Komentari

krotiteljica.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Krotiteljica

    Kosa, dlake, nokti

    avatar

    02.04.2020. (09:00)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Eto, ni ja nisam koristila ništa od tih usluga... osim frizerke...sad se sama piturajem.. naučila sam kuhat delicije za prijatelje i do besvijesti ih gastro razveseljavat, ali i od ničega znam napravit obroke.. jer biti sit je zahvalnost....mjere me pogađaju samo u dijelu tranzita otok-Split...ne mogu vidit svoje cure.... sve drugo, da treba, može još manje i skromnije... nisam odgajana bit sponzoruša, nego bit svoja, jaka, samouvjerena, znat se nosit s nedaćama i radom zaraditi... ali, tko voli sve nadogradnje na sebe, nemam ništa protiv. Netko je kompletan ovako, netko onako.

    avatar

    02.04.2020. (09:17)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne rade to one zbog nas muškaraca, jer mi to dokazano ne primjećujemo, ako nismo pederi, one to rade radi drugih žena, stvarno ima nešto uznemirujuće homoseksualnog u ženskoj prirodi :)

    avatar

    02.04.2020. (09:26)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    je, imaš pravo: meni fali manikura jer to ne radim sama

    pa, ako treba biti gnjida ( a sponzoruša nisam ) onda neka budem

    avatar

    02.04.2020. (09:37)    -   -   -   -  

  • DreamOfStone

    Meni pocinje smetati ako je mozak u pitanju ovo ostalo i vidis i nevidis

    avatar

    02.04.2020. (09:54)    -   -   -   -  

  • Magneto

    Farbam se, čupkam, sređujem nokte, idem u frizera po potrebi, ali uglavnom i inače sve to radim sama kući, pa me ne opterečuje nešto pretjerano.
    Isto tako i kuham i pečem kolače jer mi je to gušt i inače. Ne isključujem njegovan izgled s neobavljanjem ovih osnovnih životnih potreba i htijenja :)
    Ostavljam ljudima slobodu da se zamaraju s čim god želi, ali to ne znači da mi neke stvari nisu smiješne :)

    (Zapravo sam ti htjela reći nešto vezano za komentar, pa sam skužila da imaš novi post.
    Vrijeme ipak učini svoje, nije tuga manja, barem ja ne mogu reći da kod mene je, ali vrijeme ipak malo zaobli onu oštrinu boli. Tek nakon 3 godina mogu razmišljati o tati bez da jedva hvatam zrak od boli, onako blago i toplo, sa sjetom, radošću. Svatko ima svoj proces i način kako se nosi sa žalovanjem i nema tu nekog recepta. Polako, daj sebi vremena)

    avatar

    02.04.2020. (11:39)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Bez brige, kvasac ni ostalim ženama ne diže, frizura je većini žena bitna ali snalaze se, a manikure, pedikure i masaže i shoping čini se problem kod onih 5% žena koje to i nisu samo umišljaju. Prave žene sada gledaju u djecu, proljeće, eventualno supruga i misle, što ćemo sutra? Mlade žene misle kako ne pogriješiti u poslu, novcu, muškarcu i razmišljaju pametno. I ako puno razmišljaju isto će pogriješiti.

    avatar

    14.04.2020. (18:39)    -   -   -   -  

  • vjekoslav-majer

    potpisujem Dejmona

    avatar

    16.04.2020. (07:59)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    Milsim da ti misliš na tzv niskofrekventne ljude, nisu to smao žene. Oni koji se ponašaju kao da su rođeni na Bečkom dvoru. Voze u leru. a u leru se može voziti samo nizbrdo.

    avatar

    22.04.2020. (05:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...