Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


 • TEATRALNI

  Da mi je pogledat

  avatar

  11.02.2020. (11:57)    -   -   -   -  

 • vjekoslav-majer

  Kreativna i zanimljiva ideja u sakom slučaju, ispravi sakom u svakom i obriši ovaj komentar

  avatar

  11.02.2020. (12:57)    -   -   -   -  

 • vjekoslav-majer

  smetaju me dokumentarci koji nisu dokumentarci o temi već se glumi zamišljena tema. Vidjeti ih se može (i to ako) ponekad na TV u nebuloznom terminu.

  avatar

  11.02.2020. (13:00)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  vjekoslav-majer

  Još da je dostupno za gledanje bilo bi još i bolje. Nažalost filmovi posebno ovakvi iz akademske produkcije nisu na listi najdostupnijih,iako iznimke postoje. U arhivi imam i postove o njima. U ovom slučaju se sve svodi na nepovezane scene zapravo izdvojene, i kakav efekt to ostavlja na gledatelje. Volim eksperimentalne projekte nažalost ih nema previše. Tipfeler u postu ispravljen :) a komentare nikom ne brišem osim u iznimnim slučajevima.

  avatar

  11.02.2020. (13:09)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  Samo da te pozz nabrzaka :)

  avatar

  11.02.2020. (13:41)    -   -   -   -  

 • NF

  zanimljivo mi bilo kad mi je prijatelj, trenutno zaposlen u pragu na akademiji prikazao svoj igrani film od 16 minuta, do tad sam mislio da je dva sata neki standard ;)

  avatar

  11.02.2020. (14:57)    -   -   -   -  

 • isabel

  Igrano -dokumentarni filmovi obično u temelju svoje fabule imaju istinitu priču i to cijenim ,jer i gledam takve filmove,e sad na ovaj na koji ti ukazuješ iako se iz petnih žila trudim naći , ne uspijevam pa me misao odnijela na jedan film Lucasa Nole o kojem je svojevremeno bilo jako puno rasprava i kontradiktornih nekih zaključaka iako je pobrao brojne nagrade kako i odabranom temom ( istinitom) tako i nositeljima glavnih uloga, govorim o njegovom filmu -Šuti-,e sad, dragi frende, na prethodni tvoj post jednostavno se nisam oglasila ,jer kada nabrajaš filmove iz naše produkcije onda ne znam što trebam,ili ne trebam reći pošto smo više-manje o svakom ponaosob navedenom i neš rekli,ako se ne varam.

  avatar

  11.02.2020. (19:37)    -   -   -   -  

 • isabel

  p.s. osobno nemam dojam da su bilo dokumentarni, bilo igrani filmovi, kratki, ili dugi, bilo da su "udrobljeni" tipa ;igrano-dokumentarni snimani u svrhu senzacionalizma, osobno sam ih odgledala dosta , zaista dosta i vjerujem ,onako kako ih doživljavam, da nam služe prvenstveno kao upozorenja na kancerogene bolesti pojedinca i društva u kojem živimo, zaista ih doživljavam kao upozorenje....
  pri tom apsolutno je nebitno vrijeme trajanja, dapače, mislim da je daleko veća umjetnost prikazati "problem" u 16 minuta, nego u sapunici od ne znam koliko epizoda, ili igranom filmu od , recimo sat i 40 minuta...
  tp.

  avatar

  11.02.2020. (19:41)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -Shadow - brzinski pozdrav :)

  -NF-Meni su otvorili pitanje kakav je to uopće film, zanimljivo mi je bilo gledanje nečeg dijametralno suprotnog od onih standardnih filmova. Iako u podsvijesti mi je bilo pitanje stane li sve u tako kratak vremenski raspon ali to pitanje nije bilo eksplicitno izraženo više u podsvijesti. Stvarno govore puno više od većine dužih filmova, što i Isabelči kaže sad ću preći i na to.

  -Isabelči - Zasad je dostupan samo kao vijest na stranici kinorame sa koje sam preuzeo opis radnje. Nažalost sa video pretraživanjem (pretraživanje video portala youtube, dailymotion, Vimeo) nećeš imat sreće to je već neko nepisano pravilo. F 60.3 nije jedini koji je izvan dostupnosti. Ove informacije koje imam su samo jedan mali dio fali mi pogledat kompletan film da odgovore na pitanja dobijem. Sviđa mi se koncept filma, pitanje koje mi trenutno visi u zraku je dali je eksperiment bio uspješan. Apropo dokumentaraca općenito nisam niti ja imao ovakva pitanja ali mislim da je ipak potrebno da se eksperimentira i istražuje. Ovo je u punom smislu riječi eksperimentalan film. Osobno volim pogledat dokumentarne filmove, o svemu i svačemu, a isto tako nemam ništa protiv ovakvog tipa eksperimenta. Ovdje su razne nepovezane scene sa intencijama kakav će dojam ostaviti na publiku. I tim više me iritira ta situacija da nije dostupan za gledanje. U kratkom vremenu je svakako teže sve prikazati, nego u nekim dužim komadima. U ovakvoj produkciji iskreno mislim da umjetnost najviše dolazi do izražaja. Što se tiče prošlog posta, apsolvirali uglavnom jesmo, ono se više svodio na kolektivno nabrojene filmove koje povezuje zanimljivost, umjetnost i mogućnost konstantnog gledanja.

  avatar

  11.02.2020. (20:09)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Ps zaboravih dodat, drago mi je da si spomenula film "šuti" nisam još pogledao, uskoro ću i to prerondat možda (sa naglaskom na možda skeptik sam ali ipak) nađem da se može pogledat. Kad je bila premijera nažalost mi je promaklo.

  avatar

  11.02.2020. (20:22)    -   -   -   -  

 • Irena Pusnik

  Hr film volim kao i kisne gliste. Jednom je snimljen Tko pjeva zlo ne misli i otada, nije bilo filma.

  avatar

  11.02.2020. (21:15)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Irena

  Tako ti i ja volim američke. Snimljene su ptice, tramvaj zvan čežnja... i nema dalje osim ispraznog preseravanja. Ovo je umjetnost.

  avatar

  11.02.2020. (21:29)    -   -   -   -  

 • isabel

  to što ti misliš iskreno, isto mislim i ja i nažalost , a krivo mi je jako , niti ja nisam gledala film -Šuti- ikrivo mi do neba i ne mogu te utješiti sve i da želim, jer ne mogu niti sebe, nigdje niti njega nema, osim 1 minuta tek naznaka, a to je ne gotovo niš, već jedno veliko niš i baš mi je neopisivo krivo, ne shvaćam, zaista ne shvaćam , ma koliko se trudila shvatiti, zašto nam nisu omogućeni pogledati, nek idu (oni koji o tom odlučuju) u krasni pič mač veliki....
  tp.

  p.s. da sam ga uspjela pronaći, ne sumnjaj da ti nebi smjesta ovdje kod tebe ulijepila link, nažalost nisam.-(

  i da, imaš pravo, nemoguće je na slijepo ( čitaj; neodgledano) išt reći,strahovito mi krivo, ma baš

  avatar

  11.02.2020. (22:39)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  A jebajga Isabelči, zašto ih nema nikad mi neće biti jasno, to su zapravo filmovi koji nisu snimljeni u svrhu distribucije i za prodaju ali trebali bi biti dostupni na nekom od video kanala kao što su to oni koje sam ti poslao. A traileri njih izbjegavam kad su filmovi iz akademske produkcije u pitanju, jer nema smisla gledat isječak od minute, za nešto što traje desetak minuta. Jedino je bilo sreće da sam uspio iskopati, ona 2 na koje sam ti poslao likove na mail. Nekako sam pretpostavio da je izvjesnije da o spomenutom filmu nema ništa. Znam ja da je situacija drugačija, već bi ga linkala. Sad mi je trenutno najviše žao što ovaj film iz posta ne mogu izguglat. A bilo bi zanimljivo i praktično lamentirat o dojmovima.

  avatar

  11.02.2020. (22:52)    -   -   -   -  

 • sewen

  Meni nedostaju glumci iz mladosti. Primjer, tada Balkanskog špijuna nisam kužio al sam se smijao. Danas kužim al se ne smijem. Al vrijednost prepoznajem.

  avatar

  12.02.2020. (06:49)    -   -   -   -  

 • Grunf

  Pogledao sam Atomski zdesna i još jednom se uvjerio kako je doživljaj umjetnosti uvijek nešto krajnje osobno ;)
  P.S. Što se dokumentaraca tiče, problem nastaje kada se proizvod treba prodati, jer dok je mecene, priča je jedna,
  kada je to tržište, onda je neka sasvim druga, pa nije čudno da se pribjegava senzaciji, provokaciji i tko zna čemu ne.

  avatar

  12.02.2020. (15:13)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -SEWEN-To su vjerovatno vremena mog djetinjstva (80-e 90-e) ako se ne varam,nisam siguran poznato mi zvuči.

  -GRUNF-Imaš pravo doživljaj umjetnosti je uvijek nešto krajnje osobno. Osobno znam što je umjetnost i osobno prepoznajem istu :) A vezano za dokumentarac,ovaj film iz mog posta je upravo istraživanje tih pitanja na koja si odgovorio.

  avatar

  12.02.2020. (19:12)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Hvala Ti na posjeti...oko Mostara mislim da imam negdje u arhivi i druge slike od tada kad sam bila tamo...

  avatar

  12.02.2020. (19:30)    -   -   -   -  

 • Mayday

  Svakako bih rado pogledala taj film, zanima me hoće li ga staviti igdje na net...javi ako doznaš :)

  avatar

  14.02.2020. (19:11)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -modrina - da, stari most je ipak simbol, kao ban Jelačić u Zagrebu

  -mayday-i ja naravno. Nažalost zasad nije izvedivo, i mene živo zanima kad će i ako bit dostupan na internetu. Ovo su zasad jedine informacije. Ako saznam što novo svakako obznanim :)

  avatar

  15.02.2020. (11:13)    -   -   -   -  

 • isabel

  I oni traže informacije o ovom kratkom filmu, niš ne znaju niti oni ,a željeli bi, evo ti slobodni prijevod;

  Glumci i kreativci

  Još nitko nije naveo glumcke i uloge, ili stvaratelje ovog filma. Dodajte ih i zajedno s nama stvorite drugu najveću filmsku bazu na svijetu!

  Opis filma Svi uvjeti za priču - triler
  Nitko još nije dodao ,barem u naznakama, sadržaj filma.
  Možete biti prvi!

  avatar

  15.02.2020. (21:26)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Svaka čast Isabelči na trudu, a eto niti od te stranice nema neke koristi :(

  avatar

  15.02.2020. (22:53)    -   -   -   -  

 • Riba Luca

  Teško je pronaći za pogledati pravi životni, obični film bez senzacionalizma i manipulacije.

  avatar

  16.02.2020. (01:00)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Riba Luca

  Možda još večeras objavim još jedan post na tom tragu (ne)dostupnosti.

  avatar

  16.02.2020. (16:59)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  da te pozdravim :)

  avatar

  19.02.2020. (09:43)    -   -   -   -  

učitavam...