Odlično! ako mene pitaš znaš odgovor. Moja juha je slična, od više vrsta suhih vrganjevki i malo judinog uha koji sam bacio nakon kuhanja jer je zbilja kao da grickaš nečije uho. Dio gljiva sam pirjao bez masnoća i kasnije dodao malo vina i vode da ne zagore, soli malo, bez vegete, a dio stavio odmah kuhati uz mrkvu, celer i već što sam našao, maslin. ulje dodao u zdjelicu prije konzumacije. Nisam miksao jer volim vidjeti sastojke, ali zašto ne dio smutiti ako želimo krem juhu. (sad će mi Špi... jezikovu...).
23.03.2017. (13:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slatko ne volim, ( ja sam "ljuta" "kisela" "gorka" "paprena" "masna" i konkretna) al tvoj blog mi baš cukren", a juve, što sam bliže "najboljim" godinama sve više volim - od krumpira, mrkve, gljive, luka, ajnpren, kosne, mesne, ajdemaht, od morskog kamena ma sve,. sam ne iz vrećice.Pozzz cijeloj family! Upravo "sadim" začinski "vrtl" na svojoj terasi!
24.03.2017. (14:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gogo ja miksam radi klinaca, znam ja i ovako napraviti ali onda uvijek imamo rat ;-) hahahaha nasmiješ me sa Špič... svaki put hahaha, ma šta on zna ;-)
24.03.2017. (20:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Križar, meni bude cukreno i kad je slano, a ukusno ;-) ..... nisam nikad ovu od kamena, morat ću to istražiti .....a na ovom vrtu ti baš zavidim, kod mene nesto u teglicama samo ;-)
24.03.2017. (20:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bilo bi idealno kada bi mogli sva jela raditi na ovakav način, s tim domaćim štihom, ali rijetki su u prilici imati nekoga tko bi imao volje i vremena tako stalno raditi, pa su i neke puno jednostavnije juhe sasvim prihvatljiv izbor. Ja kada kuham meso i povrće volim začiniti, pa popiti vodu od kuhanja. Za zgušnjavanje u zadnje vrijeme koristim slanutkovo brašno. Veliš dečki su jeli dva dana. Na sobnoj temperaturi, podgrijanu ili ponovno prokuhanu?
26.03.2017. (07:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Drazen, sve se moze samo je volja bitna......a ovo o zagrijavanju pojedinih namirnica znam. Juha se moze podgrijati u roku 24 sata do 70C i ako je bila cijelo vrijeme u frizideru.
27.03.2017. (16:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Jel volite više juhe iz vrečice ili domaće?
23.03.2017. (12:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Odlično! ako mene pitaš znaš odgovor. Moja juha je slična, od više vrsta suhih vrganjevki i malo judinog uha koji sam bacio nakon kuhanja jer je zbilja kao da grickaš nečije uho. Dio gljiva sam pirjao bez masnoća i kasnije dodao malo vina i vode da ne zagore, soli malo, bez vegete, a dio stavio odmah kuhati uz mrkvu, celer i već što sam našao, maslin. ulje dodao u zdjelicu prije konzumacije. Nisam miksao jer volim vidjeti sastojke, ali zašto ne dio smutiti ako želimo krem juhu. (sad će mi Špi... jezikovu...).
23.03.2017. (13:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Jedna od mojih 'slabosti'. Domaća, naravno :)
23.03.2017. (13:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Sve krem juhe oboooooožavamo, mada moram priznati da prednjači juha od brokule, a ova od gljiva je odmah do nje :)
23.03.2017. (14:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mucika
Fantazijaaaaaaa,odlicno ti je ovo ,mljac
23.03.2017. (14:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Ovo je vrećica bez premca. A vidim, i mješavina začina nije kupovna. Pozdrav!
23.03.2017. (20:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
križar
Slatko ne volim, ( ja sam "ljuta" "kisela" "gorka" "paprena" "masna" i konkretna) al tvoj blog mi baš cukren", a juve, što sam bliže "najboljim" godinama sve više volim - od krumpira, mrkve, gljive, luka, ajnpren, kosne, mesne, ajdemaht, od morskog kamena ma sve,. sam ne iz vrećice.Pozzz cijeloj family! Upravo "sadim" začinski "vrtl" na svojoj terasi!
24.03.2017. (14:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Afro Dita
Vele da su juhe iz vrećice zlo. :o
24.03.2017. (15:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Gogo ja miksam radi klinaca, znam ja i ovako napraviti ali onda uvijek imamo rat ;-) hahahaha nasmiješ me sa Špič... svaki put hahaha, ma šta on zna ;-)
24.03.2017. (20:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
V meni su drage takve slabosti, pogotovo ljeti.
24.03.2017. (20:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Gurmanka, ma kod nas i ta prolazi, ma sve prolaze, ali ova nam je nekako otkriće godine
24.03.2017. (20:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Mucek, draga moja
24.03.2017. (20:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
J. jelda da je, a volim kad imam sve konce u rukama ;-)
24.03.2017. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Križar, meni bude cukreno i kad je slano, a ukusno ;-) ..... nisam nikad ovu od kamena, morat ću to istražiti .....a na ovom vrtu ti baš zavidim, kod mene nesto u teglicama samo ;-)
24.03.2017. (20:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Afro Dita, to i ja mislim i ne samo za vrečice, nego i za druge slične prerađevine.
24.03.2017. (20:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Sve juhe u moj kuhinji prolaze. Volim od gljiva sa krumpirom kada su gljive čitave. Dobar vam tek.
24.03.2017. (21:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Bilo bi idealno kada bi mogli sva jela raditi na ovakav način, s tim domaćim štihom, ali rijetki su u prilici imati nekoga tko bi imao volje i vremena tako stalno raditi, pa su i neke puno jednostavnije juhe sasvim prihvatljiv izbor. Ja kada kuham meso i povrće volim začiniti, pa popiti vodu od kuhanja. Za zgušnjavanje u zadnje vrijeme koristim slanutkovo brašno. Veliš dečki su jeli dva dana. Na sobnoj temperaturi, podgrijanu ili ponovno prokuhanu?
26.03.2017. (07:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Demetra radi klinaca miksam
27.03.2017. (16:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Drazen, sve se moze samo je volja bitna......a ovo o zagrijavanju pojedinih namirnica znam. Juha se moze podgrijati u roku 24 sata do 70C i ako je bila cijelo vrijeme u frizideru.
27.03.2017. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Razmišljanja jedne žene
Naravno da bi i anđeli ovakvu juhu jeli.
Još ako je naši najdraži vole, onda je i onaj sastojak jako važan kojeg nisi nabrojala....Ljubav:))))
31.03.2017. (17:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Da u pravu si, nakraju to i je najvaznije.....uz ljubav prema hrani i kuhanju i najobicniji krumpir bude delicija
01.04.2017. (12:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...