Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (59)

Marketing


 • luki2

  Odličan osvrt! Film sam gledala, knjigu čitala....I to knjigu čitala prvu. Srećom. Tvoj komentar kod mene: mlađi si od mene.;)))) Ja pamtim Jugu jako dobro. 69. Pusa!!!!

  avatar

  25.03.2021. (23:43)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Joj post je iskočio prerano izgleda da sam nešto zajebao u postavkama. Trebao je biti tek navečer! idem sad pogledat u editor više ne znam na koje je vrijeme bio podešen.Ali znam da je sigurno bio u večernjem vremenu. Mislio sam ga pobrisat i ponovo objavit kasnije ali kad je već komentiran onda neću. Nema smisla da se zbog liste izgubi komentar.

  Luki i ja sam čitao roman, doduše nakon gledanja filma iako je roman izdan dosta ranije. Malo zanimljivosti o samom filmu su super nadopuna a lokacije snimanja su bar meni jedna od najzanimljivijih stavki :) inače ovo je trebao biti serijal postova o zanimljivostima vezanim uz neke filmove koji su već bili u recenzijama a u međuvremenu je došla i predstava pa je trebalo malo prejseč serijale :))

  avatar

  26.03.2021. (10:08)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Roman pročitan, ali film nisam gledala. :)) Šteta što kažeš da nema više online! Odlične su fotke s premijere i super što su pivu uključili. Jako dobra glumačka postava! Nisam sumnjala da je bila u pitanju rekordna gledanost.

  avatar

  26.03.2021. (10:27)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Ova vrsta 'boljke' (prezentujes film, ali ga ne ponudis na prodaju na vreme) uvek smo povezivali sa inertnoscu i nesposobnoscu komunistickom rezima.
  Trideset godina kasnije se vidi da i 'kapitalizam' ima slicne boljke...! :)))
  Interesantno je da i u Belgiji, gde komunizma nikad nije bilo, pa se ne moze pokusati sa poturanjem argumenta da je to 'nasledje komunizma' - i ode se desavaju slicne greske...! :)))

  Zakljucci:

  - u kojem god sistemu se rodi i radi svoj posao, supak ce uvek uspeti da ubrlja stvar!

  - u kapitalizmu ce ipak lakse igubiti posao...

  - ...al ne mora da znaci!

  :)))

  avatar

  26.03.2021. (11:45)    -   -   -   -  

 • teuta

  Bravo za recenziju iako, kako već
  znaš ja vrlo rijetko pogledam domaći film.
  Tko zna, možda ću napraviti iznimku. LP:))))))))))

  avatar

  26.03.2021. (15:45)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -Galaxy-Ja kao što sam naveo kontra prvo film pa roman-iako je ekranizacija istog ostvarena dosta kasnije. Kad ga je bilo na dayli motion-u bio sam ga preuzeo iako je rezolucija nakon prvih 90 minuta bila loša moglo se sve u svemu gledat, sad kako mi je crko hard pobrisalo mi se sve iz lapotpa tako i svi preuzeti filmovi :/

  -Vlad-Ne znam kako je bilo u komunizmu iz opravdanih razloga :D sjećam se samo,štrumfova,looney toonsa i tomy jerrya. Ali ovo danas je poražavajuće konkretno u Hrvatskoj a vjerovatno i na kompletnom prostoru biveš Juge je tako. Ne ulaže se u umjetnost i zahvaljujući takvim šupcima filmovi nam izlaze 2-3 godine od snimanja. Jedan koji je rađen (2018-e) po istoimenoj predstavi prema informacijama koje imam izlazi tek u jesen ove godine. Iako je od njegovog snimanja prošlo 3 godine, to bi bilo čudo da se distribuira iste godine kad se "proizvede". Ps zaključci na mjestu :))

  -teuta-Moraš popravit prosjek to je moja "sveta" misija :)) mislim da si ovaj gledala i to prije 2 (aj nepune 3 ak ćemo cjepidlačit) godine i da smo u linkanom postu razmijenili dojmove :)

  avatar

  26.03.2021. (16:18)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Maloumniče
  Hvala ti na dozi humora suze mi navrle od smijeha haha a sad te brišem jer sve u svemu izjave su ti očekivano-debilne a ovaj blog je sve samo ne debilan. Pa samim time niti takvim personama i izjavama na njemu nema mjesta. Čak nemaju niti veze s postom a znaš da prezirem kad se komentira ili u tvom slučaju "komentira" izvan posta. Vibrator i vezelin su ti na putu tak da smiri nerve u poznim si godinama. Usput koliko retardiran moraš biti da odlaziš na blogove na kojima si nepoželjan? i ne samo na blogove nego i na kompletnu platformu. Jado jadni frustrirani.

  avatar

  26.03.2021. (17:13)    -   -   -   -  

 • teuta

  Ahaaaaaaaaaaaa, sad znam.
  Dobro da si me podsjetio.
  Ovih dana sam nešto sva sbrkana.
  LP:)))))))))))))))))

  avatar

  26.03.2021. (21:52)    -   -   -   -  

 • luki2

  Odlično, odlično o predstavi i usporedbi s pročitanim. Svala ćast! Inače, nikada ne stavljam post da se objavi prije ili kasnije - ja napišem, odmah objavim - pa kud puklo.....:)))))) Pusa!

  avatar

  26.03.2021. (22:40)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -Teuta - Da, samo se malo treba vratiti u blisku prošlost a to je bar na blogu poprilično jednostavno. Sjećam se u kojem sam pozitivnom raspoloženju bio i pored toga što me pred Božić satrala boleština što sam uspio naći film. I ta godina mi je završila kako je i počela. 12.1. 2018 pogledan u kinu, a na dan objave posta drugi put :)

  -Luki - Danas sam nabavio ulaznicu za revizora i mislio dodat fotku u post pa je ispalo ovako. Post je bio tempiran iz praktičnih razloga jer sam znao da ću presječi sa postom o revizoru. Sad što se tiče filma i knjige teško mi je radit usporedbe situacija i scenarija na toj relaciji to bi bilo puno posla i koncentracije a trebao bi ponovo i pročitat :))

  A ovom smradu miljevačkom poručujem da se napuši svog sidaškog kurca i da konačno produži dalje. Sad te ne mogu brisat ali budem uskoro.

  avatar

  26.03.2021. (22:52)    -   -   -   -  

 • luki2

  Ma pusti budalu. Ja ga izbrišem kad god ga ugledam na blogu, i ne sekiram se dalje. Ne možeš s nerazumnim razumno, jer da je normalan ne bi mu palo na pamet da to radi. Njega uzbuđuje izgleda seksualno kada to tako sere po blogovima :((((((
  Bravo za ulaznicu i "Revizora"---Ja bih isto morala otići po svoju.....Ili možda poslije Uskrsa?! Vidjet ću još. Pusa!!!!

  avatar

  26.03.2021. (23:12)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Ma ne nervira me ni najmanje sve što sam odgovorio je bilo hladno i smišljeno sa laptopa bi ga pobrisao a to ću sutra i napravit. Ulaznica je danas nabavljena za 10. 4. U subotu dakle nakon Uskrsa, preporuka uzmi za onda tad bar trenutno ima najviše slobodnih mjesta.

  avatar

  26.03.2021. (23:19)    -   -   -   -  

 • luki2

  Hvala Ti, sigurno ću sutra po kartu!!!! Pusa!!!!

  avatar

  26.03.2021. (23:32)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Onda izvrsno, možda padne i kakav post? Treba takvog sadržaja više na blogu.

  avatar

  26.03.2021. (23:43)    -   -   -   -  

 • luki2

  Naravno!!! Navijam da bude sunce i da popijes pivo!!!!Pusa!!!

  avatar

  26.03.2021. (23:59)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Super onda, kod mene će ga svakako biti. Sutra na pivu haha još kad bi bila third island haha :)) inače ovu pivu se proizvodi samo joj je ime fikcija za potrebe filma ali neću u detalje jer da me ubiješ nemrem naći izvor informacija a imao sam ga pa da ne bi bilo da izmišljam.

  Ne mogu spavat pa mjesečarim po blogu.

  avatar

  27.03.2021. (00:17)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  nadam se da si sredio arhivu?

  avatar

  27.03.2021. (11:37)    -   -   -   -  

 • NF

  zanimljivo, svojevremeno sam dvadesetak godina pio pivo, dobio knjigu s posvetom od nezvanično njavečeg poznavaoca piva, al eto, ovo nisam probao niti očito neću jer sam promijenio alkoholnu pijaču ;)

  avatar

  27.03.2021. (12:46)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -SHADOW-Da, uspio sam ga nakon pola sata krvljenja vratit na listu, da nije bio komentiran pobrisao bi ga (nako kopiranja) i objavio poslije.

  -NF-Nisam niti ja pio, a na nekoj od strnica sam pročitao da piva postoji samo naravno ne pod ovim imenom. Nekoj koje ima u stvarnosti su za potrebu filma dali fiktivno ime. Evo mali prilog o tome.

  "Počastili ih pivom 'Third Island' Film se na Braču snimao 34 dana - u Škripu u renesansnom dvorcu Cerinić, na groblju, crkvi i muzeju te na više drugih bračkih mjesta i lokaliteta pa su lica stanovnika izmišljenog Trečića oživjeli i mještani Škripa i Nerežišća, a svoju pomoć pružili su Supetarni i Milnarani." Link Tek sam kasnije primijetio još jedan važan detalj-0,33 su :) a ja po pivi redovito :)))

  avatar

  27.03.2021. (14:17)    -   -   -   -  

 • luki2

  Predivno je vrijeme bilo dopodne - nadam se da si uspio popiti svoju pivicu! Pusa!

  avatar

  27.03.2021. (15:21)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Miroljube
  Teatralni vodi blog za koji si ti preograničen, inteligencija na tvoju žalost nije prijelazna. To što seruckaš ovdje ne znači da ćeš postati pametan zbog toga štoviše svaka izjava ti je sve maloumnija od one prethodne a konstantno i ostavljaš iste imbecilne mantre. Žohare dosadan si.Trolčino mutava. Tebe bi trebalo na neki otok kao što je ovaj u filmu odsjeći te od civilizacije amebo blesava. Zasad ti ostavljam "komentare" da ti stoje super su projekcija uma i karaktera velike rvatine (i to još branitelja sa Rajne minken-bojna koja ono...četvrta? deseta? devedeseta?)

  avatar

  27.03.2021. (20:55)    -   -   -   -  

 • isabel

  prvo; ulaznica na komodi.-)), drugo; ovaj film smo gledali i to mislim dvaput da bi u pauzama gledanja pisali osobna viđenja istog.-) tako da iako sam sad poprilično umorna od današnjeg iznimno vjetrovito-neugodnog dana, mrcvarilo bi me da se sad prisjetim svega što sam svojevremeno komentirala na viđenje istog,.), treće; vidio bi ti djetlića, ooo još i kako bi ga vidio , pa i družio se s njim kada bi na svojoj viksi boravio trajno umjesto povremeno, još bi i frendovi postali, al da bi ti se dao uhvatiti, to ne bi, četvrto; da ima pomagaća,onda "rezuckanje " i "maljanje " voćaka nebi trajalo danima, sve bi bilo gotovo u jedno poslijepodne,al dobro sad, tako je kako je, ček sek da se ustabilim , jer još neš sam ti htjela reć, a da, noćas ima da bude vruće od jako do puno ,puno , imam neki čudni fueling da neće dobro proći KOngo protiv Godzile, nekako se baš bojim svog špurijusa, ako se prevarim puknem jedno pivo,al ne ovo koje je kod tebe u glavnoj ulozi ovog posta, već ono s limunom:-)))
  tp.

  avatar

  27.03.2021. (21:19)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Sto godina nisam bila u kinu :))) i na to si me podsjetio.

  avatar

  27.03.2021. (21:21)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -ISABELČI-Baš me razveselio tvoj komentar, prvo pomislih da je opet miljevački mamlaz došao ispoljavati svoj kretenluk ali sam se sjetio da sam mu zabranio nazovi-komentiranje. Još me više veseli da imaš ulaznicu imam i ja za 10.četvrtog i mislio sam fotku ubacit u prethodni post no kao što vidiš po sadržaju u mom prvom komentaru ispao je zajeb no ok nevažno sad važno da je ulaznica ovdje a ubuduće ću razmislit hoću li tempirati postove zasad se pokazalo ne baš najbolje. Bome se sjećam da smo imali kvalitetnu i kilometarsku korespondenciju oko filma što me ponukalo da malo izrondam našu mail prepisku što ću ovih dana napravit. Glavna intencija ovog posta je zapravo bila otkrivanje zanimljivosti o istom kao št je to bio slučaj sa filmovima "država i "ćaća". Danas sam se nadao odlasku na pivu ali isto mi iskrslo nešto da sredim i prođe vrijeme. Znaš već odavno koju/e pivu/e pijem sokiće samo ljeti, ali ovu iz filma bi volio pet-šest strusit onak za probu samo eto ne znam kako se zove u stvarnosti a više kako god se krvio ne mogu naći stranicu na kojoj su te informacije bile. Čuj ti si osim što živiš u prirodi ipak nekak i prirodan talent za prilagođavanje u istu, meni bi trebalo ne previše kojih stotinjak godina da uspijem i iz daljine fotkat tog kljucaroša :) a što se FN-a tiče ne mogu garantirat da ću gledat izvjesnije da će me prebacit u horizontalu iako je večer moj najproduktivniji dio dana. Sad kak će ispast ne bi htio prognozirati, samo ću diplomatski odvalit-sve je moguće. :)

  -GALAXY-Iskreno nisam niti ja, mislim da mi je upravo ovaj film zadnje što sam dosad gledao. Znam kako je i sam sebe konstantno na to podsjećam :))

  Usput minken bojna ratniku na Rajni su pobrisane govnarije jer je prekršio pravilo o jednoj debilnoj izjavi po stranici.

  avatar

  27.03.2021. (21:35)    -   -   -   -  

 • luki2

  Nisam stigla danas kupiti kartu, u ponedjeljak. Ima vremena, neće dobiti nogice!:)))) Pusa!

  avatar

  27.03.2021. (22:07)    -   -   -   -  

učitavam...