Komentari

krotiteljica.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Krotiteljica

    Mir Vam želim.

    avatar

    19.02.2020. (21:56)    -   -   -   -  

  • teuta

    Teško je ne misliti na njih koje spominješ, teško je zanemariti njihove probleme, teško se veseliti dok drugi pate...
    LP:)))))))))))))

    avatar

    19.02.2020. (22:16)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    zvučiš kao da bi trebala porazgovarati s nekim, znaš ne moramo uvijek sav teret sami nositi, u biti ne moramo ga uopće nositi, samo treba savladati tehniku odbacivanja

    avatar

    20.02.2020. (09:53)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    tužno... shvaćam takve misli

    avatar

    20.02.2020. (17:07)    -   -   -   -  

  • U prolazu

    Šta pizdite da shvaćate, a nemate pojma. Žena treba isključivo stručnu pomoć, no treba imati čuku ko Frescayg da bi se prepoznalo. On kuži o čemu se tu radi i da je to ozbiljna stvar. Draga moja, nemoj sama rješavati taj problem, već se obrati stručnjaku. Tvoji dragi otišli su tamo gdje su morali, no ti ne moraš. Ti to možeš riješiti upornošću i stručnom pomoći, za koju uostalom svi mi plaćamo poreze zato da nešto konkretno radi. Pa ako spasi samo tebe, puno je napravila. Ovdje je bilo puno uspješnih primjera. Sjene djevojčicine otvoreno progovara o svojim demonima, ali on je potražio i stručnu pomoć, on pokušava na svim frontovima. Dakle, udruženim snagama izvući ćemo te iz tih okova, koji su te stisli. Samo slijedi upute. Najprije potraži stručnu pomoć, a zatim budi online s ostalim blogerima pa kad ti je frka zovi u pomoć. Sve je bolje od toga da se sama nosiš s tim glasovima svojih dragih. Jedino pokušaj percipirati, oni bi stvarno htjeli da ih ne čuješ!

    avatar

    20.02.2020. (18:16)    -   -   -   -  

  • teuta

    Šaljem ti punoooooooooooo toplih pozdrava i zagrljaja...

    avatar

    22.02.2020. (13:49)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Krotiteljice, nisam razabrala o kome to pišeš, o svojim roditeljima, ili nečijim tuđim... je li mi nešto promaklo.
    pretpostavljam da te nešto muči oko toga, što sama ne možeš riješiti. međutim, uvijek postoji način, čak i kad se čini bezizlaznim. ja nemam iskustava takve vrste, ali imam neka svoja iskustva drugog tipa (što isto nikome ne bih poželjela), pa ti poručujem isprobanu metodu: rješavaj problem koristeći sva raspoloživa sredstva, kao što netko gore reče. okruži se lijepim stvarima, slušaj lijepe pjesme, čitaj lijepe knjige, gledaj isključivo komedije, druži se isključivo s pozitivnim ljudima, upregni službenu i neslužbenu medicinu u svoju korist, požali se svima kad ti je najteže, zagnjavi rodbinu, prijatelje i znance i otvoreno ih pitaj da ti pomognu prevladati to... ako beštiju opkoliš i sa svih strana pucaš u nju, krepat će beštija, a ti ćeš se veseliti skupa s nama.
    uglavnom, na nas ovdje uvijek možeš računati, stalno nekog ima... ovo je naš kafić uzdravlje... :)****

    avatar

    22.02.2020. (16:37)    -   -   -   -  

  • .

    Ako ne možeš to prihvatiti, ako ti je stvarno tako teško, onda zaista trebaš što prije potražiti stručnu pomoć. Nemoj se sramiti, nema tu ništa sramotno.

    avatar

    22.02.2020. (19:47)    -   -   -   -  

  • lion queen

    došla sam te pozdraviti i vidjeti kako si danas? kisss

    avatar

    25.02.2020. (19:51)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    Veoma sam osjetljiva, jednostavno taj period se umnožio. Od osobnih bolnih gubitaka, dođu i oni iz okoline. To na mene posebno djeluje jer sve to prozivljavam jako i osobno.

    avatar

    26.02.2020. (11:07)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Moraš gledati i na sebe...znam težko je, sve sam prošla i na kraju se snašla u dubokom stresu, imam dobre i loše dane ali idem dalje...sada prvo gledam na sebe, probaj i Ti!!!
    Šaljem Ti zagrljaj i čuvaj se!!!

    avatar

    27.02.2020. (08:43)    -   -   -   -  

  • lion queen

    oni koji su otišli, sada imaju svoj mir i nemoj o njima brinuti. nama je najgore, koji smo ostali pa se sjećamo. no nek ti ta sjećanja uvijek budu oni lijepi trenuci koje su ti priuštili, a sigurno ih je bilo...na taj način ćeš slaviti njihove živote...da nisu bili tu uzalud.. sve ostalo je marginalno (ma koliko ružno i teško bilo) u odnosu na to što ima lijepih stvari po kojima ćeš ih pamtiti. što se tiče teškog perioda, ako te ikako mogu utješiti, onda ću ti iz svog iskustva reći... u životu imaš periode kada sve, ama baš sve, ide nizbrdo... no kad taj period prođe, doći će vrijeme mira, kad će sve, ama baš sve, biti dobro. znači, nakon što se dođe do dna dna, počinje se penjati van... zato si moraš pronaći neko uporište da imaš utočište dok stvari nezaustavljivo klize nizbrdo... čisto da preživiš taj period.. a poslije, kad prođe.. eh, gdje će ti biti kraj... :)) moje utočište u svim tugama i nevoljama koje su me snalazile u životu bila je Crkva Marijina uznesenja kod Kosog tornja u Rijeci, te Kamenita vrata u Zagrebu. tamo uvijek odem po utjehu i dobijem je... ti sebi izaberi nešto svoje i drži se toga kad ti je najgore... a uostalom, imaš i nas ovdje pa kad ti zatreba, tu smo :)

    avatar

    27.02.2020. (21:16)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Fališ...šaljem Ti zagrljaj!!!

    avatar

    02.03.2020. (15:07)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Sada sam čitala Tvoj komentar oko pesekov...strašno...sasvim Te Razumijem..i da znaš ono oko Prijateljev Si u pravu...ne postoji takav Prijatelj kakav je pas...imam več drugu mopsku i znam...za nu napravim sve...za nju živim...ona to zaslužuje jedina!!! Laku noč Tebi!

    avatar

    06.03.2020. (22:53)    -   -   -   -  

  • U prolazu

    Teško je kad proživljavamo tuđu patnju, i svoju i sve se nagomila. Razumijem te..

    avatar

    20.03.2020. (14:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...