Komentari

divljesrce.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • Divlje srce

  "patuljci pojma nemaju"

  avatar

  12.12.2019. (10:19)    -   -   -   -  

 • nema garancije

  Koja god tema je više eksponirana to joj je baza bezvrijednija.
  O čemu se puno priča i dijele se silni savjeti nema tu "posla".
  Kad bi te "pametne" žene bile svjesne da jedan pogled ili osmijeh
  puno lakše privlači partnera nego sve potpetice ovoga svijeta,
  a još dobra spiza... Nahrani ga, nasmiješi mu se tvoj. Puno puta
  u životu sam shvatila da svako moje dotjerivanje služi samo za
  poglede žena, oni gledaju drugim očima:)

  avatar

  12.12.2019. (11:54)    -   -   -   -  

 • AnnaBonni

  ja volim cipele na visoku petu, fine čarape, gel nokte.......e pa sad to što volim, volim radi žena ne radi moga muža

  avatar

  12.12.2019. (12:33)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Zanimljiva razmišljanja.

  avatar

  12.12.2019. (13:07)    -   -   -   -  

 • Divlje srce

  Da. Žene imaju komplekse od drugih žena u izgledu.
  Vjerojatno i muškarci sebe negativno selektiraju na temelju poznanstava koje imaju, funkcija koje obnašaju i automobila koje voze.
  Baš smo jadni. :)

  avatar

  12.12.2019. (14:13)    -   -   -   -  

 • The Art Of Being Yourself

  Patuljci pojma nemaju... kako si se samo toga sjetila.
  Zapeo mi je za oko ovaj gornji, tvoj, komentar. Ja recimo sebe percipiram fantastično i s nikim se ne uspoređujem, pri čemu sam vjerojatno i potpuno nerealan, ali takva nerealnost je jako dobra za čovjeka. :))

  avatar

  12.12.2019. (15:03)    -   -   -   -  

 • AnnaBonni

  ako misliš na moj komentar s " baš smo jadni" onda su promašila ceo fudbal.......Ja sam naime,vrlo zadovoljna sa sobom ma kako se tog časa iznutra osjećala.........

  avatar

  12.12.2019. (17:41)    -   -   -   -  

 • Divlje srce

  @Anaboni, ne mislim izravno na tebe. Mislim na one žene i muškarce koji kritiku upućenu njima na konkretno ponašanje ili odnos tumače kroz samozavaravanje "ma šta hoće ta ljubomorna baba/sirotan od mene".

  avatar

  12.12.2019. (18:14)    -   -   -   -  

 • Just me

  Meni se stvarno "živo fučka" kaj bu ko mislio ili rekao za mene. Volim fino mirišati,imati čistu kosu. Šminka je uvijek tu,malo se vidi više ne vidi. Imam svoje obrve,trepavice i nokte kakvi god da jesu. I najbitnija stavka....udobne tenesice.
  Pogledat ću lijepu ženu,divit joj se. Ali okrene mi se želudac na sve ovo umjetno,nakaradno i na izvolte.

  avatar

  12.12.2019. (19:15)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Mi muškarci smo normalni, i ništa nas to ne pati, i sve te vaše monade nas umaraju, oni koji traže ženu u sebi su dosta slični vama.

  avatar

  12.12.2019. (19:55)    -   -   -   -  

 • Divlje srce

  @FreshCaYg, ne radi se uopće o tome da li su žene gore ili bolje od muškaraca u svojim monadama. Oba spola imaju zajedničku crtu: hvalisanje svojom seksualnošću.
  Nemoj da nabrajam primjere mačoizma i falusne komplekse.
  Kod žena je to samo izraženije jer su marketinškim manevrom proglašene ljepšim spolom, što se pokazalo punim pogotkom na tržištu.
  Preko 70% ukupnih slika dostupnih na internetu slike su nagih ili polugolih žena.
  Tako (golo) tijelo žene prodaje gume za auto, lijepo lice šminku, atletsko tijelo donji veš, seksualnost prodaje satove, parfeme, sladoled, garažna vrata, automobile, pa čak i svinjske polovice i nastavi slobodno dalje niz po izboru.
  O tome se radi.
  Radi se o bodiju za bebe do 6 mjeseci na kome piše "I am sexy like my mum".
  Radi se o aluzijama na seks pri svakom drugom, trećem tvom postu, recimo. :))
  Radi se o tome da smo nakon novca, najviše opterećeni seksom.

  avatar

  12.12.2019. (20:54)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ja nisam uopće opterećen seksom, meni seks služi kako u postovima tako i inače za relaksaciju, inače ne bi se baš složio s tobom, obzirom da golo žensko tijelo više toga prodaje ženama nego muškarcima, mislim da se tu radi o manipulaciji narcisoidnosti, naime muškarci u ženskom tijelu ne vide konkurenciju nego žensko tijelo, i vrlo im je teško prodat gume za auto, mislim nije da nisu pokušali, ali nije išlo reakcije su bile vrlo zdrave svi su zapamtili reklame i model, a niko ni onda ni sada nije ima pojma o kojim gumama se radi :)

  avatar

  12.12.2019. (22:15)    -   -   -   -  

 • lion queen

  ja to baš i ne analiziram previše...živim od danas do sutra kako mi puhne... jedan dan skockana, drugi dan u trapkama, jedan dan s frizurom, drugi dan nepočešljana i raščupana... ljudi iz mog okruženja su se već navikli na mene tako divlju.. zbilja me više nije briga....no naravno, kao i just me, sve je to čisto i mirišljavo :)) mislim da bi se najprije trebalo ugađati sebi, a tek onda drugima....eto, ja konačno ugađam sebi :))) hhahha moja deviza je: najprije ja, onda sve ostalo..to najbolje pali kad se pomamim za poslom...jer volim raditi to što radim.. ali sada od sebe dajem prosjek, a ne maksimum...doduše, moj prosjek je veći od nečijeg maksimuma, tako da opet dajem više....ali si i podilazim više :)))
  (di nestade seks??? ej,, di si???)

  avatar

  12.12.2019. (23:48)    -   -   -   -  

 • sophi

  ne

  avatar

  12.12.2019. (23:52)    -   -   -   -  

 • Divlje srce

  @FreshCaYg, uvjerila sam se da su muškarci nosioci duhovnosti na Zemlji, a da su žene kontrolorke života na Zemlji. Zato i možemo do sutra pisati o "slatkim malim razlikama" koje nas privlače (odbijaju), ali za mene su "one stvari" ipak mnogo ozbiljnije, nego što na prvi pogled izgledaju. :)
  Mi, ljudi, nismo isključivo materijalni, mi smo i energetska bića, možemo reći i duhovna. (ali bolje da se klonimo duhovnosti, o njoj tek ništa ne kontamo)
  Sve što mi radimo odražava se na sve naše nivoe: tjelesno, duhovno, psihološko i energetsko zdravlje, bili mi toga svjesni ili ne.
  Zato, neka seks muškarcu bude relaksacija, jer ima i tu sposobnost, ali nije zavrijedio da bude banaliziran i shvaćen isključivo kao sport, sredstvo za smanjenje stresa i nebitno s kim. Ta propaganda je vrlo štetna za vas muškarce. :)
  Važno je i za nas žene da osvjestimo svoju ulogu u seksu, da ne trebamo od sebe raditi ljepotice iz žurnala, trošiti silne novce na izgled, isticati se i mamiti sve redom, kao ni natjecati se s ostalim ženkama u borbi za mužjaka.

  Vratimo seks iz medija u 4 zida.

  avatar

  13.12.2019. (00:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...