Komentari

iskrenitrol.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • Iskreni trol

    Nema nego u " glavu"

    avatar

    17.07.2016. (13:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hehehehe, bravo! Ma super si! Dakle počnimo od pimpeka. Moje je mišljenje, iako se s njime možda nećeš složiti, da veličina zaista nije bitna. Može i skroz mali pimpač bitno da je razigran i maštovit.
    Sad si me potsjetila kad sam išla u srednju školu pa sam s prijateljicom pogađala na kojoj strani se nalazi pimpač jednog zgodnog profesora hehehe.
    Idemo dalje. Mene može privući kod muškarca kod prvog susreta neki detalj na pr. pogled, pokret ruku, smiješak itd. a onda ono najbitnije...inteligencija, duhovitost, isrenost. Dakle, opet se neću složiti s tobom, oprosti, jer mene zaista privlaći uglavnom ono što je u nutrini osobe a za to ipak treba vremena.
    Svakako, ima u nama životinjskih nagona kao na pr. zna se da muškarci biraju uglavnom partnerice po širokim bokovima i velikim grudima i to zato jer je to u nama "zapisano" oduvijek radi parenja i dobrih nasljednika, tako nekako.
    A sad osjetila, naravno da su jako bitna itekako a nekad ih nismo niti svjesni. To je sve u nama od pamtivjeka samo što se sada sva ta osjetila zanemaruju i zamjenjuju drugim, umjetnim. Mislim na razne mirise, parfeme itd. Ah, imala bih ti ja o tome pričat hehehe. Možda neki drugi put.

    avatar

    17.07.2016. (14:46)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Šta kaže tvoja baka u dvije ruke i glavica van ???

    Bog te tvoj, nikad to nisam znala a dala si mi misliti.........znaš.

    A da probam pa ti se javim ???

    avatar

    17.07.2016. (14:51)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ma baš me zanimaju komentari hehehehe. Pratit ću ja to, da da.

    avatar

    17.07.2016. (15:01)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    @teuta - jasno da svak bira na svoj način; opisani je, bumo rekli, moj način . Iako, duboko sam uvjerena, iz mnogih primjera, tuđih i svojih, da ne prolazi ona : " hjoooj, ja sams e popalila na njega/nju zato kaj je pametan". Prvo nas privuče vanjština, a onda idemo prokopati da vidimo kaj ima nutra.

    E da, veličina pimpača je bitna, itekaka. Ne govorim o extreminama jasno, ni jednoj ženi ne treba 25+......ali bome, ja bi se plakala od tuge i muke, i nebi iskreno dalje išla; da sam kod ovog svog boga, nakon svega priloženog, u gaćama našla desetku. Jer, to ni dosta. A s vremenom, znamo,cda te stvari imaju tendenciju smanjivati se dok uha i nos rastu.

    @Annabony - a kaj, pa odi zmeri, niš ne košta. Velim ti, to ti ispadne cca od 18 - 20 cm, ovisno koliki dlan ima ženskica. I to su mjere jednog amantaman pimpeka.

    avatar

    17.07.2016. (15:18)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    to nije ništa nova. još su stari rimljani rekli "penis bonus, pax i domus". očito funkcionira :)

    avatar

    17.07.2016. (15:23)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ma, naravno, vanjština čini 80% od toga hoću li biti zainteresirana za nekog ili ne, jer kad nekog vidim prvi put, na licu mu ne pišu ni dobrota, ni plemenitost, ni humanost, ni duhovnost, ni duhovitost, ni jakost, ni slabost - na licu mu ne piše - ništa, osim onog što njegova koža-faca govori kakav je: njegovan, brine o svom tijelu, uredan bla bla bla sve ono što me privuče kod muškarca, a temeljem vanjskih znakova i fizičkog izgleda mogu donekle protumačiti kakva je osoba - e, onda kad progovori i kad počnu teći energije između nas, uključivo riječima, onda se može vidjeti, hoće li se od nas dvoje netko zakačiti jedno za drugo ili će nekompatibilnost biti primarna i neće doći do daljeg susreta

    o ovom drugom ne bih :) to je ipak nešto za osobno razmišljanje :), ali slažem se, da je i to bitno :)

    avatar

    17.07.2016. (15:45)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ne kužim onda zašto se muškarcima zamjera što vole lijepe, glupe s velikim sisama

    avatar

    17.07.2016. (16:07)    -   -   -   -  

  • stara teta

    feromoni, drage moje, feromoni. vomeronazalni organ koji još uvijek funkionira u nekom nosno-mozgovnom zakutku. vizuala je prvi ešalon, čisto biološki, jel upotrebljiv ili nije. uvijek nas prvo privuku alfe. koji na kilomentre šire svoj miris uspjeha, snage, sposobnosti da zaštite svoju žensku i sitnu mladunčad, da ulove najveći mamutov but i odvuku ga u špilju....pa kad prođe selekciju vizualnog, (tko zna, možda ga je naša podsvijest najprije namirišala!!!), kad nas primami kretnjama, pa kad mu odogovorimo okicama (trept, trept), onda nas, ako osjetimo da su nam feromoni kompatibilni, tek onda, povuče ona tipična igrica muško-žensko, udvaranje, koketiranje, pokazivanje svojih najboljih atributa... uostalom, vizuala je kod njih uvijek, ali uvijek primarna. a tek kasnije dolazi sve ostalo. i, drage moje, nemojte misliti da on ne osjeti kakav parfem nosimo na sebi. možda nije neki metroseksualac pa da razlikuje oriđiđi karolinu hereru od lažnjaka, ali dobro ošaca koja bi bila prikladna, i u koju svrhu prikladna! prema njegovom, naravno, trenutnom prioritetu, ha, ha.
    mene odmah odbije neki koji ima fensi-šmensi šuze. taj nije za po doma, nego za fensi-šmensi špancirung po špici. no, ne sa mnom. više volim onak prirodne tipove, tenisice koje su dovoljno čvrste da izgledju kao cipeliši. pa ruke. nikako onako lopovski dugoprstićki, tanko, vampirski. a bogme niti oni debeli masni čvapi s prstenom pečatnjakom! volim solidnu toplu ruku, ne s wrestlerskim rukovanjem, i čvrstu, mušku dlakavu podlakticu. ko stvorenu da se na nju nasloniš, a on te drugom rukom nježno i zaljubljeno gladi po kosici...
    a ono, kaj veli tvoja baka? mjerenje po vlastitoj ruci? ne, ne, mislim da u mojem slučaju ne bi išlo takvo mjerenje, imam izrazito veliku dugačku ruku, krupne, nimalo ženstvene prste i široku šaku. zabogamiloga, pa nisam slonica!!

    avatar

    17.07.2016. (16:09)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hehehhee, bolje da šutim. Ostavljam pimpač za kasnije.
    Sad pakiraj koferei dolazi, Coprnica će te čekati. Možda ću jednu smjestiti na ljuljačku na balkonu, birajte.

    avatar

    17.07.2016. (16:11)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    @fresh - a tko im/vam zamjera da birate lijepe/cicate/guzate......nitko. Šteta je samo ukoliko ne provjerite kaj se krije onda iza tih guzova i cicova prije nego li ju "zarobite"
    @teta - je, baš tak kak veliš. Nego, kaj se dlanova tice; mjeri se širina dlana ne dužina bokstobom :D Sumnjam da imaš preveliki "broj" šape.

    A viš, cipele, primjetiom obuću odmah; ali nekako se zna odmah kaj je alfa sposoban mužjak koji je za po svuda a kaj je samo onaj shou paunčić koji ne zna niš osim gumba za lift stisnuti.

    @teuta - molim onda ljuljačku na balkonu. Hvala.

    avatar

    17.07.2016. (16:18)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Valja uzeti u obzir jednu važnu činjenicu. Naime, možda bi nekom muškarcu ti s ovakvom spikom djelovala jako priglupo, a možda bi i nekoj ženi muškarac kojeg si ti izabrala djelovao kao prava sirovina pa bi joj njegov optimalni pimpek bio više nego nedovoljan. Dakle, meni se čini da se ponajprije radi o tome da svaki ključ pronađe svoju bravu (i obratno), dok su vanjština, pamet i pimpek samo tri u dugačkome nizu dječjih igračaka koje Priroda potura svojoj djeci da se zaigraju i da si tako nađu životnoga partnera. Ti si svojega, očito je, pronašla, a ja ti mogu samo reći: neka ti je sa srećom. Pazi da se ne nasukaš na životnu situaciju za koju ćeš biti nespremna: prometna nesreća može tvojemu dragom oduzeti pimpek, pivo mu može povećati trbuh do 13. mjeseca trudnoće, ti se kroz godine možeš poružnjeti pa će tvoj dragi posegnuti za nekom ljepšom i mlađom, itd itd. Duševni kriteriji nekako mi se čine mnogo važnijima od vanjštine, pameti i pimpeka. ;-))

    avatar

    17.07.2016. (16:37)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    @Mariano - svakako da bi djelovala glupo kada bi bila priprosta i slabe životne inteligencije. Ne možeš ovakav tekst plastično doživjeti; jer ovo je , ipak, samo tekst. Ispisana slova na papiru, ili zaslonu monitora ne mogu odati onu pravu srž i bit. Ne mogu kod svakoga, jer onda bi bili svi pisci. Ja pisac nisam. A da sada , ovog časa, tog pimpeka nema; malo bitno; jer poanta mojega i je bila da se sve uzima u obzir - no, vanjština je ono prvo kaj vidimo.
    Svakako da nisam tu di jesam, isključivo zato, kaj, eto, je pimpek dobar. Nije sve crno i/ili bijelo. Duševni kriteriji , jasno da su bitni; ali ne treba napraviti da jedno isključuje drugo.

    avatar

    17.07.2016. (17:24)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Vidim da nas je Teuta skup pozvala, morale su budemo nekako usuglasiti da ne provedemo noć u prepucavanju. :-P

    Nego, meni je prvo palo na pamet pitanje kaj bi se u priči dogodilo da mu je pimpek bio premali ili preveliki?

    avatar

    17.07.2016. (17:49)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    @coprnjica - kaj bi se prepucavale; možebitno bi samo cijelu noć debatirale.

    A kaj bi bilo da je PRE? Epa, kako nisam u životu sklona ičemu kaj ima prefix PRE, tada bih bila odustala. Neka zvuči površno no uvijek su me navodili kroz život da je najbolje biti iskren spram sebe.

    avatar

    17.07.2016. (17:56)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Pa, da, to zadnje kaj veliš je istina, i ako tvoj način tebe zadovoljava, onda je to to. Puno ljudi se niti pred sobom ne usudi biti iskren, unutar sebe.

    Na sreću nisam dovoljno pila da bih još nekaj dodala hihihihi :))))) , pa ćemo se zadržati samo na tebi. :)))))))

    avatar

    17.07.2016. (22:01)    -   -   -   -  

  • durica

    fakat se ne žimku u pimpače, mene je moj Čovječuljak osvojil sviranjem vlastih pjesama, a dok je to radil meni se činilo kao da svira baš samo meni i o meni, malo me iznenadil i pjevanjem, moram priznati, onak sitan, a gromoglasan, pa sam već tak bila zmantana da ovo sve drugo nisam imala potrebe mjeriti.
    sad kad smo skup i to novo biće proizveli, nekak mi se čini da skroz do kraja života nebum imala pojma baš o ničemu :)

    avatar

    17.07.2016. (22:16)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Coprnjica - bus jednom i ti propjevala, s cugom ili bez nje.
    Durica - bas si me sad slatko nasmijala, ono, simpaticno jel!!!
    Da, ja se poradi sviranja ili pjevanja, samo poradi toga, nebih mogla zagledati u nekoga. Bar bi ga prvo morala onjusiti, vidjeti kakve zube ima, torzo i ramena, ruke......

    avatar

    17.07.2016. (22:31)    -   -   -   -  

  • hiperaktivna_vjeverica

    Hahahahaha, umrla saaaam :D Ali da, sve je totalno istina xD Treba slušati starije, znaju bake puno toga o važnim životnim pitanjima kao što je veličina pimpeka, važnost nošenja potkošulje i slično!
    Apropo natezanja i odugovlačenja - potpisujem! Treba odmah istražiti s kim (i čim :D ) se ima posla da se vidi ima li to sve skupa smisla xD Šteta što fraeri ne dolaze u paketu sa specifikacijama, pa se odmah zna o čem se radi...

    avatar

    17.07.2016. (22:49)    -   -   -   -  

  • durica

    pa to sam sve vidla dok je svral, ono, sviral mi je gitaru, ne blokflautu, sve sam to vidla, i zube sam vidla dok je pjeval, valda smo se i njuškali malo prije, dok je kuhal, na toj večeri, hobotnicu, al, velim ti, ne sjećam se više, već sam tada lebdila, inače, moje prvo skeniranje je: oči - ruke - cipele, pa, ak to prođe, možemo i nekaj popričat.
    znam ja da te veselim, a i mene to veseli :)

    avatar

    17.07.2016. (22:50)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Ti vrapca.. šest put ti je trebalo da se pimpeka dohvatiš..
    pa to je gublenje vremena.. Još i razmem Tebe..al kaj je taj mulec čekal...Drugač pa.. kak bi lepo zgledelo gda bi mužki kak cucki hodili po cesti... ha ...

    avatar

    18.07.2016. (07:17)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Haha, stvarno ti je tako baka govorila? :)) Neka napredna baka.
    Nego, kroz cijeli tekst sam imao dojam da ćeš se na kraju razočarati kod tog tvoga, da će pasti na bakinom zahtjevu...

    avatar

    18.07.2016. (08:46)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Mekon - sestput, petput,cetiri......pjesnicka sloboda bumo rekli......ahahhahaha!!!! A i kaj, pa nebumo bas odmah od prve se lovili za ta mesta, ni red. Je, bilo bi fora da ste kaj cucki i po tom pitanju. Al velim, da se tu dosta i kroz hlace naslutiti. Jasno, valjda niko ne nosi carapu nutra.
    Car je gol - je, zbilja je tako oduvijek govorila i rekla je da manje od toga nije dobar pimpek. Nije bila ultra napredna ali je bila vedrog i otvorenog duha, vrlo vrckava bi rekli, a opet zarobljena u tim nekim svojim okvirima. No, ona, mama mi i ja, pa i brat moj smo svakodnevne lude , dubokoumno zajebantske razgovore vodili.
    I care, sam bog da se nisam razocarala, zbilja bi to bio greh i zajeb majcice prirode.
    Durica - ahaaaa, soooo......ja sam si tak to nekak predocila da si ti sam cula tog nekog kak svira a da ga nisi ni zeru vidla. Sve si ti to dobro odsacala!
    Vjeverica. - bokic!!!! Da, zakaj bi gubili previse vremena!

    avatar

    18.07.2016. (09:28)    -   -   -   -  

  • Euro

    lako je vama a kako mi da ocjenimo kakvim vi rupetinama raspolazete..

    avatar

    18.07.2016. (09:48)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    @euro - pa lako, ovak kak sam napisala; uzmeš pa opipaš , pogledaš i odlučiš dali je ili nije za tebe.

    avatar

    18.07.2016. (10:24)    -   -   -   -  

učitavam...