Komentari

goga-mario.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • The Art Of Being Yourself

    Baš romantično to o zajedničkom umiranju. :))
    Od nedavno mi se kremiranje čini kao super stvar. Puno prednosti, a ni jedna mana. :)

    avatar

    21.01.2018. (20:35)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    te teme o smrti su tabu teme..nitko ne voli baš pričati o smrti, osobito ne o svojoj smrti...Moram priznati da je i meni pomisao da će svijet nastaviti dalje bez mene, baš onak čudna i odbojna, ali, tak je to...Ako ću imati prilike potrudit ću se iscenirati after party za one koji ostanu iza mene..Definitivno ne želim komornu atmosferu koja je uobičajena kod nas. U kaj budu me umotali nije mi važno, ali voljela bih imati prilike izabrati glazbu (neku rockericu) :-)

    avatar

    21.01.2018. (21:21)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    O tome ću razmišljat kad umren :)

    avatar

    21.01.2018. (21:43)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Ne vjerujem u zagrobni život. Ali...Najgora noćna mora mi je da dodjem u raj ili pakao obučena u kostimić i salonke. I da onda takva moram hodati od sada do vječnosti.

    avatar

    22.01.2018. (07:50)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    to neka misle oni koji će ostati iza mene :)

    avatar

    22.01.2018. (18:23)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Nisam ni ja baš razmišljao o tome u čemu bi se zaputio na onaj svijet. Znao sam se uloviti kako biram eventualne glazbene note s kojima bi zaplovio. Mislim da je to ipak, kao i sve drugo oko sahrane puno važnije živima, u čijoj se režiji i odvija.

    avatar

    22.01.2018. (21:36)    -   -   -   -  

  • jelen

    Mrežnica kao Ganges... a ne morate se niti spaljivati prije, samo nek vas otisnu skupa- gole na nekoj splavi... Kod Turnu Severina vas budu upecali Rumunji, a onda bute njihov problem, (ko onaj jedan Smogovac kojeg su pustili niz Savu)

    avatar

    23.01.2018. (18:58)    -   -   -   -  

  • Pahuljetina

    Lako za obleku, pod muss je slikanje za osmrtnicu. Eto da tu ne ličim na smrt.

    avatar

    23.01.2018. (19:33)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    hahaha, super...i nek nas skupa spale gole...sviđa mi se!
    Danas bila na sprovodu, nikad veseliji sprovod, luckasti velečasni, ja bih rekla lud sto gradi, kaže:" Neki za Boga kažu da je svemir...kakav svemir, mi smo od Boga nastali nikakav big bang!" Bože, smijala sam se, ali sve ok, pokojnica se voljela smijati pa znam da je ovo i njena energija. I ja sam za prah i šumu, nisam sigurna da ribama i planktonima odgovaramo, drveću sigurno.:)

    avatar

    23.01.2018. (23:59)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @hvala svima na komentarima. Ovo je tema o kojoj ne razmišljamo dok "kao" ne dođe vrijeme na nju, međutim sastavni je dio života baš kao i smrt. Moja razmišljanja uvijek idu nekako u smjeru nesvakidašnjeg, pa često povedem i Maria u te avanture. :)

    avatar

    27.01.2018. (14:04)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Imam 2 nove pidžame za bolnicu, nikad nošene, sad su mi već dobrano preuske i tijesne, imam i jedne crne samtane hlače za sprovod pa molim boga da sprovodi budu zimi, a za vlastitu smrt ću dati izraditi tri kostima, spajdermena, fantoma, srebrnog letača i supermena. To su četiri, al šta sad. I nindže. Pa neka biraju u koji će me odjenuti, može u svih šest. ;))

    avatar

    02.02.2018. (10:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...