Komentari

lagana.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mayday

    Da, mediji se hrane negativom, crne vijesti su najpraćenije
    a tvoj i moj kortizol je pogonsko gorivo i perpetuum mobile za medijsku egzistenciju, nažalost :/

    avatar

    25.04.2020. (10:20)    -   -   -   -  

  • PokemonDream

    Odoh ja kad prode kriza u Ginekologe neki vanredni kurs

    avatar

    25.04.2020. (10:28)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Bome, imaš pravo..........ali i objavljivanje onih dječjih i mladenačkih pozdrava "svima koje voliš" dižu mi nerv samo tako...........Koliko baka i didova živi daleko od tekovina civilizacije..........njima se nitko ne obraća

    avatar

    25.04.2020. (10:30)    -   -   -   -  

  • Violenta

    Svaka ti pjeva
    da se to stvarno desi, postala bi popularnija od onog penzića Tonija koji propagira vježbanje i zdrav život ;)))

    avatar

    25.04.2020. (11:03)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ma ima svega i svačega. Toliko različitih uputa, pa pitanja, pa preporuka, pa zna se, ne zna se, vidjet će se. Jedino što se nadam da će i nakon svega ovoga ljudi ipak bar malo više paziti na higijenu i bar više ruke prati kada izlaze iz WC-a. Tih finih dama sam viđala posebno u kazalištu kako uredno napuštaju toalet bez da su imalo smočile ručice. Mene daleko više strah potresa koji nas ostavlja i bez krova, wc-a i vode., a strah me i pomisliti koliko će koštati sanacija popucanih zidova.

    avatar

    26.04.2020. (14:57)    -   -   -   -  

  • j.

    Mediji ne žive od istine, nego - kao i svi - od zarade, pa ako se na istini dade zaraditi, tim gore po neistinu :). Ili, kako nakon pete pive veli jedan novinar, ne živim od onog što sam objavio, nego od onog što nisam.
    Isto tako, željeli bismo vjerovati da oni koji odlučuju znaju što rade. No, na žalost, današnji svijet počiva na maksimi da oni koji žele - ne znaju, oni koji znaju - ne mogu, a oni koji mogu - ne žele. Puno će još vremena proteći dok se to ispravi.
    Pozdrav!

    avatar

    26.04.2020. (18:05)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    @j. Mediji imaju svoje vlasnike. A vlasnici imaju svoje planove i svoje ciljeve, svoje lobije, svoje profite...tko zna što njima paše. Ne pomaže ni Ciceronov rrecept za pronalaženje krivca: kad ne znaš tko je kriv pitaj se Qui bono, tko ima korist....Možda Demetra ima pravo, možda se higijenske navike malo porave. U zadnje vrijeme hraćkanje i pljuvanje na pod opet došlo u modu. vide djeca na nogometnim terenima. I pišanje po kantunima, isto. Daj Bog da to sada postane kažnjivo

    avatar

    29.04.2020. (02:25)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    dobaaar...

    avatar

    12.05.2020. (03:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...