Koje veselje, uprkos kisurini! :))) A cvarci? Neverovatno, kao klinja sam ih izbegavao, danas ih obozavam jesti! Naravno, ima raznih vrsta i razne vrste pasu raznim prigodama...
06.02.2018. (06:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Da ti pravo kažem, onako od srce...nijedna kiša pa čak ni bura ne bi mi pokvarila takav divan i ukusan izled heehehe. Nije to svaki dan, dakle može se fino uživativ u toj krasnoj hrani. LP
06.02.2018. (12:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obožavao sam i ćvarke, i domaće kobasice, i pravu švarglu i krvavice, slaninu četiri prsta debelu ... Sve i puno više od toga volio sam u ono lijepo doba kada je to bila narodna hrana. Kada je dobilo etiketu izvornosti, kada se domaće uzdiglo na pijedestal nedostižnosti što sa sobom povlači i astronomske cijene, jednostavno prođem pored ...
06.02.2018. (15:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Koje veselje, uprkos kisurini! :)))
A cvarci? Neverovatno, kao klinja sam ih izbegavao, danas ih obozavam jesti! Naravno, ima raznih vrsta i razne vrste pasu raznim prigodama...
06.02.2018. (06:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
VladKrvoglad, ni ja ih ranije nisam voljela, ali sad krckave
čvarke s Rajačkih pivnica i duvan čvarke baš rado gricnem.
Naravno, kad sam u prilici.
06.02.2018. (07:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
domace je domace
06.02.2018. (07:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
čvarkijada... gozba osjetila...
volim hrskave čvarke... :)
06.02.2018. (07:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prozor u svijet
Šešir nakrivi lakše se živi ...Osim ovog natpisa za oko su mi zapele i slike hrane ali oni suveniri su najbolji...Baš bih jedan onaj šareni...
06.02.2018. (07:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Euro, itekako!
06.02.2018. (07:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, i ja...ne volim one koji su samo masni.
06.02.2018. (07:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
lijepo i hranjivo vidim
06.02.2018. (08:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Prozor u svijet, to su i vrlo dobre keramičke posude za
pripremanje hrane.
06.02.2018. (08:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Anna-Bonni, tipični vojvođanski specijaliteti.
06.02.2018. (08:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Vidi ti otrova što je ukusno zapakovan i primamljiv:))
06.02.2018. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dobro reče, mecabg :)
06.02.2018. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Ovo bi ja nazvao: Ubij me nježno :)))
06.02.2018. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;), dobro
si preveo...baš je tako :)
06.02.2018. (11:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diadema
Da ti pravo kažem, onako od srce...nijedna kiša pa čak ni bura ne bi mi pokvarila takav divan i ukusan izled heehehe. Nije to svaki dan, dakle može se fino uživativ u toj krasnoj hrani. LP
06.02.2018. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ručak baš izgleda primamljivo :D
06.02.2018. (12:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Diadema, probali smo od svega pomalo, ali nismo mogli
pratiti cijeli program.
06.02.2018. (13:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
NF, odličan krompir paprikaš sa dosta finog mesa.
Plus štrudla od maka i od oraha.
06.02.2018. (13:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
olja
tulumari se, vidim :-)
06.02.2018. (15:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Obožavao sam i ćvarke, i domaće kobasice, i pravu švarglu i krvavice, slaninu četiri prsta debelu ... Sve i puno više od toga volio sam u ono lijepo doba kada je to bila narodna hrana. Kada je dobilo etiketu izvornosti, kada se domaće uzdiglo na pijedestal nedostižnosti što sa sobom povlači i astronomske cijene, jednostavno prođem pored ...
06.02.2018. (15:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
štrudle
06.02.2018. (16:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Olja, pa nisam odavno :)
06.02.2018. (16:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
More ljubavi, u pravu si, sve više to postaje elitna hrana...
06.02.2018. (16:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sjedokosi, ti ih praviš bolje.
06.02.2018. (16:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Deseta umjetnost-enigmatika
Otkuda onu tope čvarke u veljači? Kad su oni imali svinjokolju?
06.02.2018. (19:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...