Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • y

  Lijepo, lijepo!

  Ne sudi duše po starkama! :)))

  avatar

  28.05.2018. (14:56)    -   -   -   -  

 • šumarKA

  žena iz ulice pitala me je što bi preporučila kao neki laganiji izlet. htjela je animirati muža sa se više kreće, jer (stvarno) ima previše kila. i tak sretna što je našla rješenje obratila se meni. kažem ja njoj da joj u cijeloj formuli nedostaje bitna stavka, a to je glad prije ili kad dođeš kući pa se natoviš. . nisu se makli iz grada. :-)
  inače, lijep izlet. volim takve tekstove općenito o prirodi uz slike.

  avatar

  28.05.2018. (18:20)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Nisam niti ja bio još na Sljemenu,konstantno mislim danas ću ali me sjebe ovo varljivo vrijeme sunce,kiša,sunce.

  avatar

  28.05.2018. (18:49)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Divno! Pozdrav, L+B+G

  avatar

  29.05.2018. (01:32)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Eh, ovo preko Konja sam više puta, a vjerojatno sam i Pionir, samo ga se ne sjećam pod tim imenom. Sve stare gradove sam obišao dvaput, po dva dana sa spavanjem u domu. A na Medvednicu možeš laganini iz Stubaka, i onda spust u beli Zagreb grad.

  avatar

  29.05.2018. (11:27)    -   -   -   -  

 • Elyca

  ovo je prekrasno... i često zaboravljamo kako nas ovakvi izleti pune energijom i pozitivom
  Ipak, moram primjetit, kad kažemo da "nemamo vremena" to nije laž! To je teška fjaka!!!! (a i sam si napisao "klasični nedostatak volje" ...dakle... čista fjaka!)

  avatar

  29.05.2018. (11:36)    -   -   -   -  

 • j.

  Planinario sam kada sam bježao. Od posla, ljudi, svađa, sukoba, neshvaćanja, često i od sebe. Što više, teže i dalje, tim bolje. Sada lunjam, održavam kondiciju, i usput tražim ljepotu; što je skromnija, to je ubavija; nemam manje-više od čega bježati. U prirodi postoje ljepote koje treba doživjeti, čine život bogatijim i sadržajnijim. Ali, najveću ljepotu valja graditi u sebi i uspeti se svakog dana na njen vrh ne bi li se dodao još koji kamenčić, makar i bos. Pozdrav:)

  avatar

  29.05.2018. (16:09)    -   -   -   -  

 • jelen

  Pratim te prijatelju koliko mogu i stignem. Veseli me ovo tvoje izvjestavanje s nase maticne planine na koju uvijek mislim gdje god da se zateknem. Striceku reci nek proba gojze Crispi Laponia pa nek onda sudi jel bolje sa ili bez... to ce biti moje sljedece gojze ako dozivim da mi budu trebale.
  Pozdrav iz nekog sela nadomak Burgosa.

  avatar

  29.05.2018. (16:44)    -   -   -   -  

 • Leptirica

  Ajde ne cendraj, isprati ces to gorko velebitskim:p ne sumnjam:) pusti ljude da hopsaju po planini na svoj nacin, mozda ju nakon dovoljno vjezbe zavole na tvoj nacin:)

  avatar

  31.05.2018. (10:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...