Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (105)

Marketing


  • TEATRALNI

    današnji post: kolektivna svijest

    avatar

    26.04.2019. (12:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    Stihovi su baš prikladni i ocrtavaju stvarnost kod nas, na žalost.
    Što se tiče prosvjeda...to ti ide kod nas nekako skroz obrnuto.
    Gdje bi se trebalo pridružiti prosvjedima tamo skoro nikog nema ali jako dobro znaš kako to ide kad je povorka ponosa....eeee tu se nađu "mačo" muškarci i muškobanjaste žene da pljuju po toj povorci.
    Sve je kod nas nekako obrnuto, ne čini ti se?
    Dobar post prijatelju.

    Ugodan ti dan!

    avatar

    26.04.2019. (12:41)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jučer gledam na provjerenom o prodaji Slavonske ranice rusima, što je država za bagatelu ustupila todoriću! i to misle prodati strancu ! očekujem da će naši domoljubi ignorirati i taj problem

    avatar

    26.04.2019. (12:41)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    teuta
    Kad sam ih našao upalila se lampica stvarno su prikladni za ovu sjebanu stvarnost o kojoj govorim u postu. Što se tiče Griča situacija je takva ( koliko mi je poznato) da tu nikakve akcije i reakcije nije niti bilo, za Europu se uložio kvalitetan prosvjed očito bezuspješno jer i to će očito sjebat a o debilizmu protiv inicijative spasime nemam volje niti pisat o debiima koji hvale vrijednu akciju sudionke i organizatore popljuju. A zaključili smo već da su latentni pederi oni koji se protiv humoseksualaca zdušno bore. Iako najiskrenije dio tih povorki nikad nebi bio iz nekih svojih razloga. Ali nisam za nikakvo osuđivanje zapravo žestoki sam protivnik prozivanja nekoga zbog seksualne orijentacije koja u principu nije niti bila njegov izbor. Ugodan dan i tebi.

    avatar

    26.04.2019. (12:47)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Lucid- baš tako kako kažeš. Svi se prave da se njih ne tiče- što god da se događa, a svi grintaju protiv svega. Ali kad treba dići svoj glas manji su od makova zrna.

    avatar

    26.04.2019. (12:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Šušunjara
    Da, nikog se to ne tiče dok ne dođe do njih kolektivna besvjest dominira u ovoj državi kad su već tako ograničeni da ne primijećuju stvarnost neka onda začepe gubice i prekinu pljuvati po hvale vrijednim akcjama kao što je ovaj prosvjed kojim se traži kriminalizacija nasilja. Ovdje na blogu jaki su samo iza tih jebenih monitora skriveni u anonimnosti iza aliasa neka izađu na ulicu pa neka grintaju. Za takvo šta ne znam gdje im je hrabrost? ja sam svoje stavove obznanio milijardu puta uživo a gdje su svi ovi "frajeri" koje ne zanima niti činjenica da bi rusi mogli kupiti Slavoniju.

    avatar

    26.04.2019. (13:02)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Jednostavno moram reagirati. Gnjusno je kako sve koji drugačije misle automatski proglašavaš debilima. A tko si ti da sudiš tuđim mišljenjima na ovakav način? P a i ti misliš na drugačiji način. Kako bi tebe trebali zvati svi oni koji drugačije misle. Koja je razlika?

    avatar

    26.04.2019. (13:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    More
    Isto kako drugi sude mojim mišljenjima. I oni mene svakako nazivaju koja je razlika? od takvih se branim što god netko napiše na blogu od strane onih o kojima govorim je jugoslaven i komunist uz još kojekakve druge etikete što napisati o takvima ? a poanta posta nije bila pisanje o njima genealno nego o stvarnosti u državi i nesvjesnosti ljudi.

    avatar

    26.04.2019. (13:21)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Uvijek sam mislio da moram polaziti od sebe, a ne sebe ravnati prema tome šta drugi misle i govore. Ako drugi seru, moram li i ja biti seronja. Čovjek se poznaje po onome kako sam sebe cijeni, a ne po tome koliko nisko je spreman da se spusti. Pa ti si sam navukao takav gnjev na sebe svojim pisanjem, umjesto da korektno progovaraš o temema i korektno komuniciraš. Svaka psovka, svako pljuvanje, svaka uvreda, čovjeku se vrati kao bumerang. A svaki korektan razgovor vodi daljnim razgovorima, ne zatvara vrata uvredama.

    avatar

    26.04.2019. (13:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    More
    I ja to nastojim a ono što pišem ( recenzije) ne znam tko bi s tim imao problem? Počelo je to prošle godine u ljeto kad sam rekao jednom blogeru što mislim o njemu jer je zbog njega odustala blogerica koju iznimno cjenim i uvijek je bila poštena i korektna u komunikaciji i kako joj se to vratilo: uvredama. Od onda dotični prati svaki moj post i koristi ih kao materijal da se prosere jer do te situacije kad sam mu rekao što mislim nismo imali nikakav kontakt. Vodim korektan razgovor sa svima koji se korektno postave, evo niti se mi ne slažemo u nekim stvarima pa opet kulturno komuniciramo.

    avatar

    26.04.2019. (13:36)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    U pravu si. Počelo je prošle godine. Nakon prvog posta našao si se da se obračunavaš s blogerom i blogerima na način nezapamčen na blogu po uvredama. Mene je bilo sram ostaviti komentar između svog onog rugla od komentara. A to je potrajalo mjesecima. Tada si stvorio sliku o sebi koja te još uvijek prati i koje se samo ti možeš riješiti, ne preko noći nego tek vremenom u kome ćeš biti korektan bloger, kako u pisanjima tako u komentarima.

    avatar

    26.04.2019. (13:43)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dečki mir!
    Nadam se da ćete to razjasniti kao pravi ljudi? Sve je vrlo jednostavno ako se budete držali ovoga: "Ne radi drugom ono što ne bi htio da tebi rade" i "Ne moraju se ljudi u svemu slagati, dapače, ali o svemu se može i mora kulturno raspraviti".

    avatar

    26.04.2019. (19:24)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    More

    U pravu sam da je počelo prošle godine ali ne nakon mog prvog niti jednog drugog posta. Nećemo se prepucavati samo hoću da sve bude jasno. Ja sam dotičnom blogeru napisao u komentaru što mislim o uvredama koje je uputio dotičnoj blogerici i od onda mene ima na piku. Nikad nisam pisao postove i konkretno spominjao imena onih koje prozivam. U tom periodu sam objavio post kao jedan osvrt na stvari koje se događaju u blogosferi.a onda su krenuli pojedinci sa uvredama prema meni ali to ionako nije važno jer me to nije pogađalo. Kao što i vidiš pristojno ti odgovaram na komentare kao i svima koji se tako postave. Nikad nisam i neću napasti prvi.

    teuta
    Pa evo raspravljamo kulturno, nemam ništa protiv da netko kaže svoje mišljenje naravno nemoramo se slagati u svemu to i je prednost, samo kad je već pokrenuta rasprava neka onda sve bude jasno.

    avatar

    26.04.2019. (19:38)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tako je, tako i treba baš mi je drago. Vjerujem u vas dečki...

    avatar

    26.04.2019. (19:43)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Često citiram taj tekst koji je poznata izjava i provokativna pjesma a pripisuje se pastoru Martinu Niemöller (1892.-1984.) o tromosti i nereagiranju njemačkih intelektualaca nakon dolaska nacista na vlast te politike "čišćenja" pojedinih društvenih skupina. Postoje određena neslaganja oko točnog teksta i vremena nastanka citata; moguće je da je Niemöller u različitim prigodama različito prezentirao citat.
    Izvor Wikipedia.

    avatar

    26.04.2019. (22:27)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Teuta-samo pomalo sve ide svojim tokom. Mislim da smo apsolvirali manje više sve

    -Semper contra- vidio sam i to da je tu bilo više verzija pa je sad pitanje koja je točna. Poanta je uglavnom ista, kompletan ovaj tekst može se primijeniti na stanje u državi danas.

    avatar

    26.04.2019. (23:40)    -   -   -   -  

  • toma juda

    @semper, @lucid ... Poanta je u sljedećem, ako pustimo da ubiju bilo kojeg čovjeka, dopustili smo da ubiju nas. Svi smo mi povezani, ali smo to zaboravili.

    avatar

    27.04.2019. (01:46)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    odličan post! kad se svega odreknemo, ne ostaje nitko

    avatar

    27.04.2019. (09:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Toma-slažem se povukao sam poveznicu tog teksta sa ovime što se događa kod nas. Slučaj je sličan

    -Shadow- hvala, istina prvo su mislili da ih se ne tiče,ali su se zajebali.

    avatar

    27.04.2019. (11:05)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ej, prijatelju samo da znaš kako me šizika sve više lovi pred put hehehehe. Ali bit ću dobro.

    Ugodna ti večer prijatelju.

    avatar

    28.04.2019. (22:12)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vjerujem ti prijateljice i ja sam imao nervozu (pozitivnu naravno) kad sam se spremao i na neke događaje u Zagrebu kao recimo ovaj onda tek mogu mislit kako je kad se putuje na daleke staze :)

    avatar

    29.04.2019. (11:21)    -   -   -   -  

  • Annaboni i njen dugi jezik

    Pametno ti je napisao bloger More ljubavi.
    Ta što je otišla,nije otišla zbog nekog blogera već zato što ni sama sebi nije bila interesantna a kamoli nekom drugom.FreshCaYg je smutljivavac bez daljnjeg,ništa manji od tebe.A napadao si i Mirka zbog iste te Luki2.
    A sićaš li se ono o tebi iz prkosa jer si i sam prkosan...

    Nekog Lucid-Theatrala
    priroda je zafrkala

    Bio je to post sa brojnim stihovima,više ih nemam,imaš li ti?

    avatar

    29.04.2019. (14:44)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Miroljube
    pametno bi tebi bilo da odjebeš odavdje zajedno sa freshom. Jesi stvarno tako glup što ne razumješ u toj rečenici? ti si zadnji koji može popovati meni i bilokome drugome jedini si ti i tebi slični kompatibilni za bit u talonu sa nekim takvim, ja te ovdje netrebam zapravo nikome nisi potreban niti ti niti tvoji kretenski komentari ! a sad idi i seri negdje drugdje ovdje više nećeš evo ti jedna sa prigodnim sadržajem

    avatar

    29.04.2019. (15:13)    -   -   -   -  

  • teuta

    Heheheheehe pa što se to događa na blogu, ha? Moram se smijati. Vjerojatno je i ovo vrijeme krivo...

    avatar

    29.04.2019. (16:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    haha, svi popizdili ( osim miroljuba on je davno dosegao taj nivo) bez panike ovdje više nemože kenjati zabrana je usijedila svjetlosnom brzinom :)

    avatar

    29.04.2019. (16:22)    -   -   -   -  

učitavam...