Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • morska iz dubina

    Ekran srama mi se jako sviđa, samo nek saživi u životu. Crne liste u bankama funkcioniraju, ali samo za neke, ne za sve. Sve druge ljudske djelatnosti su prekrivene nevidljivim umreženim plaštom pravosudnog patronatstva.

    avatar

    28.02.2021. (13:11)    -   -   -   -  

  • jelen

    Sve je to već puno preblizu stvarnosti da bi bilo zabavno. Ne znam toga Garya Sht... od Asimova znam samo njegove zakone robotike, a od Clarkea sam pročitao "Misterije svijeta".

    avatar

    28.02.2021. (13:16)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Dobra ti je analiza i uporedba.
    Fasciniraju cinjenice koje kad se uporede, pokazu danasnjicu kao jednu od predvidjanih sumornih buducnosti, doduse, ne jos savim ostvarnu.
    Koji su elementi sto nas 'zaslepljuju' da sve to i sami ne vidimo u takvom sumornom svetlu?
    Razmisljajuci o tome, setih se filma '12 majmuna', koji govori o zarazi koju se ne moze kontrolisati. Opet neka refleksija na sadasnjost...

    avatar

    28.02.2021. (13:21)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    odličan tekst i super fotke! bravo!

    avatar

    28.02.2021. (16:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odličan tekst i fotografije! Bravo! Pozdrav!

    avatar

    28.02.2021. (19:00)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Mislim da sam ga počela i ne bila u stanju nastaviti. Samo vesele čitam :-)).

    avatar

    01.03.2021. (12:11)    -   -   -   -  

  • BoredAndRazed

    Poštedi me ekrana srama. Sustav kontrole kojeg nitko normalan ne bi trebao podržati.. po meni. Kasnije ću se bojat prdnut u vlastitom stanu jer me kamere snimaju. Na kraju će mi naredit da prekinem biti čovjek i postanem pas.

    avatar

    03.03.2021. (03:00)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @BaR: naravno, apage ekran srama...na žalost čini mi se da nam preostaje samo pobrinuti se da imamo svoju oazu mira negdje daleko od ljudi kakvih ne želimo u svojoj blizini i živimo svoj, ne njihov život. Na sreću, za sada još nisu navalile horde, to je dobra strana Lijepe Njihove, balansiranje na rubu propasti i flirtanje s ljudskom gluposti i primitivizmom donosi očuvanje malo starijih metoda. Bar za neko vrijeme. Iduće generacije će imati svoje probleme, mi im ih ne možemo riješiti. Naravno, ostavit ćemo im svoje u naslijeđe, kako smo i mi dobili od naših prethodnika. Tako ide dok ne pukne neka od osnovnih karika bitnih za preživljavanje, nakon toga ide malo jači problem, glad ili/i žeđ, kuga i kolera! Ova pandemija je vjerojatno generalka za nešto takvog, ozbiljnijeg, tu bi se složio s Baba Billom, kad već Babe Vange više nema da ju pitamo.

    avatar

    03.03.2021. (12:20)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ne znam, nije mi sjela.

    avatar

    15.03.2021. (11:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...