Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • luki 2

    Bravo ekipica! Odlični ste! Pusa, L+B+G

    avatar

    26.11.2017. (18:43)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ma vi ste izvan kontrole! Video je odličan. Posvetim se detaljnijem čitanju sutra navečer.

    avatar

    26.11.2017. (21:06)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Mališčak i Pliš nisu za bacit, a Papuk sam u nekoliko puta prohodao uzduž i poprijeko, i kupao se zimi u bazenima Velike (i spavao u domu dok je još bio), i do starog grada, Jankovca, Zvečeva. Učestvovao sam i u nekim trekinzima (Učka, Rab, Ugljan), ali već dugo nisam bio u Slavoniji ravnoj.
    Vidim trčao je i Slovenac Bojan Jevševar (deseti), s kojim sam nekad trčao trekinge i orijent. utrke. Zagorje Adventure team?

    avatar

    27.11.2017. (11:03)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Zanimljivo, informativno i originalno. Što se mene tiče, opis uz fotografije je vrlo dobar i možeš nastaviti udarati u tipkovnicu. Požeška kotlina i Papuk su na mojoj listi biciklističkih i planinarskih želja i planova i ova objava mi je malo približila taj zanimljivi krajolik. Koristim priliku i pozivam vas da istražite, ako već niste, Moslavačku goru blizu Čazme odnosno Kutine. Nije tako velika i visoka kao Papuk, ali je zanimljiva. Prošao sam u par navrat biciklom preko nje. Poz!

    avatar

    27.11.2017. (11:55)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..ja to gledam iz druge perspektive...naime supruga mi je iz Velike,a i vjencani smo u crkvi sv.Augustina...daleke 1991 g....iako sam obisao pozeski kraj uzduz i poprijeko...gore iznad Velike i nisam bio puno,no doci ce i to na red jednom...uzivajte..

    avatar

    27.11.2017. (16:48)    -   -   -   -  

  • Klik

    Ma fakat odlično, a filmić je za pet... dođe mi da aktiviram društvance na jedan obilazak tim stazama. Laganini.
    Hvala ti.

    avatar

    27.11.2017. (20:19)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Drago mi je da dolazite u moje susjedstvo. Nadam se da će biti dobro, pa ću rado na blogu pogledati i pročitati. :) Na ovom sajtu ima korisnih informacija o lokacijama i stazama. Činim i se da je i dosta precizna karta gore. https://sites.google.com/site/moslavackagora/

    avatar

    27.11.2017. (20:38)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala na lijepim riječima kod mene; o da - volim pivo! Ali i dobro bijelo vino...Pusa, L+B+G

    avatar

    27.11.2017. (20:58)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Antropološki, prirodniji nam je brži korak, tj. ono što u cjelini prispodobljuješ agonalnim karakterom, ali u novije doba svaki oblik žurbe dobiva pretežito negativnu konotaciju, pa je odlično rješenje okrenuti se zajednički prihvatljivom okviru, a to je ljubav prema prirodi. Eto, stoga moja puna podrška boravku u prirodi, neovisno o brzini koraka i dužini traga pohoda, tj. baš mi se sviđaju ovakvi postovi. Bravo ti i ekipa ;)

    avatar

    28.11.2017. (12:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...