Recept memoriran, sigurno ću to jelo praviti. Hvala prijatelju od mog prijatelja Nenada.
22.08.2016. (09:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Svaka cast kuvaru ali jelo nije za mene, nevolin kokos, mrzim gaudu (najbezvezniji sir u ciloj galaksiji) i vrhnje mi ne pase sa nijednim od sastojaka, njoki su njam ali sa divljaci, jebes ga negativno ali barem iskreno. Slike lipe ka i do sad, onu klupu nisu mogli stavit na bolje misto, taman za Melu. :-D
22.08.2016. (10:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma prozirko, ne moraš ti te silne kalorije jest, uzmi paradajz i jogurt, bitno je prošetati hvarom. ma, makar se i provozati. ma, dodirnuti to kamenje, sjesti i gledati! vidiš, curke se snašle, a domaćin se pokazao u punoj gostoljubivosti. eto!
22.08.2016. (10:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Silno mi je drago što si snimila i objavila filmić o pitvanskom tunelu! Njime sam prošao 1988. godine u oba smjera pješice, bez baterijske svjetiljke... dok je još promet bio zanemariv, dok nije bilo semafora pa su se vozači sporazumijevali blicanjem farova s obje strane te 1350 metara duge "igle", a ja im se usred tunela ugibao uz stijenje... Bilo je to više nego zanimljivo iskustvo!
Prošao sam onuda još nekoliko puta, ali ga sada izbjegavam jer iz prve ruke znam da se povremeno dešavaju "začepljenja" kolona s obih strana zbog glupih i bahatih vozača koji ne poštuju semafor...
Hvala.
22.08.2016. (10:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica, je, zbilja, gotovo da se osjećaš bedast kad vidiš te cijene :-/
Domenico, ti si imao premijeru tunela ;-*
kupus, nek smo mi njega vidjele. tu priča završava :-)
Gurmanka, klopa je bila izvrsna, taman kalorična da se ne smrznemo u ledenom moru :-)
Mela, hvala svoj trojici što su recept podijelili s nama :-)
prozirni, recept ima sentimentalnu vrijednost za obitelj B-612, djeca su se jako veselila, a samim time i nas dvije. osim toga bilo je ukusno, a ja volim sve sastojke. uklopilo se ( bez njoki ) u moj način prehrane.
tetač, domaćin je bio prekrasan, ljubazan i jako drag. trudio se oko nas sva tri dana i zaista smo mu zahvalne do neba :-)
O-da životu, ja sam ga doživjela kao da sam u lunaparku :-)
Crna svjetlost, bravo za muškarce koji kuhaju ! :-)
GP-ZG, eh, pješice ga sad ni u ludilu ne bi mogao prijeći, jer s obje strane čekaju kolone automobila. naš domaćin je zaključio da ne možemo otići, a da tunel ne vidimo. ja sam mu se razveselila i bio je prekrasan ! rado ću reći: molim. i drugi put ! :-)
V, obje smo se okupale i plivale i cvokotale :-)
Mela, čuj amica, da se ti nisi ukočila, ni upola ovako zanimljivo ne bi bilo ;-*
22.08.2016. (17:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepo sa Hvara, a čudi me za hladno more na toplom jugu gdje se daje (sve?) džabe kad pada snijeg. Ja sam i u Veneciji pio kavu iz termosice i imao za čitavu ekipu. (A za mene ništa za pojesti, opet moram brati motar uz obalu i kamen za juhu).
22.08.2016. (22:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Kad je Hvar bezobrazno skup, neću ići, dovoljno sam prošetala
s vama. Sjajan post.
22.08.2016. (07:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
dočeka i ja ...tunel Pitve :))))
22.08.2016. (07:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
aaa ovo je oni drugi tunel, ima i oni hvar - vira. inače, hvar grad u sezoni valja zaobilaziti u širokom luku jer to tamo je luda kuća
22.08.2016. (08:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Nakon onako "lagane" klope šetnja vam je bila i više nego potrebna!
Predivne slike, pravi podsjetnik na taj poseban grad:)
22.08.2016. (09:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
Recept memoriran, sigurno ću to jelo praviti. Hvala prijatelju od mog prijatelja Nenada.
22.08.2016. (09:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Svaka cast kuvaru ali jelo nije za mene, nevolin kokos, mrzim gaudu (najbezvezniji sir u ciloj galaksiji) i vrhnje mi ne pase sa nijednim od sastojaka, njoki su njam ali sa divljaci, jebes ga negativno ali barem iskreno.
Slike lipe ka i do sad, onu klupu nisu mogli stavit na bolje misto, taman za Melu. :-D
22.08.2016. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
ma prozirko, ne moraš ti te silne kalorije jest, uzmi paradajz i jogurt, bitno je prošetati hvarom. ma, makar se i provozati. ma, dodirnuti to kamenje, sjesti i gledati! vidiš, curke se snašle, a domaćin se pokazao u punoj gostoljubivosti. eto!
22.08.2016. (10:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
u ovom tunelu zbilja jedva čekaš svjetlo na kraju. :)
22.08.2016. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
crna svjetlost
Jelo je slasno...pokušati ću ga napraviti jednom prilikom...a fotke su predivne...uživao u njima...
22.08.2016. (10:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
Silno mi je drago što si snimila i objavila filmić o pitvanskom tunelu!
Njime sam prošao 1988. godine u oba smjera pješice, bez baterijske svjetiljke... dok je još promet bio zanemariv, dok nije bilo semafora pa su se vozači sporazumijevali blicanjem farova s obje strane te 1350 metara duge "igle", a ja im se usred tunela ugibao uz stijenje...
Bilo je to više nego zanimljivo iskustvo!
Prošao sam onuda još nekoliko puta, ali ga sada izbjegavam jer iz prve ruke znam da se povremeno dešavaju "začepljenja" kolona s obih strana zbog glupih i bahatih vozača koji ne poštuju semafor...
Hvala.
22.08.2016. (10:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ni Mela se nije okupala?
22.08.2016. (11:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
Plivale smo nego što iako je voda bila uistinu hladna. Je li to bio dodatni udar na moja leđa, il mi je pomoglo da ne bude još gore, ne znam.
22.08.2016. (12:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
Lastavica, je, zbilja, gotovo da se osjećaš bedast kad vidiš te cijene :-/
Domenico, ti si imao premijeru tunela ;-*
kupus, nek smo mi njega vidjele. tu priča završava :-)
Gurmanka, klopa je bila izvrsna, taman kalorična da se ne smrznemo u ledenom moru :-)
Mela, hvala svoj trojici što su recept podijelili s nama :-)
prozirni, recept ima sentimentalnu vrijednost za obitelj B-612, djeca su se jako veselila, a samim time i nas dvije. osim toga bilo je ukusno, a ja volim sve sastojke. uklopilo se ( bez njoki ) u moj način prehrane.
tetač, domaćin je bio prekrasan, ljubazan i jako drag. trudio se oko nas sva tri dana i zaista smo mu zahvalne do neba :-)
O-da životu, ja sam ga doživjela kao da sam u lunaparku :-)
Crna svjetlost, bravo za muškarce koji kuhaju ! :-)
GP-ZG, eh, pješice ga sad ni u ludilu ne bi mogao prijeći, jer s obje strane čekaju kolone automobila. naš domaćin je zaključio da ne možemo otići, a da tunel ne vidimo. ja sam mu se razveselila i bio je prekrasan ! rado ću reći: molim. i drugi put ! :-)
V, obje smo se okupale i plivale i cvokotale :-)
Mela, čuj amica, da se ti nisi ukočila, ni upola ovako zanimljivo ne bi bilo ;-*
22.08.2016. (17:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo sa Hvara, a čudi me za hladno more na toplom jugu gdje se daje (sve?) džabe kad pada snijeg. Ja sam i u Veneciji pio kavu iz termosice i imao za čitavu ekipu. (A za mene ništa za pojesti, opet moram brati motar uz obalu i kamen za juhu).
22.08.2016. (22:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
međiko
recept preuzeo i zasigurno probam, hvala
22.08.2016. (22:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...