Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • semper_contra

  Ne znam što reći. Osobno nemam ništa protiv istospole ljubavi, ali te parade mi se ne sviđaju. Zašto to udarati na sva zvona i još na taj, ekstravagantni, način.

  avatar

  28.07.2019. (08:58)    -   -   -   -  

 • easy

  Velegrad daje djeci pomalo od svega, ali i čini ih osjetljivijim ..emocionalna skala je nepredvidljivo široka.

  avatar

  28.07.2019. (11:11)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  odrasla sam i sazrijela u velegradima... napisah pledoaje emocionalnom umu... :)

  avatar

  28.07.2019. (11:53)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  o božeee koja je to parada, sve tetovirano...ne volim to ali Ti si to odlično prikazao...da sve to postoji...ne brini i kod nas...droga je na prvom mestu...Grozljivo!!!

  avatar

  28.07.2019. (12:19)    -   -   -   -  

 • isabel

  Eh sad si i mene pogodio u "žicu" ovom temom, jer boraveći kod prijatelja u Henefu mjestašcu pored Bona, imali smo prilike šetati Bonom i Kelnom i ono što smo vidjeli, ovaj tvoj prikaz je skoro pa normalan da tako kažem, jer vidjeti pripadnike mladeži, a i starije ,ne znaš tko je kome što, ne znaš niti jel muško, ili žensko, frizure boja i oblika "tornjeva" da se zabezekneš, a o narko-miljeu ne vrijedi trošiti niti slovca.
  Ono što je meni osobno upalo tako drastično u oči su djeca da tako kažem u razvoju tek( 7, 8, 9 godina starosti), a pretilošću van svega viđenog, žao mi, jako mi žao što je tome tako.
  Nisam pobornik javnog obznanjivanja pripadnosti ovome ,ili onome,
  parade takve vrste meni su više nego neukusne, najblaže rečeno, jer branim stav u kojem najstroža intima spada u okrilje suživota u
  domu, kući, stanu, kako god to nazvali, dakle u njihova četiri zida.
  tp.

  avatar

  28.07.2019. (14:52)    -   -   -   -  

 • Klik

  S mojim prvim (ljetnim) boravkom na Pagu blizu Novalje dobio sam priliku i bez osobnog primicanja Zrću donekle korigirati svoj stav prema tom "fenomenu" koji se već godinama fura ondje.
  Uvijek sam imao dojam da je klijentela tog "ludila" koje se, kao, odigrava tamo, neka već dovoljno odrasla populacija, na prijelazu iz adolescencije u odrastao život. Koja ima potrebu "ispucati se", ma šta to i kako to njima značilo...
  Umjesto toga, po Novalji sam, u muvingu i u normalnom "stanju" zaticao doslovce gomile curetaka i dječačića tinejdžerske dobi...
  Ne ulazeći dalje u nekakvu veleumnu "analizu", ne mogu izbjeći iskazati svoj dojam - kod "smjene" tih valova dječurlije koji dolaze/odlaze autobusima, obično petkom... na licima dolazećih mogoh primijetiti još nekakvu vedru emociju iščekivanja provoda... Kod odlazećih, naprotiv, samo dosadu i potpunu tupost, neemocionalnost. Trijezno stanje, biti opet (!) "sâm sa sobom", na granici je podnošljivosti!
  Mislim da je Zrće, po tome, žešće od Berlina.

  avatar

  28.07.2019. (15:26)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Iako kao moraš braniti svoje, ovakvo cirkusiranje mi je čisti kičeraj. One stvari se mogu reći i bez tolike agresive. ;)

  avatar

  28.07.2019. (17:57)    -   -   -   -  

 • Grunf

  S jedne strane, sloboda, da, ili bar pravac,
  s druge, ti si im nevidljiv, ma što činio ili ne ;)

  avatar

  28.07.2019. (20:39)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Treba udarati na sva zvona. Oni imaju pravo na svoj život!!!

  avatar

  29.07.2019. (01:48)    -   -   -   -  

 • satie

  Berlin je upravo takav - tamo je normalno gdje se drugdje smatra nenormalnim, ali koga briga. Sloboda ta sve!!! Cijelu svoju mladost sam čeznula za odrastanjem u velegradu, mentalne pripizdine su zamorne..sad shvaćam da je velegrad zamoran na drugi način, mada i dalje dalje čeznem.U Berlinu je mladež bar pojavnošću slobodna i šarolika.

  avatar

  29.07.2019. (09:36)    -   -   -   -  

 • Ani ram

  jao što ti imaš sve neke fine guze od komentatora :)))))))))
  ja im zavidim, toj tvojoj djeci, malo na mladosti, malo što su im dostupne sve te boje za kosu, malo i na velegradu u kojem se mogu utopiti i malo jer to sve ide zajedno...
  istina, sada su i nama dostupna sva ta šerenila, ali malo mi sad glupo kad mi je glavni raspon šetnje gradom kvartovsko kupovanje krumpira na tržnici :)

  avatar

  29.07.2019. (10:08)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...