Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Smisao Života

    ...nema država, nema problema :)...

    avatar

    09.09.2017. (18:15)    -   -   -   -  

  • lion queen

    na kraju od kifle neće ostati ništa, osim medvedgrada. odavno sam ja to rekla. uz ovu slugansku vlast ni ne može biti drukčije.

    avatar

    09.09.2017. (18:18)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Što kaže cinik na izjavu Milorada Pupovca da Janko Bobetko ne zaslužuje ulicu u Zagrebu.

    avatar

    09.09.2017. (18:31)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    Srećom su Česi pametni ljudi pa neće poistovjetiti Hasanbegovića i RH....osim......osim..............ako Gradsko vijeće ne izglasa odluku..........Što je lako moguće i izvodljivo po broju ručica u zraku

    avatar

    09.09.2017. (19:00)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Česi već pripremaju rekaciju, ukoliko se odluka doista izglasa....I sugurno se ne može poistovjetiti (srećom!) RH i jedan Hasanbegović...Pusa, L+B+G

    avatar

    09.09.2017. (19:39)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    Ma ja zaista ne kužim zašto tolika frka oko nazive ulice i kome uopće smeta Masaryk? Pa Masarykovo vrijeme je odavno prošlo i osim toga, Masaryk je bio pozitivna ličnost. Jednostavno ne kužim ali ne želim se time zamarati jer mi sve djeluje toliko banalno i nestručno. LP

    avatar

    09.09.2017. (19:45)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala Ti na lijepim riječima kod mene; a ja Ti moram priznati da sam ostala najviše zbog Tebe, jer sam se htjela uvjeriti da si zdravstveno dobro; te da je operacija dobro prošla...Tako sma i napravila, i sada mirno mogu ići pistati doktorat. Ne zamjeri na ničemu! Pusa, L+B+G

    avatar

    09.09.2017. (20:18)    -   -   -   -  

  • Duše dvije duša jedna

    problem je kaj Hrvatsku doživljavaju kaj kravu muzaru mnogi....

    avatar

    09.09.2017. (20:29)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Svi bi nešto od Hrvatske zato što ona mnogo ima.

    avatar

    09.09.2017. (20:42)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    E moj @Fresh, pa ti nikako da shvatiš srž mojih postova. Ovdje se ne radi o tome kako koju ulicu treba imenovati, po Titu, Bobetku, Pupovcu, Paveliću ili što ti ja znam po kome još (ja bih ih imenovao neutralno, glavna ulica, 52. ulica, brdovita ulica, trgovačka etc pa im imena ne bi trebalo mijenjati svaki put kad se mijenja politički režim), već o tome da će nas naši nesposobni političari opet zavaditi s cijelim svijetom i gurnuti u izolaciju ako ne od cijelog svijeta, onda najmanje od Europe.

    Usput: upravo sam odgledao na Viasat-History odličnu seriju od dvije epizode pod nazivom Hitlerov narod. Prva epizoda bit će ponovljena u ponedjeljak od 22.50-23.45, a druga u utorak od 22.45-23.40.

    Preporučujem ti da pogledaš, možda naučiš nešto korisno, kao na primjer da se svi režimi bili demokratski, totalitarni, nacistički, fašistički, fundamentalistički, klerikalni, komunistički uvijek služe sličnom ili čak istom šprancom da bi došli na vlast i na vlasti ostali. Nisam siguran da je autor emisije imao taj cilj, ali eto ja sam to između redova vrlo lako iščitao. Ne znam da li će to tebi uspjeti.

    Nekima ostati na vlasti uspijeva već preko 2000 godina (što još uvijek ne znači da će ostati dok je svijeta i vijeka), neki nestanu za desetak godina. No to ne znači da se ne mogu u bilo koje vrijeme ponovo pojaviti ako u društvu bude pogodno ozračje za njihov povratak.

    avatar

    09.09.2017. (21:25)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Nemaš Ti pojma tko mi je mentorica! :))))) Auuuuu...:)))))) Pusa, vole Te L+B+G i čuvaj živce i zdravlje općenito, molim Te! L+B+G

    avatar

    09.09.2017. (21:42)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ma kužim ja tebe Semper i nemam ja iluzija oko režima i pa čak i ovih nazovi demokratskih, a to što će nas neko svadit sa svijetom, neće ne boj se, svijet vjeruj mi nije briga, isto kao što nas nije briga za njih, sve ovo je za internu uporabu, ja u stvari tebi hoću pomoć da postaneš bolji borac, imaš hendikep udaraš samo desno, ja više udaram lijevo ali za razliku od tebe lupim nekad i u drugu stranu, ako radi ničega drugog onda kredibiliteta radi :))

    avatar

    09.09.2017. (23:49)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Nije lako pamet dati ni ljudima ni državama.

    avatar

    11.09.2017. (07:33)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    ...ja u stvari tebi hoću pomoć da postaneš bolji borac, imaš hendikep udaraš samo desno, ja više udaram lijevo ali za razliku od tebe lupim nekad i u drugu stranu, ako radi ničega drugog onda kredibiliteta radi :))

    Bojim se dragi moj @Fresh, da sam ja malo prestar da postanem bolji borac za, prema tvom pojmu, ono što je bolje.

    Kažeš da ja lupam samo desno, a ti lijevo. Da, ti zaista više udaraš po lijevom, a po desnom ako radi ničeg drugog onda kredibiliteta radi. Ovako kako si napisao ipada da i kad udaraš desno, radiš to onako štosa radi, a ne zato što misliš da to desno ne radi dobro. Uz to, sva tvoja udaranja po ljevici okrenuta su manje više samo na loše što je učinila ljevica u prošlosti. O pozitivnom djelovanju te, tebi mrske ljevice, ti ne želiš ni misliti a kamo li joj dati za pravo.

    Ja međutim, barem je to moja intencija, a kako to netko shvaća druga je stvar, ne udaram ni lijevo ni desno, ja udaram po NEGATIVNOSTIMA dolazile one s bilo koje strane i to DANAS, a ne kakve su one bile u PROŠLOSTI. Ja ljude ocjenjujem samo po onome što danas rade, a političare po tome što su od obećanog u predizbornom obmanjivanju puka učinili a što nisu.

    U predizbornom obmanjivanju puka,primjerice, naša lijepa KGK je nenadmašna, a u mjenjaju mišljenja pravi kameleon. To što ona pripada tzv desnici meni ne znači ništa i uopće nije bitno za ocjenu njenog lika i djela.

    Obzirom da naša, kako je je ti nazivaš ljevica - iako ona s pojmom ljevice ima veze kao sjekira s plivanjem - uglavnom NE RADI ništa, nemam ni povoda ni razloga da udaram po njoj. Osim naravno opće konstatavije da NE RADE NIŠTA.

    Desnica pak radi. Jedan dio te tzv desnice radi stvari koje se meni ne sviđaju i i što smatram da nije dobro ni za Hrvatsku. Naravno, uopće ne moram biti u pravu, ali način kako ona funkcionira jako mi sliči na neka prošla vremena koja su imala loše posljedice i za Hrvatsku i za svijet pa sam zato protiv njih.

    Usput:
    Prema mnogim povjesničarioma Lenjina i njegove ideje je u Rusiju instalirala Njemačka kako bi se riješila istočnog fronta. Lako moguće.

    Prema mojem sudu, komuniste na vlast u Hrvatsku dovele su ustaše. Da nije bilo njihovih zlodjela, onih 1500-2000 komunista što ih je bilo nakon ulaska 'osloboditelja Hrvata' u Kraljevinu Jugoslaviju i koji su pokrenuli narod na ustanak govoreći da je to borba protiv okupatora i domaćih izdajnika (što je i bila, a u biti je bio začetak revolucije kao i u Rusiji) ne bi postigli ništa. I sad bi ja trebao podržavati hasanbegoviće, bujance i ostale te vrste. Ma daj, naj.

    avatar

    11.09.2017. (12:01)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Za tvoj udio u brisanju mojih blogova,ne čudi se kad jednom budeš tražio glavi mista.

    avatar

    12.09.2017. (10:19)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Sempere,ti udaraš po NEGATIVNOSTIMA...
    Da li su NEGATIVNOST bili i hrvatski generali U Den Haagu o kojima si pisao prljave postove?

    avatar

    12.09.2017. (10:23)    -   -   -   -  

  • Euro

    zakuhali sa svima

    avatar

    12.09.2017. (15:44)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    Tog psihopata bome treba žaliti. Zamisli, kakav je njegov jadan život? Znaš na koga mislim.

    avatar

    12.09.2017. (17:00)    -   -   -   -  

  • Mirče

    A tu što se hvali da putuje po Japanu trebalo bi što hitnije na psihijatriju.Kakav Japan kakvo što,pričaju mi da ni priko SAVSKOG mosta ne zna prići.Nisu lagali.

    avatar

    12.09.2017. (19:49)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Poštujem svoje susjede, u nevolji i radostima prilazimo jedni
    drugima, povremeno se i družimo, ali mi ne pada na pamet
    da mi susjedstvo donosi odluke na kućnoj razini, točka:)

    avatar

    12.09.2017. (21:30)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Koja država? Cinik ima prava pitanja ali... LP.

    avatar

    12.09.2017. (21:43)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Nasmijao si me i ugodno iznenadio Semper! Hvala! Pusa, L+B+G

    avatar

    12.09.2017. (22:54)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Mani se @Sukyjaki ćorava posla i pusti čovika na miru. Nije on kriv što je takav. Krivi su komunjare i onaj zločinac hrvatožder. Kako li se samo ono zvaše?

    avatar

    12.09.2017. (23:48)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    hvala ti na tragu... nadam se, želim njoj i nama da nije Titanik... :)

    avatar

    13.09.2017. (07:23)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Baš mutne vode! :)))) Tranzicije, demokracije i jo štpšta...Pusa, L+B+G

    avatar

    14.09.2017. (00:33)    -   -   -   -  

učitavam...