Komentari

narubupameti.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • FreshCaYg

    baš čitam jučer nešto, kako debljina ubija testosteron, ko zna možda su zato one Rubensove žene nako pupaste i zaokružene, da bi ubile testosteron i bile ženstvene

    U biti bi trebalo bit najnormalnije da muškarac lijepoj ženi kaže da je lijepa, i ne mora to imat nikakvu drugu konotaciju, recimo da muškarac i lijepa žena žive sami na pustom otoku, mislim da oko takve izjave ne bi bilo neke drame, problem je u ženama, koje ne mogu podnijeti da muškarac nekoj ženi osim njoj samoj kaže da je lijepa, žene su u stvari te koje žensku ljepotu vulgariziraju

    avatar

    11.04.2018. (10:08)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Manje pohane puretine, više poriluka i da vidiš ljepote!

    avatar

    11.04.2018. (10:30)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @Fresh - da muškarac i žena žive sami na pustom otoku ta izjava bi imala hrpu konotacija, ali drame pretpostavljam ne bi bilo. ;)
    zapravo uvjerena sam da je ljubav produkt slučajnosti, te da ako dovoljno dugo dvije osobe zatvoriš zajedno razviti će se zbog egzistencijalnih potreba.

    S tim da se razumijemo, moja kolegica je super, i definitivno ubire svoj dio komplimenata. :)

    @Iskreni trol - baš sam jabuku pojela (nije bila otrovana), je li može to umjesto poriluka? fakat ne volim poriluk...

    avatar

    11.04.2018. (10:57)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    A može svega, umjereno. Aaaali, porilukec bi svakako trebala, jednom tjedno. I kprive su sad zrasle mlade, naberes, opereš, pofuriš i na sto načina. Popečki od koprive, mmmnjami.....

    Komentari na poslu; hhhhhh; svaki dan nekaj čujem, od gluparija do bezvezarija pa preko perfidne fulirancije. AL, to je sve tak, bitno je imati stav i najbitnije od svega ( jedno od mojih zlatnih mantri ) da je " služba - služba a družba je družba " i to dvoje ne mješati.

    avatar

    11.04.2018. (11:28)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    viš' viš', koprive, može. prodano! :)

    slažem se, "ne pljuj u bunar iz kojeg piješ" :)

    avatar

    11.04.2018. (11:35)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    pazi se ovih s porilukom, jesi vidila što učini ona neki dan u yubitou

    ti iako imaš tu crtu muškog razmišljanja koje imaju sve tatine curice, ne možeš pobjeć od svoje ženske koja je u stanju o ljubavi izgovorit gomilu riječi, napisat stotinu pjesama i šta ti ja znam, a da o ljubavi u stvari nema pojma

    Žene se rađaju normalne, a onda ih druge žene, koje nesvjesno svako žensko biće mlađe od sebe doživljavaju kao ugrozu, pa su stoga emocionalno zakinute, pretvaraju u nešto što misli da je ljubav nešto za što se mora nešto drugo dobit za uzvrat.

    Obziron da muškarci od žena uglavnom traže seks, i spremni su koješta dati i učiniti za uzvrat, žene ljubav poistovjećuju sa seksom, i uglavnom su fokusirane na one koji bi imali seks s njima, pri tom zanemaruju muškarce koji su ako se ne druže previše sa svojim majkama, normalni i nesebični te nude i seks i ljubav a da ne traže ništa zauzvrat, što žene zbunjuje a obzirom da su fokusirane na seks, ljubav im najčešće promakne :)))

    avatar

    11.04.2018. (11:56)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ccccc, ti se bogami nika neš naučit. gospon odvjetnik je doša vidit jel mu ješka dobra. šta oče reč da je prošli put vidija poštu sa oboritom ribom, sa je doša vidit jel ta oborita riba ugor il murina razlika je u tome šta ugor proguta udicu do želuca a murina prigrize krenu. no, kako si ti dala pametan odgovor ka škarpina more bit da će poštu obilazit danima :))))

    avatar

    11.04.2018. (12:46)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @Fresh - ne stignem se šminkat, youtube mi služi samo za Peppu prase! ;)

    zašto bih bježala, volim i sebe i žene i muškarce i seks i ljubav, u kombinaciji ili pojedinačno! :P

    @kako ti kupus - hahhaha... :)) trebalo mi je dok sam skužila što ti je pošta... ali na kraju sam shvatila usporedbu. dobra! :)

    avatar

    11.04.2018. (13:02)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Kupus ona manipulira s tobom, blogom odjekuju bezglasni krici blogerica koje bi te tile zaštitit od njene manipulacije, vidiš da je ženska blogozajednica bojkotira, jel misliš ti da je to slučajno :))))

    avatar

    11.04.2018. (13:17)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @Fresh - apsurdno razmišljanje, mene nitko ne bojkotira... ne znam o čemu pričaš... ;) Tako rijetko komentiram po tuđim blogovima da nemam nikakvo pravo očekivati da to netko čini na mojem.
    Slučajno ili ne, Kupus je iskusni lovac, a takvi su imuni na manipulaciju!

    avatar

    11.04.2018. (14:25)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Je baš sam očekiva da ćeš priznat ;))

    avatar

    11.04.2018. (15:22)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Ni meni nikada nije dosadno. Zapravo, najkreativnija sam kad mi je kao "dosadno". Mislim da mi je uspjelo i djecu odgojiti da slično funkcioniraju.
    Moja mala je prije par godina (u 1. razredu) imala fazu: "Mama, meni je dosadnoooo..." i očekivala da ću je zabavljati. Što ponekad i jesam. Pa smo igrale društvene igre ili smišljale razne aktivnosti. Razumijem da se ponekad samo htjela družiti sa mnom i to poštujem. Ali naučila sam je da to onda tako jasno i kaže.
    A za sve one druge slučajeve kad joj se nisam mogla ili jednostavno nisam imala volje posvetiti, a nijedna joj aktivnost koju bih joj predložila nije odgovarala, rekla sam joj (na kraju) samo da je dosada jako zdrava pa neka se malo dosađuje.
    Mamino kreativno dijete tada si je bez problema našla nekog posla... pa je pisala priče, crtala, izrezivala, slagala, dekorirala, istraživala na internetu neku životinju ili zemlju...svašta nešto.

    avatar

    11.04.2018. (17:26)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Sad sam pročitala i komentare. :)

    Ne vjerujem u slučajnost. Ništa nije slučajno.
    A ako dovoljno dugo zatvoriš dvije osobe mogu se zavoljeti, ali i poubijati. :)))

    avatar

    11.04.2018. (17:33)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Da dosada! Ne sjećam se toga stanja...Kao i Tebi, nikada mi nije dosadno, i ne razumijem uopće kako ikome može biti dosadno, no....A gospon odvjetnik...Da, bilo bi lijepo da muškarci shvate da ljubaznost ne znači odmah "sviđap mi se" ili još gore "s Tobom bih u krevet".....Rijetko kada je tako, a dobrota i ljubaznost se tumače kao.....:(((( Pusa, pozdrav od L+B+G

    avatar

    12.04.2018. (04:48)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Uopće ne sumnjam da si lijepa...jer kažu "kako unutra tako i vani"...a ovo tvoje "unutra" da se nazrijeti kroz tvoje misli:-)))

    avatar

    12.04.2018. (08:16)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @blabla- to sam već na više mjesta čitala, da je kod odgoja djece dosada važna za razvoj mašte i kreativnosti i da ne treba djecu "zabavljati" pod svaku cijenu. tak da slažem se s tobom. :)

    glede slučajnosti - ma nekad samo prcam Fresha, nije sve što napišem istina.. ;))

    @luki2 - nažalost da. Iako moram reći, Gospodin odvjetnik je zapravo skroz ok lik, sve je ovo zafrkancija iza koje stoji odnos poštovanja.

    @Dnevnik JR - hvala ti!! :))) teško je nekada priznati i sebi i drugima očite činjenice, jer se očekuje da budemo lažno skromne, a zapravo je zdravije biti toga svjestan, i ne pridavati tome previše važnosti.

    avatar

    12.04.2018. (09:10)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    što reći? ženska zavist je kategorija za jednu znanstvenu tribinu :) glad u meni uvijek budi najgore porive :) a ljepota mora dolaziti iznutra, samo fasada ne znači ništa ni onome tko je nosi ni onome tko je gleda :) bravo :)

    avatar

    12.04.2018. (09:21)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @kupus - potrudila sam se i išla googlati kako se lovi škarpina... zeznuta neka riba. Bliži se vrijeme gableca, petak je a tamo piše da je najbolja svježa na lešo s maslinovim uljem... i sad sam potpuno beskorisni radnik, samo ću o tome razmišljati!

    avatar

    12.04.2018. (09:24)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @smjehotvorine - zavist znači da nam se zapravo sviđa to nešto ili netko kome zavidimo, kad si to posvijestim odjednom se negativni osjećaj pretvara u pozitivni, u divljenje, poštovanje i želju za upoznavanjem. :)
    hvala! :)

    avatar

    12.04.2018. (09:33)    -   -   -   -  

  • tijek misli............

    Pristojnost i ljubaznost su pristojnost i ljubaznost. I to je lijepo.
    Ali, kad ih žena nudi i kad nije neophodno sudjelovati, pri tome ne uviđajući(kao ,to nije njezina stvar više), kad muškarac na to gleda drukčije, onda to postaje flert, ili taština.
    Jesam žena i majka, i mislim da stvari koje je rekao FreshCaYg o ljubavi, ženama, tatinim djevojčicama, dječacima koji se puno druže ili ne s majkama, manipulaciji, sadržavaju puno istine, rečene one ozbiljno ili sa zezanjem.

    avatar

    12.04.2018. (09:35)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Je najlakše je tako na jadnom Freshu gradit karijeru :)

    avatar

    12.04.2018. (11:32)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @ tijek misli... - slažem se, treba preuzeti odgovornost za svoje ponašanje i definitivno sam protiv frendzoniranja. A Fresha ne treba previše hvaliti za njegovo dobro.... ;)

    @Fresh - nego što! moram te skinuti s trona! to ti se događa kad učenik postane bolji od učitelja. ;) cilj mi je postati top bloger, imam već i plan kako, ali još ću malo pričekati, možda postanem i bez ekstra uloženog truda. ;)

    avatar

    12.04.2018. (11:56)    -   -   -   -  

  • tijek misli............

    Ee, jadan Fresh! Jel boli?

    avatar

    12.04.2018. (11:59)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Neću se uopće razgovarat s vama :)

    avatar

    12.04.2018. (12:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...