kod nas se to ne dobije...barem ja nisam nigdje vidjela...ponovo ču tražiti inače mi radimo maso kao za palačinke ali ne sladko i onda stavimo gore nadev i isto tako pečemo u tepsiji....vrlo okusno i super za ručak ili večeru!
14.06.2016. (17:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
"Okinula" si me tim receptom - više kao: "Hm, trebam nešto izmisliti za sutra" nego kao konkretan naputak. Zato sam, inače, prestao gledati kuharske TV-emisije - stalno te podsjećaju da oko tebe postoje "gladna usta". Uključujući tvoja.
14.06.2016. (20:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
canelloni da, volim ih punjene sa različitim smjesama...
ovaj tvoj recept je odličan... isprobat ću ga... :)
14.06.2016. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, jednostavan je, a efektan, preporučujem.
14.06.2016. (16:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Odlično......a to je ona vrsta koja se ne kuha ili ih moraš prokuhati i ohladiti ?
14.06.2016. (17:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ne kuhaju se, samo se pune i slože u tepsiju, Annabony.
14.06.2016. (17:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
kod nas se to ne dobije...barem ja nisam nigdje vidjela...ponovo ču tražiti inače mi radimo maso kao za palačinke ali ne sladko i onda stavimo gore nadev i isto tako pečemo u tepsiji....vrlo okusno i super za ručak ili večeru!
14.06.2016. (17:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ni ja ih ne nalazim često, modrinaneba, a kad nađem,
moji uživaju.
14.06.2016. (17:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Izgledaju slasno, super je što ih ne treba prvo kuhati!
Uskoro ću ih isprobati :)
14.06.2016. (18:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gurmanka, samo nalij sosom obilno, da budu potopljeni!
14.06.2016. (18:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
madmazel
eto,spremam recept,uskoro probam,to volim.
14.06.2016. (19:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Veseli me, madmazel. Samo je dosadno punjenje,
ostalo je lako.
14.06.2016. (19:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
Dobar tek.
14.06.2016. (20:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
odmak
Jako dobro. nešto slično jela.
14.06.2016. (20:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Splitkarenje
"Okinula" si me tim receptom - više kao: "Hm, trebam nešto izmisliti za sutra" nego kao konkretan naputak.
Zato sam, inače, prestao gledati kuharske TV-emisije - stalno te podsjećaju da oko tebe postoje "gladna usta". Uključujući tvoja.
14.06.2016. (20:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Razmišljanja jedne žene
Kuhat ćemo. Tvoji recepti su uvijek dobri.
pozdrav
14.06.2016. (21:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
duugo ih nisam jeo, a nije da mi nisu bili dragi :D
14.06.2016. (21:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
mmmmm....odlično...volin ih !
a jel može i mliveno meso aaa...šta misliš ?
14.06.2016. (23:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Hvala, Mela
15.06.2016. (04:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ima varijanti mnogo, odmak, a originalan je recept Steve
Karapandže.
15.06.2016. (04:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Splitkarenje, mora se jesti, pa kad je već tako, daj da bude ukusno.
15.06.2016. (04:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Razmišljanja jedne žene, rijetko ih dajem, da ne budem dosadna,
a volim pripremati lijepa jela.
15.06.2016. (04:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Onda ih negdje pronađi, NF.
15.06.2016. (04:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
A što ne bi moglo, nisan EL DIABLO? Daješ mi ideju
da isprobam i ako je dobro, eto recepta ovdje.
Idem naći cannellone, ne nalazim ih baš uvijek.
15.06.2016. (04:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
ove pedantne stvari prepuštam boljoj polovici, ja skuham tijesto vulgaris i onda mogu zapeći što hoćeš:) pozdrav!
15.06.2016. (07:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
kada se sa srcem kuha..
15.06.2016. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Petra
Unijela si dušu i servirala srcem. ;)
Njam, njam :))
15.06.2016. (08:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...