Lipi pomidori na fotki (ali nisu kuhani nego sirovi), a ovakve baš volim za umake jer nemaju puno bijelog i žilavog. Uglavnom ih kratko kuham, odvojim viljuškom kožicu, propasiram i dodam u rižoto ili slično jelo. Mogao bih i za zimnicu, ali nemam ih puno u vrtu.
23.08.2017. (16:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijep pozdrav Ane, drago mi je da sam tu! gogoo, sutra će biti kuhan i spremljen za zimu u staklenke. Inače, moji ga najviše vole piti baš takvog iz bočice. Pomiješam mu još malo luka i paprike koji mu dodatno daju okus :)
23.08.2017. (16:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dakle vako, šljivar prerežem po pola, očistim sjemenke i onu sluz, pospem soli po tim polovicama i stavim na sunce, imam dva drvena okvira na kojima je rastegnuta gusta mrežica, na jedan ih složimo a drugim poklopimo pa smo mirni od muha i osa, ove godine smo ih sušili kad su bile one velike vrućine pa su bile gotove za 3 dana, po noći ih pokrijem nekom krpom da ne pada vlaga po njima, kad su gotove pakirano ih u staklenke i zalijemo uljem.
Ako imaš pitanja pitaj :))
24.08.2017. (00:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kaaaaj...70 kila.. pa to je barem pedeset litri teg safta.. puna špajza.. ti vrapca.. pa bute se vsi zasrali.. ha... Šalim se.. znaš..ja si teg domačeg razredim pol pol z vodom i rad si spijem.. kriči moja..Paaa gdi je paradajz..pak si vse polokal..kaj bum v čušpajz dela.. tak ....Pozdrafček ...
25.08.2017. (06:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Prvi dio je gotov, sutra slika finalnog proizvoda :)
23.08.2017. (15:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dobrodošla natrag! Veselim se što te opet vidim ovdje!
23.08.2017. (15:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala ti Lasto na svemu, čini se da je napokon krenulo na bolje :)
23.08.2017. (15:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnaBoni
Važno je, da je tebi dobro, ionako sve što radiš je izvrsno
23.08.2017. (15:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lipi pomidori na fotki (ali nisu kuhani nego sirovi), a ovakve baš volim za umake jer nemaju puno bijelog i žilavog. Uglavnom ih kratko kuham, odvojim viljuškom kožicu, propasiram i dodam u rižoto ili slično jelo. Mogao bih i za zimnicu, ali nemam ih puno u vrtu.
23.08.2017. (16:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Mi smo završili, dvi kašete smo skuvali a jednu osušili :))
23.08.2017. (16:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Lijep pozdrav Ane, drago mi je da sam tu!
gogoo, sutra će biti kuhan i spremljen za zimu u staklenke. Inače, moji ga najviše vole piti baš takvog iz bočice. Pomiješam mu još malo luka i paprike koji mu dodatno daju okus :)
23.08.2017. (16:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Freš, kako ga sušiš, daj par natuknica, rado bih probala!
23.08.2017. (16:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
o, draga, sad si me podsjetila na mamu, ona je svakog 25.8. uvijek kuhala paradajz :)
23.08.2017. (18:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Drago mi je da budim lijepe uspomene!
23.08.2017. (18:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
da draga budiš lijepe uspomene... i divno je što si ponovo tu... znak... bolje ti je... usrećuješ... :)
23.08.2017. (18:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala ti mila!
23.08.2017. (19:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grunf
Neka si ti bolje, to je bitno.
Srdačan pozdrav i svako dobro.
23.08.2017. (20:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Obožavam rajčice, u svakom vidu i obliku! Drago mi je da se oporavljaš - to je najvažnije...Pusa, vole Te L+B+G
23.08.2017. (21:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Dakle vako, šljivar prerežem po pola, očistim sjemenke i onu sluz, pospem soli po tim polovicama i stavim na sunce, imam dva drvena okvira na kojima je rastegnuta gusta mrežica, na jedan ih složimo a drugim poklopimo pa smo mirni od muha i osa, ove godine smo ih sušili kad su bile one velike vrućine pa su bile gotove za 3 dana, po noći ih pokrijem nekom krpom da ne pada vlaga po njima, kad su gotove pakirano ih u staklenke i zalijemo uljem.
Ako imaš pitanja pitaj :))
24.08.2017. (00:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala na savjetu majstore :)
24.08.2017. (07:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Počelo je počelo. Izvlače se tegle, veliki lonci i zajapureno trči po kuhinji :))
24.08.2017. (08:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Meco, srećom sve radim na terasi, lijep pozdrav!
24.08.2017. (09:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
predivne rajčice
24.08.2017. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Jako su ukusne i savršene za kuhanje jer imaju malo sjemenki :)
24.08.2017. (11:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
znači to je to.. pravi recept za ozdravljenje - pome šljivarice i zimnica :-*
24.08.2017. (17:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Aha.. zbilam je bilo preveć teg bolovajna.. kak da su kiborga zTebe delali..
a kaj se paradajza dotikavle.. morem pomagat pasirat... ha ...
24.08.2017. (19:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Domenico, lijepo je da si tu :)
Mek prijatel sve su sami zbavili i bez mene, 70 kg paradajza su propasirali kao od šale, dobru ekipu ti ja imam :)
24.08.2017. (20:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Kaaaaj...70 kila.. pa to je barem pedeset litri teg safta.. puna špajza..
ti vrapca.. pa bute se vsi zasrali.. ha...
Šalim se.. znaš..ja si teg domačeg razredim pol pol z vodom i rad si spijem.. kriči moja..Paaa gdi je paradajz..pak si vse polokal..kaj bum v čušpajz dela.. tak ....Pozdrafček ...
25.08.2017. (06:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Moji ga isto tako rado piju u svježem obliku, kada ga kuham dodam mu još malo luka i paprike koji mu daju puniji okus, skoro kao Žuja :):):)
25.08.2017. (08:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...