Komentari

ljubavjejednostavnoljubav.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Annabonni

  Istina rečena s lošom namjerom

  gora je od svake laži.........

  ( jedan ozbiljan,(ne)duhovit aforizam )

  avatar

  31.03.2019. (00:06)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Čitam onaj o veganstvu. Moj je davni moto: Više volim sise veslati, nego vesla sisati!
  Da vidiš kako izgledaju vožnje u japanskim metroima. Velik dio putnika u ruci drži mobitel i igra igrice. Ima ih i koji iskoriste priliku da odspavaju. A Draga i ja smo se smijali čovjeku koji je zaspao u pola igrice pa mu skoro mobitel ispao iz ruke.

  avatar

  31.03.2019. (01:04)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  dobro ti jutro... takvi susreti obogaćuju dušu i um...
  moćna je kratkoća misli... snažne poruke daruju... :)

  avatar

  31.03.2019. (07:38)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  volim tako ići iz Španskog i sjesti u tramvaj br. 17 u Prečkom i voziti se do Trga, gledati sve kao da sam prvi put u gradu :)

  avatar

  31.03.2019. (10:30)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Da, dobre su te radionice i vježbe na njima. Pokušaji koji te besmrtno nasmiju, ali su i znak da ti tako malo treba da usvojiš neke pozitivne vještine. ;)

  avatar

  31.03.2019. (14:38)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Do nedavnog ni ja nisam znala koliko nekim ljudima znači govor...ja sam tip žene koja rada priča...uvjek za razgovor...i tako idem u nabavu i kraj mene se pojavi gospodin koji bi ga mogla zvati dida...ali tako simpa...ulazimo skroz vrata kad ono: jeste osjetila kako je ljepo puhnula toplina...imali so klimu na toplo...jesam i pričam s njim riječ dve dalje...na kraju mi kaže...divna ste žena, malo takvih, volim što znate razgovarati i ja ču samo zbog vas dalje živjeti...sreli smo se ponovo na odjelu povrča i voča...i on je nabavljao...rekao mi...mogla mi bi biti hčera...ja...ja hčera...ne izgledate mi...on ide po svome a netko drugi mi rekao...vidi starca kako peca, još je dobar….jeee….bio je jako simpa ali sigurno preko 80 godina….doma ima ženicu….ona je vjerovatno tiha a ne kao ja....pričalica:))) napisala sam Ti da Ti ostavim osmijeh na lica!!!

  avatar

  31.03.2019. (17:18)    -   -   -   -  

 • EuM

  Lijepo je čavrljati sa nepoznatim osobana jer su tadfa sve teme otvorene. Dobro dođu aforizmi tako da si uspjela začiniti ovaj zanimljivi post. Izdvojio bi ovo: „Radim u društvu s neograničenom neodgovornošću“ što je zapravo totalna zlouporaba slobode...Lp

  avatar

  31.03.2019. (18:50)    -   -   -   -  

 • tvoj maslacak  lp iz zg . . .

  avatar

  01.04.2019. (13:51)    -   -   -   -  

 • Razmišljanja jedne žene

  Hvala Vam na posjeti:)))

  avatar

  01.04.2019. (20:11)    -   -   -   -  

 • teuta

  Ja imam tu sreću (pod navodnike hehehehe) da mi se mnogi nepoznati ljudi povjeravaju. Ma ne smeta mi to, rado svakog saslušam ali ponekad sam željna tišine, samo bih promatrala okolo itd. Volim se zamisliti pa o svemu i svačemu razmišljati.
  Volim promatrati ljude i zamišljati njihove sudbine. Eto, nekad mi paše tišina a nekd mi dobro dođe jedan prijateljski razgovor, kao i tebi i svima.
  Ugodna ti večer draga.

  avatar

  01.04.2019. (20:31)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...