Prije nekoliko dana se i meni jela čokolada, ali ne obična, pa sam kutijicu obloženu folijom natrpala orasima, suhim grožđem, zobenim pahuljicama, sjemenkama bundeve, sezama, chia... (vjerojatno je još nešto bilo jer sam trpala sve po redu:)) Bilo je jako fino, problem je jedino što sam to radila iza ponoći :/
18.10.2016. (16:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Servus Tebi draga moja...joj tablerone...sjećaju me na godine nazad...svake toliko jih još vidim po trgovskim centrima ali ne kupim...imaš poruko na fb....Punooo HVALA!!!
18.10.2016. (20:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nevezano za ovaj post. Htjela sam ti napisati ovo. Ja te sigurno ne doživljavam samo kao dobru domačicu i kuharicu. Vjerujem da si to doživjela i žao mi je to i to iskreno. Ali nemoj brinuti zbog toga, sve to ide u radni staž, kako bi se reklo. Ima i takvih koji te doživljavaju kao osobu, blogericu s kojom se može o svemu komunicirati.
18.10.2016. (22:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čitam post nekoliko puta i ne mogu povezati fotografiju i recept, tj. sastojke. Da li je dovoljno da kažem kako je nesumnjivo lijepo i privlačno, a ne znam što je što ;)
18.10.2016. (23:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Servus :)
18.10.2016. (14:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Kalup nemam, smislit ću ja već gdje ih stavit, al ovo moram probat :)
18.10.2016. (15:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Nisa, kada ga nisam imala improvizirala sam s kutijom od aluminijske folije, izvedivo je :)
Javi kako si zadovoljna!
18.10.2016. (15:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
E vidiš, to ti je dobra ideja :) Iskemijat ću ja nešto, javim ti sutra :)
18.10.2016. (15:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
kaže moj Davor: mmmmmmmmmmmmm :)
18.10.2016. (15:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
ne samo tvoja ekipa hehe
18.10.2016. (15:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
dopada mi se, sigurno isprobam :)
18.10.2016. (15:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
recept kao slika... a slika slavlje osjetila... hvala ti... :)
18.10.2016. (16:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo, ovo može i za mene, volim sva tri sastojka (koristim tamnu čokoladu, a imam još dosta badema što nisam očistio i domaći med).
18.10.2016. (16:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sukiyaki
Ovo izgleda jednostavno, brzo i ukusno. Samo ni ja nemam kalupe. Ali valjda može i drugi oblik, zar ne?
18.10.2016. (16:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Može sve što je usko i dugoljasto :)
18.10.2016. (16:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Prije nekoliko dana se i meni jela čokolada, ali ne obična, pa sam kutijicu obloženu folijom natrpala orasima, suhim grožđem, zobenim pahuljicama, sjemenkama bundeve, sezama, chia... (vjerojatno je još nešto bilo jer sam trpala sve po redu:))
Bilo je jako fino, problem je jedino što sam to radila iza ponoći :/
18.10.2016. (16:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
V, tada je najslađe :)
18.10.2016. (17:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
Bilježim u tekicu...mozda jednom i isprobam nešto od ovog tvog slatkog ludila:-)
18.10.2016. (17:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Probaj nešto kad budeš raspoložena, preporučam tortu od mandarina, jednostavno i ukusno!
18.10.2016. (17:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Svaka ti čast, imaš vrlo kreativan kulinarski blog
plus po blohaeru daješ primjer uvijek pozitivnim
komentarima i dubljim promišljanjima.
18.10.2016. (18:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala ti draga Lasto, lijepo je to čuti, veliki pozdrav ti šaljem!
18.10.2016. (18:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
maa... ti si s vražije strane... svašta ti padne napamet:)))
Odlično!... i onda jel triba uokviriti?..:)))))
18.10.2016. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
... lipi ka slika :)
18.10.2016. (20:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Servus Tebi draga moja...joj tablerone...sjećaju me na godine nazad...svake toliko jih još vidim po trgovskim centrima ali ne kupim...imaš poruko na fb....Punooo HVALA!!!
18.10.2016. (20:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
kako dobiješ trokute.......odlično izgleda
18.10.2016. (20:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Kalup je takvog oblika :)
18.10.2016. (21:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sukiyaki
Super, to imam. Baš ću to probati napraviti.
Nevezano za ovaj post. Htjela sam ti napisati ovo. Ja te sigurno ne doživljavam samo kao dobru domačicu i kuharicu. Vjerujem da si to doživjela i žao mi je to i to iskreno. Ali nemoj brinuti zbog toga, sve to ide u radni staž, kako bi se reklo. Ima i takvih koji te doživljavaju kao osobu, blogericu s kojom se može o svemu komunicirati.
18.10.2016. (22:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala :)
18.10.2016. (22:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Čitam post nekoliko puta i ne mogu povezati fotografiju i recept, tj. sastojke.
Da li je dovoljno da kažem kako je nesumnjivo lijepo i privlačno, a ne znam što je što ;)
18.10.2016. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...