Komentari

bellistra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • križar

  jednom prigododom kći mij uz zagrljaj rekla - hvala vam (misleći i na oca) što ste odvratno normalni- E sad, počinjem shvaćati da je moja normalnost svaki dan u nekom prekršaju jer ne mogu pojmiti vrhunsku umjetnost za koju se dobije i nagrada - dojenje psa i oplođivanje svojih jajašaca psećom spermom, neshvatljivo mi je da se od majčinog mlijeka prave sir i vrhnje i da se to prodaje i alo kupuje, isto tako ne vidim neku razliku od sisa i guzica na balkonu i ovih što iskaču iz novina, portala i pašteta,.Sad znaš da nisi samo ti u "problemu" ima nas još koji što-šta "ne kužimo"

  avatar

  08.05.2018. (09:36)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Već odavno govorim da se pod utjecajem i po direktivi katoličke Crkve vraćamo u rani srednji vijek. Još malo pa će zabraniti i kupanje radi higijene.

  avatar

  08.05.2018. (12:21)    -   -   -   -  

 • O-da životu!

  Ma.....svako toliko mrak koji pokušava ugasiti našu svjetlost. Ništa od toga!

  avatar

  08.05.2018. (16:14)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Potpisujem Sempera! Ali, i O-da životu! :))) Pusa, L+B+G

  avatar

  08.05.2018. (21:24)    -   -   -   -  

 • sewen

  Everybody - I had a dream.... dok smo sanjali popišali smo krevet!

  avatar

  09.05.2018. (09:30)    -   -   -   -  

 • Nisa

  Što se mene tiče mogla se tetka zauvijek sunčat gola, pržit, sušit i što već želi radit i smješna mi je scena suđenja za tako teški zločin i mrzovoljno moralisti kojima svaka dlaka smeta.
  Ali me isto tako nešto posebno zanima, da je na njenom mjestu bio muškarac, gol, golcat, ko od majke rođen, kako bi čovjek bio okarakteriziran. Pada mi napamet nešto kao pedofil, pervertit i ne znam baš koliko bi se blagonakolno gledalo na njegovo spolovilo izloženo pogledima djece i tata, (za mame možda znam reakciju:-) i svih ovih što im je smješna prijava gole žene.

  avatar

  09.05.2018. (11:51)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Baš su kreteni ti socijaldemokrati koji su napisali i poslali takav zakon u proceduru.

  Kakav je osjećaj bit idiot :)))

  U kojem je to točno trenutku bilo dopušteno skidanje na javnom mjestu, valjda u vrijeme kad su zakone pisali najveći sinovi naroda i narodnosti, ili ups ipak nije.

  Inače jednako kao i Nisi tako mi je svejedno što se dama sunča gola, i sam se u dvorištu ljeti skinem gol i tuširam i jebe mi se mogu me slobodno doć hapsit, dakle ne smeta mi golotinja nego idioti svih vrsta, pa i oni koji u svakom kurcu ili u ovom slučaju pizdi vide urotu Hrvata branitelja i katoličke crkve.

  avatar

  09.05.2018. (11:59)    -   -   -   -  

 • Durica

  nisam u toku baš ovih dana, hm, mjeseci već, pa me zanima kaj se to točno desilo? tko, gdje, zašto i kako se pokakal u svoju školjku vječna je tema i dilema dokonih i onih kojima radi vešmašina :)

  avatar

  10.05.2018. (01:22)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...