Fressssssh

nedjelja, 16.06.2019.

Meanwhile

Mađari su objavili neku sliku karte od prije sto, dvista godina na kojoj se vidi koji su teritoriji pripadali Mađarskoj u to doba, što je uključivalo i velike dijelove Hrvatske.

To je nemilo uznemirilo naše ljevičare, isto ka šta ih je uznemirilo kad je onaj Talijan objavio neku kartu di je prisvojio Istru i Dalmaciju, te stoga inzistiraju skoro na objavi rata, ili barem da se Kolinda i anemični idu mačovat s tamo nekim.

Naše ljevičare ni najmanje ne uznemirava jedino kad neko objavi kartu Jugoslavije, onda im srce zaigra, i počnu treperit, jer eto po njima Jugoslavenska okupacija Hrvatske, je prihvatljiva za razliku od Mađarske ili Talijanske.

I dalje traje grčevita potraga za kandidatom koji bi predstavljao ljevicu, pa nakon što su potrošili kojekakve Rade Borić, Markovine, ekipu koja funkcionira na principu šiptarske pekare a pretenciozno sebe naziva Pametno, nakon iscrpljujućeg maltretiranja javnosti s Crnom Dalijom, sad nes taru s političkom kokošarkom, načelnicom Supetra, u kojem živi ljudi otprilike koliko i u nekom neboderu u Novom Zagrebu, koja je eto imala sreću da je neka budala u njenoj općini natamburala nekog Srbina.

Inače taj Srbin, kojeg je natamburalo, sudeći po onome što je objavljivao na društvenim mrežama, kao i većina njegovih sunarodnjaka, mrzi sve hrvatsko osim kuna, iako je rođen i cijeli život živi u Hrvatskoj govori Srpski, sanja veliku Srbiju, a Hrvatsku doživljava kao nužno zlo, i ako se ikad pruži prilika, kao i generacija prije njega uzet će pušku i krenuti na tu istu Hrvatsku.

Treba li ga za to natamburat, naravno da ne treba, ali ne treba ni srat o nevinoj srpskoj nejači, koja je eto došla radit sezonu.

Meanwhile u komšiluku patrijarh Irenej, s kojim se Papa skojevac dogovara o kanonizaciji Stepinca, tvrdi da Crnogorci ne postoje, nego da su oni Srbi isto ko i Ličani, Slavonci i tako dalje.

Delije navijačka skupina kojoj naprokidano srpsko čedo pripada, također prisvajaju teritorij Crne Gore i osporavaju postojanje Crnogoraca, kao suverene nacije, otprilike slične pozicije zauzima i službena srpska politika.

U našim objektivnim i profesijonalnim medijima nećete naći ni slova o tome, nas od vesti iz komšiluka bombardiraju vijestima o Lepoj Breni i pulsirajućoj vadžajni Jelene Karleuše, ni slova o tome da bi komšije da okupišu drugo oko u glavi, da Patrijarhu Ireneju ni na kraj pameti nije da odustane od devize da je sve ono gdje žive Srbi srpska zemlja, i da srpska nejač ko ovaj koji je natamburan na Braču, svake godine iznova obećaje da će dogodine biti u Kninu.

Treba li ikoga zbog toga natamburat, ne treba, ali treba razmislit o tome kako je moguće da neko ko je rođen i cijeli život živi u Hrvatskoj govori Srpski, i što učiniti s onima koji Hrvatsku doživljavaju kao nužno zlo i sanjaju Veliku Srbiju, možda bi ih za početak trebalo odbit od Hrvatskih kuna.

Predstavnik ljevice na predsjedničkim izborima bi trebao bit Zoran Milanović, koji nije niti izbliza toliki ljevičar kao što je predsjednik hadezea, poznat kao anemično čedo majčino, Zoka je uveo rad do 67, a da ga nije jebalo 2 % šta misle sindikati, odjeba je Istanbulsku konvenciju bez razmišljanja, i pohvalio se s didom ustašom, i Srbe nazvao Šakom jada.

Jebiga stvarno nije lako bit ljevičar u Hrvatskoj, jedino je gore bit hadezeovac, a sve smo mogli to fino riješit, samo da smo slijedili doktrinu maršala Tita u obraćunu s okupatorom i domaćim izdajnicima, pa da smo pobili jedno stotinjak tisuća a ostalima oduzeli imovinu i podijelili svojima, ali onaj amater Franjo je oprostio Srbima a s i još nas je nagovorio da se izmirimo s komunjarama, koja jebana povijesna pogreška, zar ne.
Hi

- 12:07 - Komentari (38) - Isprintaj - #