Komentari

usvijetutajni.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • so far away...

    :)

    avatar

    02.03.2019. (07:16)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Zamišljala sam sebe na nekom drugom mjestu, kreativnijem i zahtjevnijem spojeno s ljubavlju prema fotografiji i dizajnu.
    Zapela sam na uredskom poslu kojeg ne volim i još se zubima trudim zadržati ga, jebena egzistencija, čisto preživljavanje.
    Al` ljubavi se ne odričem, pa ispušne ventile pronalazim na najneobičnijim mjestima.
    I to me drži do neke nove odluke i šake hrabrosti za preokretom.
    Neke stvari se dese baš kad ih ne očekuješ :), pa dok ovo Ne osjećam se spremno na skok bilo kamo i bilo kako.- ne nestane iz rečenice nije ni sazrilo u punini
    :)

    avatar

    02.03.2019. (09:31)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Najgore je raditi posao koji ne voliš, nisi 100 posto u njemu. A današnja situacija je takva da prihvaćamo bilo koji posao jer moramo, a ne zato što želimo. Vidi se da imaš volje i želje.... istražuj, bori se, smisli mogućnosti, imaj različite opcije za različite situacije. Zašto ne? Danas ništa kod drugoga nije sigurno, pa nam preostaje da se pouzdamo u sebe. Dobro zbori Oscar, pametno, pročitaj i Frosta kod mene u boxu.... najlakše je ići niz struju, ići tamo gdje većina, raditi ono što i drugi, slušati tuđe priče, to je najlakši put u bezličnost, da li je to ono što je privlačno? Možda većini je, ali... ;)

    avatar

    02.03.2019. (12:51)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    uvijek se otvori put :) just go for it :)

    avatar

    02.03.2019. (15:24)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Bilo bi super kad bi nam se sve posložilo onako kako nama paše ali ništa od toga...Moraš se boriti za svoje mjesto pod suncem....

    avatar

    04.03.2019. (08:26)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Možda je najbolje vjerovati sebi. Poslije toga je sve lakše.

    avatar

    04.03.2019. (09:15)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Uvijek na svoj način i biti svoj, jedini je ispravan put koji nas ispunja zadovoljstvom. Sve ostalo je puko preživljavanje i dani koji prolaze a da ništa za sobom nisu ostavili, osim žalosti za propuštenim.

    avatar

    04.03.2019. (11:11)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    Posao, kreativnost, zadovoljavajuća plaća, divno okruženje, poželjni poslodavac.... Javite mi... Popizdit ću od neizvjesnosti i preseravanja sadašnjeg gazde.

    avatar

    04.03.2019. (21:56)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    Puna energije u četiri ujutro, Isusebože... tebi nema kraja.

    avatar

    04.03.2019. (23:25)    -   -   -   -  

  • borgman

    Sadašnji poslovi su cijepljeni od mogućnosti zadovoljavanja osnovne ljudske potrebe...cilja. Već više puta vidim ljude koji iako rade relativno dobro plaćene poslove, poluđuju, i ventile traže u hobijima u kojima recimo, rade nešto sa drvetom, nakitom, općenito, naprave "nešto" što je opipljivo, može biti i sa puno mana, ali je njihovih ruku djelo. I točno si dijagnosticirala šefove. Njima se na prvim razgovorima sviđa tvoja vizija, i sposobnost, ali većini od njih, čak i kod onih koji imaju nešto mozga u glavi (a ti su prilično rijetka pojava), nakon nekog vremena, to počinje smetati...i bace se na posao ukalupljivanja svoje nove zvijezde, jer oni znaju najbolje...a kada netko od njih dvoje (dva) "pukne", onda je "šef uvijek u pravu!"...a ti ili na ulici, ili tražiš drugi posao. Istina je da se nalaziš na prekretnici koja je na zapadu dobro poznata, gdje većina iskusnijih radnika ima otvorenu savjetničku ili sličnu tvrtku, odrađuju ono što znaju, i gle čuda za to ih i plaćaju. Kod nas, toga nema (osim ako ne poznaješ predsjednike i premijere, uključivo i one lokalne)...dakle, ako imaš afiniteta za rad, sama, razmisli o uslugama preko interneta, a ako ne, pronađi hobi. Kreativni :-)

    avatar

    05.03.2019. (01:13)    -   -   -   -  

  • sukamin

    Thank you for providing this interesting and fascinating information. You can experience many interesting games here slither io

    avatar

    06.03.2019. (08:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...