Komentari

konobarica123.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • konobarica

    Dno dna, klice se nebulozama
    dno dna, u inat dijagnozama
    dno dna, i isti krezubi statisti
    mlate barjakom...

    avatar

    22.02.2021. (23:07)    -   -   -   -  

  • luki2

    Baš tako! Nažalost! :(((((((

    avatar

    22.02.2021. (23:20)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    slažem se! ti toliko smisleno, izražajno i divno pišeš. (p.s. nadam se da ćemo se jednog dana upoznati - divna si.)

    avatar

    22.02.2021. (23:25)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Premijer je obrazovan i elokventan ali uobražen i vrlo bahat.........Ne razlikuje fašizam od "fašizma"...
    Šteta
    Hodamo natraške

    avatar

    23.02.2021. (09:09)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Nikako da ugledam ime i nadasve djela koja bi me ljudski zaintrigrirala da ikoga u politici pogledam sa simpatijom i povjerenjem. Uvijek isto, vlast je slast!

    avatar

    23.02.2021. (10:01)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Jednom su sadili lipu mi je vjerovatno najdraža Balaševićeva pjesma. A za odbijanje usluge članovima HDZ-a, da, dobro kažeš, odjednom je to fašizam, a sve ovo ostalo nije fašizam. Također, kad su već uvrstili Stepinca, mogli su barem radi obraza i Dijanu Budisavljević, pa da dica imaju neke uvjete da svate kompleksnost tih vremena. Ali ne, Dijana nije crkvenjak i spašavala je Srbe, a ne Židove.

    avatar

    23.02.2021. (12:22)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Gospoda iz HDZ-a vole se pozivati na njemačke zakone i odluke, pa bi u ovom slučaju bilo pametno da izguglaju pojmove "Hausrecht" i "Antidiskriminierungsgesetz". Svaki vlasnik, radilo se o stanu ili lokalu (firmi, etc.) ima pravo zabraniti kome hoće ulaz u njegov prostor, ukoliko se to ne kosi sa zakonskim odredbama o diskriminaciji. Slučaj u kojem je tako jednom političaru i njegovoj ženi jedan hotel zabranio dolazak zbog njegove pripadnosti nekoj partiji s kijom se vlasnik hotela ne slaže, na sudu je potrdio da vlasnik nije kršio zakon o diskriminaciji. Kršio bi kada bi zabranio nekome ulaz zbog boje kože, spola, njegovog općeg poimanja svijeta (areist, vjernik) i slično ali ne i kada mu zabrani ulazak zbog članstva u nekoj političkoj stranci ili zbog njegovih političkih uvjerenja/istupa. U Njemačkoj osim toga svakom lopovu takodjer izreknu zabranu pristupa a pokušaj se kažnjava kao kršenje kućnog mira, ako treba uz pomoć policije. I to nije ni jeftino. Tako da, obzirom da je HDZ lopovska stranka, sasvim je legitimno zabraniti im ulaz samo zato jer su u HDZ-u.

    avatar

    23.02.2021. (15:40)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @luki2 - hvala ti :*

    avatar

    23.02.2021. (17:29)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @IzgubljenaUGalaksiji - hvala ti puno na divnim riječima. I ja se nadam. Ništa nije nemoguće, iako je Galaksija prostrana :)))))

    avatar

    23.02.2021. (17:30)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @AnaBonni - već u nekoliko slučajeva pokazao se ko uvrijeđeni dječarac. A ovo razvlačiti, zaista nema smisla. Baš da hodamo natraške...

    avatar

    23.02.2021. (17:32)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @morska - ali stvano...ja sam godinama glasala ne ZA nego PROTIV...iscrpilo me. Al ove naše vlasti i Vlade svaka nova sve gora...

    avatar

    23.02.2021. (17:33)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ Vrtlog - hvala, eto isto mislimo. Nameću svoje deinicije ispravnog i neispravnog...fašizma, rasizma, a sve jer se netko odlučio izreći ono što većina misli...

    avatar

    23.02.2021. (17:34)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @Flekserica - ali oni upravo to rade. trpaju se u isti koš sa manjinama...pa nisi manjina, ako si u političkoj stranci, već si jednostavno član, simpatirzer il slično te stranke... A osim toga dečko nije nikome ZABRANIO ulaz u svoj lokal, već rekao da nisu dobrodošli. Na što ima potpuno pravo. Ali i ako dođu, bit će profesionalno usluženi. Znači tu nikakave zabrane nema. Al ja ne kužim da je za premijera sad to najveći problem u državi. Na ovo se nije, on kao premijer, trebao ni osvrnuti.
    A za ovaj slučaj u Njemačkoj, vidiš, nisam čula...Interesantno. A i u neku ruku logično. Iako ja, kao ugostitelj ne bih nikada tako reagirala, al svaka čast...

    avatar

    23.02.2021. (17:42)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    odavno ne pratim politiku...kao netko tko je preživio rat, frontalni sudar i evo najnovije i potres - uopće ih ne slušam. nemam dovoljno jak želudac.

    avatar

    23.02.2021. (20:03)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Svaka čast!
    Suvislo i razlož(e)no.
    Mnogima fali takav "common sense"! Što uključuje i "hladnu glavu".
    *
    Taman kad je "Crno bijeli svijet", u epizodi od nekidan, evocirao politička "ribanja" u "Kockici" (za neuke - u sjedištu CK SKH u Zagrebu) s obiljem floskula o pravovjernosti Partije... i zgrozio gledatelje ("U kojem se to vremenu živjelo!?").. pojavi se ulašten, samodopadan Partijac novog kova sa svojom nebulozom slične doze ljigavosti.

    avatar

    24.02.2021. (14:17)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Zanimljivo kako je kod Šprajca sve fino i bez zamuckivanja tečno razložio problematiku...
    Svaka mu čast.. Rekao je ono što mnogi misle...

    avatar

    25.02.2021. (06:19)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @smjehotvorine - imaš pravo. I vjeruj, bolje tako. Mislim, žao mi puta koji si morala proć, al bez polititke je puno zdravije :*

    avatar

    25.02.2021. (22:18)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ bergaz - hvala. A za ovaj drugi dio, znaš što me tješi ima jedna narodna (mislim da je narodna), a kaže - sva vlast za vremena. A Partijac novog kova se ukopava svakim danom sve više, na najjače.

    avatar

    25.02.2021. (22:20)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @bellarte -da. iako je Šprajc malo navijao i vukao na politiku... a dečko , zaista, rekao ono što mnogi misle

    avatar

    25.02.2021. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...