Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


 • FreshCaYg

  Sanjao sam u snu ljiljan bijeli
  Crne konje i svatove bez pjesme

  avatar

  16.06.2019. (12:08)    -   -   -   -  

 • Sarah

  I tihooo bez riječiiiii...

  avatar

  16.06.2019. (12:14)    -   -   -   -  

 • stara teta

  Odlaze nekud
  Neki dragi ljudi
  Gdje, a gdje?

  avatar

  16.06.2019. (12:38)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ružan san.
  Hej noći .....

  avatar

  16.06.2019. (13:07)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Gle, gle, znao sam ja da si ti u stvari Musliman, sanjas ljiljan beli, a?
  Uzgred, Sarah i stara teta grese, nit odlazis kuda, nit to radis bez glasa - ovde si nam dao primer onog vica o Muji, koji gura kobasicu u supak jer mu je doktor rekao da 'jede na drugu stranu', samo tebi je neko valjda rekao da 'govoris na tu drugu stranu' i ti si to ovim postom uradio?
  Aj da ipak predjem na taj post.
  Sustina celog posta je da ti sugerises koliko su ljudi koje ti ne volis mizerni i nekonsekventni, te kako reaguju burno na sitnice, a krupnice prenebregavaju.
  Peripetija tvoje farse od komentara jeste tvoja imputacija sta to navodno prebijeni Srbin mora biti da misli.
  Ja odmah pomislim kako u Americi (koju ti jako volis: to su oni sto su bacali atomske bombe na ljude, hemijske otrove na ljude i biljno-zivotinjski svet, koji brane svoje granice i interese masovnim vojnim prisustvom hiljadama kilometara izvan svoje zemlje i sebe nazivaju 'najvecom demokratijom na svetu')... i dan-danas ima konfederacionista, vise od 150 godina nakon gradjanskog rata. I sta onda? Ko se na to obazire?

  avatar

  16.06.2019. (13:10)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ja tebe razumijem, nije lako bit Srbin, prvo ste zaratili sa Slovencima, pa ste onda napali na nas Hrvate, onda ste malo genocidisali po Bosni, pa ste isto htjeli ponovit na Kosovu, ali ste dobili po pički, eto sada 28 godina nakon što su tvoji sunarodnjaci skupa s braćom Crnogorcima išli branit Srpski Dubrovnik od povampirenih vastaša, sad bi eto i njih da okupišete.

  Inače slažem se s tobom, uopće se ne treba obazirat na to što je neko natamburao nekog Srbina, ne zaslužuje niti gram više pažnje nego što su je dobili onih drugih stotinu koji su natamburani zato jer su iz Svirča, hajdukovci, dinamovci, Poljaci, Eskimi, ili bilo ko drugi, stvarno je više dosta da nas što godina jebu s tim Srbima ko da su s druge planete, ili trebaju ostat za sjeme.

  avatar

  16.06.2019. (13:30)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Inače imaš pravo ja si uziman za pravo da onaj koji se naslikava u majici u na kojoj piše ćirilicom Vukovar navija za Zvezdu, je odličan materijal za četnika koji bi sutra klao po tom istom Vukovaru, jednako kao što bi ovaj koji ga je natamburao sutra klao Srbe da mu se pruži prilika, ja naime ne negiram postojanje ni jednih ni drugih, za razliku od nekih.

  avatar

  16.06.2019. (13:35)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Oprosti, ali sta je od ovog silnog vrsnog materijala tvoj argument za bilo sta, a sta je demagogisanje? Ja sebe ne pistovecujem sa cetnicima, pa ne vidim zasto mi se tako obracas. Drugo, cas o cetnicima, cas o jugo-levicarima - daj se odluci ko je tu ko. Imam utisak da si se posvadjao sa logikom, nemoj tako.

  avatar

  16.06.2019. (13:40)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ne ja tebe ne smatram četnikom Bože sačuvaj, dakle da pojasnim, velika većina Srba bi najradije Živila u Velikoj Srbiji koja podrazumjeva i dijelove Hrvatske, to su četnici, oni inteligentniji znaju da se to nikad neće dogodit, osim kroz projekt neke Nove Jugoslavije, to su jugo ljevičari, takvih u Srbiji nema previše, ali kod nas u Hrvatskoj ih ima dosta i nisu nužno samo Srbi, nego i mnogi miješanog porijekla, ili u miješanim brakovima.

  Obzirom da mokri snovi i jednih i drugih dokidaju neovisnost Hrvatske, valjda ti je jasno zašto ja i jedne i druge nabijem na kurac :))

  avatar

  16.06.2019. (13:53)    -   -   -   -  

 • Sarah

  Stani..stani zoooraa nek svanee...
  Neka zora svane

  avatar

  16.06.2019. (13:53)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Inače Vladek ti si meni drag i smatram te dobrom osobom, pa ću ti dat jedan savjet, ja kad sam priznao da je Hrvatska fašistička epizoda, jednako kao i Jugoslavenska komunistička bila potpuno i bez zadrške pogrešna, ali da to nema nikakve veze sa mnom, to je bilo oslobađajuće, tako se i to moraš riješit Srpskog zločinačkog tereta, bit će ti lakše, ovako stalno braniš neobranjivo, možeš ti bolje od toga.

  avatar

  16.06.2019. (13:59)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Na sta ti gubis vreme...kako si primetio, volim povuci paralele, pa se pitam - zasto tebi nikad nije palo na pamet razmisljati o Srbiji i Hrvatskoj kao o Britaniji i Americi? Oni se izmedju senbe zovu 'rodjaci', ne '(navodna) braca'.
  Ja branim bivsu Jugoslaviju i one tekovine koje su tu bile pozitivne, ali mi ni na kraj pameti danas ne bi bilo da odobrim bilo kakvu zajednicku drzavu Srba i Hrvata i ostalih - takvi kao ti u redovima svih grupacija ne zasluzujete je i svojim kratkovidim pizdarijama biste opet doveli da velikih nesreca.

  avatar

  16.06.2019. (14:07)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Što se tiče pozitivnih tekovina ja sam siguran da bi Ustaše da je njihov režim potrajao sigurno dijelili stanove, jednako kao što bi to Srbi radili na okupiranom hrvatskom teritoriju, da im je uspilo održat se, pa ih to ne može učinit ništa manje zločinačkim, to što je jugoslavenski režim dulje trajao, ne čini ga ništa drugačijim nego li su ova druga dva navedena.
  Inače da te informiram ovo kukanje po blogu mojih sunarodnjaka a tvojih istomišljenika po sentimentu prema propaloj tvorevini, nema veze sa stvarnosti, naime i dalje imamo besplatno zdravstvo kao i onda, kao i školstvo, postotak visokoobrazovanih se udvostručio, nikad nismo više zarađivali, obzirom da smo u EU imamo slobodu kretanja pa su je mnogi iskoristili što je rezultiralo time da ko god hoće radit ima posla, primanja su nam viša nego ikad, tako da nema nekog razloga da nam Jugoslavija nedostaje, pogotovo kad vidimo kako je ovima ostalima iz bivše tvorevine.

  avatar

  16.06.2019. (14:25)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Sanjao sam noćas da te nemam
  Da ležim budan na postelji od snijega

  avatar

  16.06.2019. (14:26)    -   -   -   -  

 • stara teta

  bemtimiša i vas dvojica zagrizlih, pa sarahbe i ja se samo prisjećamo jedne krasne pjesmice iz našeg djetinjstva i mladosti, a vi vudrili po četnicima i fašistima, ustašama i partizanima, opet, kaj vam ni dost, dajte si malo mira i pjevajte s nama.
  sve je to mala moja rok-en-rooool

  avatar

  16.06.2019. (14:57)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Hmmmm.. nisam mislio na stanove kao pozitivne tekovine, makar je stambeni fond danas, i u tvojoj zemlji kao i u mojoj - bar dve trecine ukupnog broja kvadrata - izgradjeno u vreme te Juge. A o bazi za bilo kakvu industriju da ne pominjem: cak i propale fabrike su kapital koji ces ti s prezirom ipak adirati u tekovine drzave nastale nakon Juge, ali, da bilo ko pocne ni od cega, bilo kakav rezultat bi bio podvig, a ne ono sto je Juga generisala do nekoliko godina pre raspada.
  Sve u svemu: ko u klin, ko u plocu.

  avatar

  16.06.2019. (14:59)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Opet krivi Podatci, u zadnjih 28 godina je u Hrvatskoj napravljeno skoro dvostruko više stanova nego za 45 godina Jugoslavije, a većina nazovi jugoslavenske industrije u Hrvatskoj je nastala Otimačinom privatnog vlasništva nakon rata, naime i Frank, i Badel, i Ina, i tvornica turbina, i Jamnica i Podravka i Dukat, i Gavrilović, i Kandit, i Zvijezda i Željezara Sisak, i Varteks i sva brodogradilišta, i Borovo i sve tvornice duhana, sve Cementare, i Belje, i Koestlin, i Pliva i tako dalje je postojalo prije bilo kakve Jugoslavije, a pogotovo prije socijalističke, jebate imaš internet uz svaku firmu ti piše godina osnutka, ne možeš hodat po svijetu pričajuć jugoslavenske bajke, smijat će ti se ljudi

  avatar

  16.06.2019. (15:13)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Teta vidiš da Vladek osjeća grižnju savjesti zbog sranja koja su napravili i rade Srbi pa ih negira, triba mu pomoć da se oslobodi, evo Vladek sigurno ne bi Crnogorce tjerao da budu Srbi :)))

  avatar

  16.06.2019. (15:16)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Opet ulazimo u polje tvojih probranih cinjenica. Mogao bi ti da budes Vucicu protivkandidat po nacinu kako mesetaris podacima.
  Aj, nek ti je sa srecom.

  avatar

  16.06.2019. (15:28)    -   -   -   -  

 • stara teta

  a da si malo popevamo, vas dva narogušena, ha?

  avatar

  16.06.2019. (15:47)    -   -   -   -  

 • V

  Imaaa neekaaa taajnaaa veezaaa...

  avatar

  16.06.2019. (16:43)    -   -   -   -  

 • pal MOOD

  svašta se tiska u štampi i štampa u tiskari pa samo preletim naslove
  a poslije ružna sna svane zora

  avatar

  16.06.2019. (16:59)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Je Vladek dojam je puno mjerodavniji od činjenica, ako dovoljno jako poželimo i ja i ti možemo postat žene jel da :)))

  avatar

  16.06.2019. (17:21)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Teta ko je narogušen, nemrem se ja na Vladeka naljutit, on je dobar i iskren drug, koji se ne može riješit nekih zabluda, ali i ne ide to tako lako, to je proces :))

  avatar

  16.06.2019. (17:26)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Pusa Julkica :)****

  avatar

  16.06.2019. (17:26)    -   -   -   -  

učitavam...