Lasto, može kava s mlijekom, dolazim!!!!! pozitivka, mene nutella dovoljno opije, pravo blaženstvo :):):) Čuvarice, kako bi rekao Fresh, pari mi se da obje uživamo u slatkom :):)
15.12.2016. (09:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro, hehe shadow, uz bijelu kavicu još bolje! Dinaja, dobro jutro ti želim! Ane, drago mi je što ti se sviđa, uskoro pripremam jednu finu tortu od jabuka i maka, objaviti ću recept ako mi uspije :)
15.12.2016. (10:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V, primjećujem ja da su mnogi na ovom našem blogu skloni opijatima, posebno maku! ccc :) Elly, ne bih smjela kao Gurmanka to priznati, ali one vulgaris s pekmezom su mi najdraže :)
15.12.2016. (11:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Definitivno... a i rodbina, nisi mogao nedjeljom nikome doći u goste a da te ne 'zaskoči' nekakva orahnjača/makovnjača... pa čak i samo proći selom, a onda je bilo i više krušnih peći... :)
15.12.2016. (13:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Znam da nisam svoj kada su u pitanju makovnjača i orahnjača. Istina, nisam ni inače, ali to je jedna druga priča. Dakle, da, volim kada se makovnjača i orehnjača raspadaju jer ima puno, puno file, a malo ili nimalo tijesta. Je, to je bahato i sasvim suprotno od originala, ali eto, ako već želim nešto što ne smijem, zašto ne bi želio baš onako kako želim ;) P.S. Moj veltšmerc naravno nema blage veze s ljepotom koju ti prezentiraš, a ja samo ovlaš okrznem svojim žalom za vremenima kada sam zdušno i s velikim zadovoljstvom kvario metabolizam, naravno, ne zato što je ikakav problem u kolačima, nego što sam bio nekontrolirano neumjeren s izraženom temeljnom kombinacijom pohlepe i gluposti. Sasvim je jasno da bi mogao jedan kolač, pa uz čaj kao doručak. Ko bog, ali kada su svi kolači negdje sa strane, tj. između obroka i kada ih je puno, i to predugo traje, i bogu je previše, gdje neće njegovoj trošnoj slici i prilici. Znam da nisam opravdao ideju da se nutella jede žlicom, a može i prstima, i to sve dok je ima, ali dobro, nešto krivice je i u prevelikom izazovu koji lomi nas slabe, koji malo ojačamo tek kada nas život manje ili više bubne u glavu, pa nas zaboli.
15.12.2016. (23:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Baš su savršene jer su vaše, sami ste ih napravili :)
15.12.2016. (09:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Znaš što! Ponesi ti tvoje, ja iznosim Snickers, i stavljam kavu,
evo dolazi i Just me, pa ćemo napraviti slatku žurku!
15.12.2016. (09:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Meni je mak draži i kao cvijet i one njegove opijumske sjemenke, tako da biram mak uvijek, a i nuttela nije za odbaciti...mljac, mljac... ;)
15.12.2016. (09:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čuvarica pinkleca
meni su savršene jer su tvoje... ti si ženo jednostavno grijeh !
15.12.2016. (09:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Lasto, može kava s mlijekom, dolazim!!!!!
pozitivka, mene nutella dovoljno opije, pravo blaženstvo :):):)
Čuvarice, kako bi rekao Fresh, pari mi se da obje uživamo u slatkom :):)
15.12.2016. (09:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
sve sto se dize dobro je hehe,u svim varijantama..
15.12.2016. (09:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
ovo izgleda fino fino fino :)
15.12.2016. (09:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
i slikom i receptom si mi zasladila jutro... divan osjećaj... :)
15.12.2016. (10:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Volim sve s makom i makovnjaču, dakako
15.12.2016. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Euro, hehe
shadow, uz bijelu kavicu još bolje!
Dinaja, dobro jutro ti želim!
Ane, drago mi je što ti se sviđa, uskoro pripremam jednu finu tortu od jabuka i maka, objaviti ću recept ako mi uspije :)
15.12.2016. (10:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
S makom :)
15.12.2016. (11:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
Orasi u dizanom tijestu nisu baš melem za moj želudac, ali zato mak, sir, domaći pekmez...ma može sve! :)
15.12.2016. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
V, primjećujem ja da su mnogi na ovom našem blogu skloni opijatima, posebno maku! ccc :)
Elly, ne bih smjela kao Gurmanka to priznati, ali one vulgaris s pekmezom su mi najdraže :)
15.12.2016. (11:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
'Navukla' sam se još kao mala... srećom, tek sam povremeni konzument :)
15.12.2016. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
... znači roditelji su krivi za tvoju "sklonost" :):)
15.12.2016. (12:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Definitivno... a i rodbina, nisi mogao nedjeljom nikome doći u goste a da te ne 'zaskoči' nekakva orahnjača/makovnjača... pa čak i samo proći selom, a onda je bilo i više krušnih peći... :)
15.12.2016. (13:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
... dobra stara vremena :)
15.12.2016. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
njami.. ove tvoje rolice na kat :)))
15.12.2016. (16:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
DOMENICO, da razbijemo monotoniju, neka su malo drugačije :)
15.12.2016. (16:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Dizane...aaaah.. ta germa čuda dela... maaa.. ne uvjek ....ha ....
Pozdrafček slatkica ...
15.12.2016. (18:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Pozdrafček Mek, ak germa ne pomaže probaj z šljivama, veliju da su one z Afrike praf dobre ;);)
15.12.2016. (18:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
ja sam za one sa nutellom...pst:))
15.12.2016. (19:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Maaa.. ni baš tak.. ja se rad zafrkavam..
a šljive.. od teg plaviša jedin morem sračku dobit...ha .. a jel vredi ak se pekmez naredi...ha ...
15.12.2016. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Domaći pekmez Mek liječi sve tegobe :), moramo se malo i zafrkavati :)
15.12.2016. (20:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Znam da nisam svoj kada su u pitanju makovnjača i orahnjača. Istina, nisam ni inače, ali to je jedna druga priča. Dakle, da, volim kada se makovnjača i orehnjača raspadaju jer ima puno, puno file, a malo ili nimalo tijesta. Je, to je bahato i sasvim suprotno od originala, ali eto, ako već želim nešto što ne smijem, zašto ne bi želio baš onako kako želim ;)
P.S. Moj veltšmerc naravno nema blage veze s ljepotom koju ti prezentiraš, a ja samo ovlaš okrznem svojim žalom za vremenima kada sam zdušno i s velikim zadovoljstvom kvario metabolizam, naravno, ne zato što je ikakav problem u kolačima, nego što sam bio nekontrolirano neumjeren s izraženom temeljnom kombinacijom pohlepe i gluposti. Sasvim je jasno da bi mogao jedan kolač, pa uz čaj kao doručak. Ko bog, ali kada su svi kolači negdje sa strane, tj. između obroka i kada ih je puno, i to predugo traje, i bogu je previše, gdje neće njegovoj trošnoj slici i prilici. Znam da nisam opravdao ideju da se nutella jede žlicom, a može i prstima, i to sve dok je ima, ali dobro, nešto krivice je i u prevelikom izazovu koji lomi nas slabe, koji malo ojačamo tek kada nas život manje ili više bubne u glavu, pa nas zaboli.
15.12.2016. (23:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...