Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (102)

Marketing


  • TEATRALNI

    Pozdrav mojim Lucidima i uživajte u filmu :)

    avatar

    19.02.2021. (21:46)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti na ovome!

    avatar

    19.02.2021. (22:26)    -   -   -   -  

  • luki2

    Nisam još, trenutno nisam u stanju!:(((( Svakako ću ga pogledati.

    avatar

    19.02.2021. (22:48)    -   -   -   -  

  • teuta

    Evo pogledala sam onaj kratki film.
    Nemam pojma zašto je na engleskom
    ali čini mi se zanimljivim.
    Onaj tip ima problema sa sobom to se
    odmah vidi u njemu ima nekoliko ličnosti
    koje se sukobljavaju.
    A koji je taj pravi??? Jednostavno je
    zanimljiv. LP:))))))))))))

    avatar

    19.02.2021. (23:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki - Sve ok samo pomalo, bit će vremena. Ovo s Đoletom je svima šok terapija iako sam ja više u stanju nesvjesnosti da je tako.

    -Teuta - Moja slobodna pretpostavka, ili što god da je je ili da je film napravljen za strano tržište (britansko konkretno) ili je neki eksperiment, ova druga teorija mi je osobno bliža a možda nisam u pravu niti s jednom no na stranu sad to. Onaj prvi je prava osoba, on je glavni lik zapravo pacijent. Nije niti podvojena niti potrojena ličnost izgleda da je u njemu desetak različitih osoba. A izgledno je da i u samoj pozadini priče stoji neki traumatičan događaj kod dotičnog, ovo mi izgleda daleko gadnije i kompleksnije nego dijagnoza iz f 60.3. A i konačan ishod je sasvim očekivan tipu nema pomoći. U svakom slučaju o ovakvim stvarima se treba i kroz film govoriti, ovakve trilere obožavam, sve u svemu moja očekivanja je svakako ispunio. Pozdrav iz centra :)

    avatar

    19.02.2021. (23:42)    -   -   -   -  

  • isabel

    uh kakav završetak....

    na engleskom je zato što ide u utrku za zlatni globus, osobno mislim posve zasluženo, jer o ovoj dijagnozi poremećaja ličnosti se uopće ne govori, barem ne javno i barem ne kod nas, autoru posebno priznanje što je i o glumcima u ovom filmu; Ivi MIhalić( doktorici), Davoru Tomiću ( Deni) i Ani Mariji Zuzul( Đeni) priložio kompletnu njihovu biografiju ,kako životnu tako i glumačku na engleskom jeziku i tako širom otvorio vrata stranom tržištu u uvid stvaralaštva naših vrhunskih talenata glumišta kao što je Iva Mihalić, svaka mu čast,a i tebi
    na ovom postu koji je i puno više od samog posta,
    tp.

    avatar

    20.02.2021. (00:22)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    pogledat ću definitivno :) nisam uopće znala za taj film... ti i isabel ste već dali fini osvrt pa mi preostaje još samo prije spavanja zaviriti u to djelo. Hvala ti što nam ukazuješ na ono što osoba poput mene ne bi sama pronašla jer se vrtim oko Netflixa.

    avatar

    20.02.2021. (00:37)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabelči
    Pa di si iskopala tu vijest o zlatnom globusu? Svaka čast i filmu i tebi na priloženoj informaciji, nekako sam i pretpostavio da će ti se svidjeti i drago mi je da sam bio u pravu. Nego što nego zasluženo, ovo je po meni kako sam već naveo daleko gora i kompleksnija dijagnoza od graničnog poremećaja ličnosti i u pravu si na ovim našim prostorima takve stvari ne uzimaju neki javni diskurs općenito sad pa niti lakše dijagnoze o ovakvima da i ne govorim. Ne sumnjam da će i na svim festivalima imati izvrsnu prođu. Iva naravno briljira kao i uvijek talentirana je ona djevojka, a bome su svi kompletno odradili svoje po ps - u. A sviđa mi se što je Europa u igri što će nas upoznati Britanci, jer i njihovu kinematografiju nakon naše i francuske svrstavam pod jednu od najkvalitetnijih. I da ti iskreno kažem svidjelo mi se kako je ispalo na engleskom. A završetak... upečatljivo mi ono na kraju svi oni se cerekaju a Iva ona je još u ulozi. Drago mi je da ti se i film i post sviđaju. Pozdrav i tebi i uživaj :)

    avatar

    20.02.2021. (00:39)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Subota jutro na hitnoj. Bit ce sve ok. Samo da te pozdravim, kasnije citam post.

    avatar

    20.02.2021. (09:41)    -   -   -   -  

  • NF

    moj prijatelj hrvat, koji živi i radi u pragu, već sam ti ga spominjao, snimio je kratki igrani film na francuskom, nagrađen je u americi, kvaliteta se svejedno uvijek prepozna, mada ja iskreno neke bitne detalje nisam razumio ;)

    avatar

    20.02.2021. (10:35)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -GALAKSIJA-I ja sam sasvim slučajno saznao krajem prošle godine a isto tako (slučajnošću) sam ga i našao na netu, iskreno puno ranije nego neke druge tražene filmove. E sad ne znam jesi li gledala noćas ili nisi na mene je ostavio takav dojam da sam ga gledao već 3 puta fascinantno kako je sve scenski,scenaristički i da ne nabrajam dalje izvedeno. Film je na vimeu što je portal sličan you tubu pa nebi trebalo biti problema što se tiče njemačkih restrikcija a na netflixu bio sam i tamo i nema nešto što bi bilo za mene.

    -SHADOW-Nadam se da je sve ok, dogovoreno mislim da bi ti se film mogao svidjeti.

    -NF-Da, već si govorio o njemu i to bi trebalo pogledat iako francuski ne razumijem a za detalje ne znam na što misliš na taj francuski film ili ovaj?

    -ISABELČI-U žaru referiranja na ono najvažnije zaboravih dodati i to da sam nakon tvog komentara guglao u vezi zlatnog globusa da se oko toga još dodatno informiram i eventualno linkam u post ili komentare sad manje važno kamo pa nisam uspio naći ništa relevantno niti kad "nacrtam" ukucam sve ključne riječi 0 bodova. Ako imaš kakav link volio bi da ga proslijediš jer si me sad zaintrigirala i baš bi volio pročitati nešto više u vezi toga. Vjerujem da će se britancima svidjeti nešto sam na IMDB-u pročitao da je film povezan sa Engleskom vjerovatno ide u distribuciju ili kakav festival kod njih a snimano je u Zagrebu. Čak sam u jednom od kadrova filma primijetio knjige na policama u hrvatskoj verziji naravno.

    avatar

    20.02.2021. (13:14)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Evo, tek sad doma. U ponedjeljak na njegov rodjendan 2.dio pretraga. Javim se...

    avatar

    20.02.2021. (13:57)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da, točno tako.
    Isto mislim i ja samo što i to ti
    daleko bolje objasnio nego ja.:)))))))))))))

    avatar

    20.02.2021. (16:15)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Pogledala sam. Glumci odradili odličan posao!

    avatar

    20.02.2021. (16:52)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ako budeš mogao, i kad budeš mogao - pošalji link na oproštaj s Đoletom. Hvala Ti!

    avatar

    20.02.2021. (17:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -teuta-Eto da bi sve bilo jasno :)) iako ishod je stvarno bio neočekivan u smislu da će biti desetak ličnosti u njemu. A čuj psiho-dijagnoze su kao i seks tabu tema :) zato nam i treba ovakvih fimova

    -Galaksija-Drago mi je da ti se svidjelo i da dijelimo mišljenje, neka doza skepcizma je kod mene bila jer je ovo ujedno i prvi naš film koji gledam na stranom jeziku ali podsvjesno sam znao da mora biti vrhunski. Ekipica je u najmanju ruku izvanredna!

    -Luki-Sređeno.

    avatar

    20.02.2021. (17:42)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti - pogledala sam!:((((

    avatar

    20.02.2021. (17:58)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Film pogledam poslje, sad moji gledaju TV...

    avatar

    20.02.2021. (18:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Shadow-Sretno, bit će ok, neka budu dobri nalazi kao najbolji poklon.

    -Luki-Nema na čemu

    -Naelektrisani gušter-Film je na vimeu. Mislim da bi ti mogao biti zanimljiv u 13 minuta sve govori.

    avatar

    20.02.2021. (19:08)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znaš ima toga u stvarnosti ohohoooo...
    Pa i zdrav čovjek nekad osjeća da je u
    njemu jš poneka ličnost....

    avatar

    20.02.2021. (21:39)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jesi primijetila citat na kraju? "U svakome od nas je netko koga ne znamo" a u ovom liku je njih ukupno sedmero! Slojevit filmić, ovo je bila izazovna realizacija složiti sve u samo 13 minuta.

    avatar

    20.02.2021. (22:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    Jesam i jako mi se sviđa taj filmić.
    Stvarno me zanima zašto je na engleskom.
    Mogli su ga i na hrvatskom snimiti...

    avatar

    20.02.2021. (23:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Na pitanje zašto je na engleskom odgovorila je Isabelči, dakle moje prve dvije pretpostavke (narudžba za strano tržište ili eksperiment) su bile krive nema veze ionako nisam previše ulazio u to to je bilo onako više usput. Volio bi da proslijedi kakvu poveznicu, ako istu nađe pa da se nadopuni post jer me sad živo zanima ta vijest, znaš mene da megalomanski "kopam" ne samo po filmu nego i po svemu što je vezano za njega, već vidim post o zanimljivostima i iz ovog filma projiciran kao ideju, a nije da se nema materijala imam ga za još par filmova i 2tv serije bilo bi super kad bi na taj popis uspio dodat i jedan film kratke forme. Uglavnom... i meni bi se više sviđalo da je na hrvatskom, ali niti ovako nije loše, važno da je režija plejada glumaca, scenarij, fabula, režija, set i sve drugo što je potrebno za kvalitetan film ovdje.

    avatar

    21.02.2021. (00:07)    -   -   -   -  

  • Yoda

    Iako je cijela atmosfera filma mračna, priznajem kako me je kraj nasmijao! :)
    Mislim disocijativni poremećaj identiteta nije smiješna dijagnoza, ali poanta je odlična. :))))

    avatar

    21.02.2021. (16:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Yoda
    Drago mi je da si svratila :)) a mračnu atmosferu sam i očekivao i prije gledanja filma kad su ključne riječi kao što su seansa,psihijatrica,dijagnoza i slično onda se mračnost može i očekivati. Samo što iskreno nisam niti pretpostavljao da će biti nešto ovako kompleksno kao poremećaj ličnosti njih desetak u jednoj. Poanta je super pogođena kao i ekipa,set,scenarij,režija...

    avatar

    21.02.2021. (17:45)    -   -   -   -  

učitavam...