Sjedokosi, tamo u Baštijanovoj rade fenomenalne, ali ne znam kako se zove pekara, jednom probala i oduševile me :) Euro, smanji malo, a kalorije? :):):) P.S. Sigurna sam da su to pozitivne masnoće :):):)
28.02.2017. (08:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja, dan kao stvoren za krafne! Afro Dita, pa još marmelada od marelica... :) Ane, cijeli dan je pred tobom, imaš vremena za sve :) V, sigurna sam da ih je mama već zamijesila, ja sam svoje napravila jučer navečer jer sada sam na poslu i tipkam psssssssst! :):):)
28.02.2017. (10:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hvala za recept. :) Možeš li mi reći, kakav je postupak, ako želim staviti maremaldu unutra dok je tijesto još sirovo, pa da se peku tako, već nadjevene?
28.02.2017. (11:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viviana, moram priznati da ih nisam još tako radila jer se ne dignu dovoljno, marmelada ih čini teškima! Uglavnom, vidjela sam da razvaljaju pola tijesta, lagano čašom označe krugove i u sredinu svakog stave žličicu marmelade. Sada se sve preklopi drugom polovinom razvaljanog tijesta i čašom se sada režu do kraja! Odvojite ih i ostavite da se još malo dižu, pa ih onda pecite! Svakako nam javi kako su ti ispale rađene na ovaj način!
28.02.2017. (11:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bas san se mislila čemu dati prednost, priči o raščiki ili krafnama. Volim običaje... u mene na 1 kg brašna ide 7 žumanjaca, i uvik sam na mukama šta sa bjelanjcima. ali lipo mi uspiju, sa prstenom, baš kako triba, pa ne mjenjam. Inače, postupak isti... i ovo popodne će biti na stolu.. lp :)
28.02.2017. (12:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ha, ha, gurmi, znam jest. a s pečenjem je malo drugačije. pekla sam ih par puta u životu. uspjelo je. sve se pojelo. a onda sam pekla još. i sve je bilo spozagorelo :( odonda ih više ne pečem, nego čekam mutericu, tetu ili koju dobru dušicu da nam ih speče, ha, ha. ili, najčešće, uzmem one klarine. nisu masne, nego onak, baš kak treba bit. a sad znam, ubuduće kucam tebi na vrata ili te pozovem u posjetu :) :)
28.02.2017. (13:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teta, snalažljivost je jedna od važnih osobina, nisam baš ljubiteljica krafni, ali rado ću podijeliti s tobom vruće fritule za koje imam stari provjereni recept :)
28.02.2017. (14:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nebu mi nigdo veroval..od ščera vjutro do denes nafčer..ja sam zmazal barem dvajset velkih krafli z pekmezom i debelo poštaubanih z cukorom... još mi je ostalo par krafli.. to bum zdaj pri televiziji potrošil.. Pozdrafček ...
28.02.2017. (19:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
odlične krafne i BRAVO za Tebe...ja jih ne pravim....ali kupim kod našeg šiptara...u celoj Ljubljani ima najbolje...vrsta od ljudi je uvjek dugaaa i još na cesti stoje!!! preverjeno!!!
28.02.2017. (19:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Čovjek je najmanje svoj kada govori o sebi. Dajte mu masku i reći će vam istinu. Oscar Wilde
28.02.2017. (07:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Njam, baš mi je vrijeme za njih :)
28.02.2017. (07:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Lasto, ne smijemo iznevjeriti tradiciju :)
28.02.2017. (07:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
tradicija je tradicija..meni upakuj 10
28.02.2017. (07:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
prsten je važan, kaj ne! Na žalost ne bum ih delal, a dobro je znati da ih pri tebi ima :)
28.02.2017. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Sjedokosi, tamo u Baštijanovoj rade fenomenalne, ali ne znam kako se zove pekara, jednom probala i oduševile me :)
Euro, smanji malo, a kalorije? :):):)
P.S. Sigurna sam da su to pozitivne masnoće :):):)
28.02.2017. (08:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
vrijeme krafni... da to je TO... uživaj u danu... :)
28.02.2017. (08:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Afro Dita
Mljac... :)
28.02.2017. (08:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Obožavam ih i radit ću popodne.........sad je vrijeme za druge stvari
28.02.2017. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Daj pekmezu krafnu, i nitko neće znati od čega je dok ne zagrize. V :))
Lijepi 'stručak' imaju... sad bi te moja mama pohvalila (idem vidjeti u kuhinju, lako moguće da se i tamo nešto slično sprema) :)
28.02.2017. (09:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
dobro jutro :) e, njih volim :) sad sam kupila 4 Klarine, fantastične su :)
28.02.2017. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dinaja, dan kao stvoren za krafne!
Afro Dita, pa još marmelada od marelica... :)
Ane, cijeli dan je pred tobom, imaš vremena za sve :)
V, sigurna sam da ih je mama već zamijesila, ja sam svoje napravila jučer navečer jer sada sam na poslu i tipkam psssssssst! :):):)
28.02.2017. (10:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
shadow, uživaj, vjerujem da su ukusne :)
28.02.2017. (10:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
toga se nemreš prejest. sve dok ne pukneš, ne osjetiš ništa drugo nego slaaaast, mmmmm.
28.02.2017. (10:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
teta, vidim da znaš znanje, pusa :)
28.02.2017. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viviana
Hvala za recept. :) Možeš li mi reći, kakav je postupak, ako želim staviti maremaldu unutra dok je tijesto još sirovo, pa da se peku tako, već nadjevene?
28.02.2017. (11:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
viviana, moram priznati da ih nisam još tako radila jer se ne dignu dovoljno, marmelada ih čini teškima!
Uglavnom, vidjela sam da razvaljaju pola tijesta, lagano čašom označe krugove i u sredinu svakog stave žličicu marmelade. Sada se sve preklopi drugom polovinom razvaljanog tijesta i čašom se sada režu do kraja!
Odvojite ih i ostavite da se još malo dižu, pa ih onda pecite!
Svakako nam javi kako su ti ispale rađene na ovaj način!
28.02.2017. (11:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viviana
Hvala, puno! javim, obvezno!
:)
28.02.2017. (12:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Perina
Bas san se mislila čemu dati prednost, priči o raščiki ili krafnama. Volim običaje... u mene na 1 kg brašna ide 7 žumanjaca, i uvik sam na mukama šta sa bjelanjcima. ali lipo mi uspiju, sa prstenom, baš kako triba, pa ne mjenjam. Inače, postupak isti... i ovo popodne će biti na stolu.. lp :)
28.02.2017. (12:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Perina, ono što je dobro, nikada ne mijenjam, pusa!
28.02.2017. (13:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
ha, ha, gurmi, znam jest. a s pečenjem je malo drugačije. pekla sam ih par puta u životu. uspjelo je. sve se pojelo. a onda sam pekla još. i sve je bilo spozagorelo :( odonda ih više ne pečem, nego čekam mutericu, tetu ili koju dobru dušicu da nam ih speče, ha, ha. ili, najčešće, uzmem one klarine. nisu masne, nego onak, baš kak treba bit. a sad znam, ubuduće kucam tebi na vrata ili te pozovem u posjetu :) :)
28.02.2017. (13:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
teta, snalažljivost je jedna od važnih osobina, nisam baš ljubiteljica krafni, ali rado ću podijeliti s tobom vruće fritule za koje imam stari provjereni recept :)
28.02.2017. (14:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
nebu mi nigdo veroval..od ščera vjutro do denes nafčer..ja sam zmazal barem dvajset velkih krafli z pekmezom i debelo poštaubanih z cukorom... još mi je ostalo par krafli.. to bum zdaj pri televiziji potrošil.. Pozdrafček ...
28.02.2017. (19:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Mek prijatel, pa ti si pravi potrošač, kaj ti ne bu preveč? :):):)
28.02.2017. (19:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
odlične krafne i BRAVO za Tebe...ja jih ne pravim....ali kupim kod našeg šiptara...u celoj Ljubljani ima najbolje...vrsta od ljudi je uvjek dugaaa i još na cesti stoje!!! preverjeno!!!
28.02.2017. (19:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...