ociscenu, majka nastavila, ja takodje. Dodam granulice belog luka u brasno, to je moj 'doprinos'! :)))

    Nego, daj taj recept za pogacice od preostatka jaja brasna za pohovonja! Uvek me nervira ako to moram baciti...grrr! :)

    avatar

    16.04.2021. (23:42)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Vlad, pa samo spojiš brašno s jajima, dodaš malo mlijeka, posoliš i da bude gusto, recimo duplo gušće od smjese za palačinke. I to je sve :)

    avatar

    17.04.2021. (00:05)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    mljac! :)* i kod mene danas pohano.

    avatar

    17.04.2021. (00:54)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Izvrstan ručak, al ja smijem samo gledat, dala mi doktorica listić s uputama za prehranu (povišen kolesterol), pohano jok;
    Pridržavam se ja toga, stalno gledam u te sličice, al ipak povremeno gricnem pokoju pohanu bocicu, onu malu od krilca, kako odoljeti kad je tak fino slatko!?

    avatar

    17.04.2021. (04:24)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Sjetila si me na krpe od fax helizima...sjećanja, sjećanja na divne dane bez ogranicenja...osim onih u glavi...:-)

    avatar

    17.04.2021. (07:52)    -   -   -   -  

  • agava505

    o da, super kreacija na tanjuru...dobar tek :-)

    avatar

    17.04.2021. (09:39)    -   -   -   -  

  • Euro

    Dobar rizibizi..

    avatar

    17.04.2021. (10:06)    -   -   -   -  

  • Klik

    Nije mi teško odvojenu "kožicu" narezati na tanke trakice i prepeć' na tavi, stisnut' kuhačom i liznut na to malo mlijeka i prstohvat soli - takvi pileći "čvarci" su za bogove!
    A s krpom preko ramena, "nesvjestan", znam hodat' okolo po stanu i pola sata poslije "kuhancije"...

    avatar

    17.04.2021. (10:13)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Oduvijek tvrdim da bi onoga tko je izmislio rizibizi trebalo ubiti :-)).

    Dodaj u popečke mladog sira i još malo prezli :-)).

    avatar

    18.04.2021. (08:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...