Fest imam rad krumpir šalatu.. ribu nikak.. samo onu koja beži po dvorištu.. A ona plava z mušketirskim čizmakima... ha .. to je ziher DeArtanjanova praprapra unuka.. Ti vrapca.. kak te ženske dobro zglediju u čižmama.. ha ..
26.11.2016. (12:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meni samo fali malo riblje juhice, ostalo prihvaćam. Ma briga tebe što ja prihvaćam, petak je svakako prošao, kao, a pročitana knjiga ostaje zabilježena negdje, snimljena fotografija također. Umjetnički nivoi su ti poput ljepote..., u očima promatrača:)
26.11.2016. (16:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
ne vodi je Boris Jokić, samo sudjeluj, a plavuša je vrlo pametna sociologinja ......emisija je Peti dan....
25.11.2016. (22:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
toma juda
Tanjur mi se ne sviđa.
25.11.2016. (23:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
pet dan nije više što je bio :( Apastrva i ribe su ti dobre :)
25.11.2016. (23:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Dobra riba a i ribe..
26.11.2016. (01:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Meni je i petak sasvim dobar dan za ribu ;)
P.S. Vlastita iskrenost je uvijek poželjna,
ali to ni slučajno ne vrijedi za druge.
26.11.2016. (03:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Odličan kulinarski repertoar danas!
26.11.2016. (06:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
mi sinoć u klubu jeli švoja... odličan... :)
26.11.2016. (08:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ribu jedem kao kontinentalac...
u tanjuru posle ručka više nego na početku, ali salati ne mogu odoliti...:))
26.11.2016. (08:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ani ram
Zanimljivo kako je to svima ok da umjetnosti u hrvatskoj ima manje nego što je bilo u jugi, ustvari je nema uopće.
26.11.2016. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Fest imam rad krumpir šalatu.. ribu nikak.. samo onu koja beži po dvorištu.. A ona plava z mušketirskim čizmakima... ha .. to je ziher DeArtanjanova praprapra unuka.. Ti vrapca.. kak te ženske dobro zglediju u čižmama.. ha ..
26.11.2016. (12:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Meni samo fali malo riblje juhice, ostalo prihvaćam.
Ma briga tebe što ja prihvaćam, petak je svakako prošao,
kao, a pročitana knjiga ostaje zabilježena negdje, snimljena
fotografija također. Umjetnički nivoi su ti poput ljepote..., u
očima promatrača:)
26.11.2016. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
mmm odličnooo!!!
27.11.2016. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...