Komentari

konobarica123.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • konobarica

  #samopriča

  avatar

  14.12.2020. (23:46)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Kvalitetan post! :)
  Citirat ću jednog mog profesora s fakulteta:
  "Dnevne novine su uspješan, čitani medij iz kojeg saznajemo što je jučer bilo na internetu. Od Platonove kritike pisma znamo za strah od novih medija i bojazan za devalvaciju vrijednosti tradicionalnih medija, no činjenica je da radio nije značajno ugrozio novine, ni televizija radio. Ni internet portali neće ukinuti novine. Samo su im kod publike promijenili rang na listi prioriteta." :)

  Kroz studiranje sam prolazila sve novine koje si navela za seminarske radove, a najčešće bi to bili Novi List i Glas Slavonije. Za diplomski rad sam proširila na petnaestak novina (domaćih te stranih - talijanskih, britanskih i američkih) od kojih su brojnošću članaka najviše prednjačili prethodno spomenuti, a potom Večernji list i Vjesnik. Ne mogu ti opisati kakav je gušt bio listati te iščitavati novine i sagledati stare vijesti iz devedesetih godina. (Osim Playboya.)

  avatar

  14.12.2020. (23:59)    -   -   -   -  

 • litterula

  E da, u svakom tekstu bi trebalo napisati tko, što, kada, gdje i zaśto, a može se dodati i kako

  avatar

  15.12.2020. (00:37)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  odličan tekst... volim priče... :)

  avatar

  15.12.2020. (06:34)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  nema danas ni n od novinarstva...udarne vijesti su je li Nives Celzijus u gaćama ili nije i koliko je koja kože pokazala. žalosno je to.

  avatar

  15.12.2020. (10:48)    -   -   -   -  

 • luki2

  Potpuno si u pravu. Potpisujem! Kod mene se kupovao Svijet, a ja danas rado prelistam jedino Jutarnji. Pusa, L+B+G

  avatar

  15.12.2020. (15:25)    -   -   -   -  

 • luki2

  Komentar kod mene: puno hvala, ako se dobro sjećam mislim da je bila promocija Julijane Matanović. I molim, prijeđimo na Ti, jer se sa "Vi" osjećam kao neka stara bakica, što nisam. :))))) Svi smo na blogu Ti. Vrijedi?! :)))) I ja sam pisala Vi drugima, iz poštovanja, pa su me odmah zaustavili. Pusa, L+B+G

  avatar

  15.12.2020. (15:36)    -   -   -   -  

 • konobarica

  @IzgubljenaUGalaksiji - Odličan citat profesora. I činjenica je da mediji svojim pojavljivanjem malo mijenjaju primat kod primatelja. I iako je radio po meni jedini medij koji će uvijek opstati, jer ne zahtijeva posebnu koncentraciju niti odmak od drugih aktvnosti, ja najviše volim taj miris šuškavih novina. Još ako sam u kafiću, pa se on pomiješa s mirisom kave...I Jaaaoooooo.
  I, iako je tebi vjerojatno bila tlaka, zavidim ti na diplomskom za koji si morala - čitati novine. Gušti.
  Hvala :)

  avatar

  17.12.2020. (10:03)    -   -   -   -  

 • konobarica

  @litterula - možda je dio krivice i na konzumentima koji čitaju svašta i svakako sklepano, al opet s druge strane, mislim da onaj koji piše ima neku odgovornost da mu tekst bude pristojan. Hvala :)

  avatar

  17.12.2020. (10:04)    -   -   -   -  

 • konobarica

  @Dinaja - jao, ja prodala bi se za priču. Hvala :)

  avatar

  17.12.2020. (10:05)    -   -   -   -  

 • konobarica

  @smjehotvorine - nažalost. Novinari što ostaju vjerodostojni ne odgovaraju novim vlasničkim strukturama koje nemilice preuzimaju medije, pa bivaju uklonjeni. Nema više neovisnosti. Ja nemam ništa protiv niti lijevih niti desnih nečijih uvjerenja, jer da bi bilo bijelo treba biti crno, ali ne volim kad mi se kroz cijelu iskovinu potura ijedno od tog. NL jest svojeveremeno bio malo više "ljevlji", ali imao je tako kvalitetne novinare, da se to ljevičarstvo fino moglo bataliti i čitati kvalitetne tekstove.
  A Nives, pa žena je osvojila Kiklopa i uspjela uknuti nagradu, mislim...vrijedi :)))))))))

  avatar

  17.12.2020. (10:11)    -   -   -   -  

 • konobarica

  @luki2 - hvala :) Jest, promocija "Rođena na Božić" koje nema ni u prodaji, ni po natikvarijatima, pa ja kopiram i skidam priče, i čitat ću ih natenane. Kad bude trenutak.
  I okej, prelazimo na ti.
  Ti, Luki :)))))

  avatar

  17.12.2020. (10:17)    -   -   -   -  

 • konobarica

  "natikvarijatima" - vrh od riječi :)))

  avatar

  17.12.2020. (13:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...