Lijepo izgleda, volim kruh sa prirodnim dodacima, pogotovo nečim zelenim, ali mlijeko ne koristim nigdje, a kruh i sir ne zajedno. Ali kruh spremljen doma je puno zdraviji od onog iz TC-a koji se peče od smrznute smjese tko zna odkada i gdje, i iz inostranstva , zavisi čiji je lanac trg. centara. Još kad je iz krušne peći, kao od naših baka...
26.05.2016. (22:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo, domaći špinat je bio glavni razlog za nastanak ovog kruha, ne mogu odoljeti friškim domaćim namirnicama! Anabonny, uživam i sama u izradi razno raznih peciva, kruha, tijesta! Veliko mi je zadovoljstvo raditi s tijestom i pratiti procese koji se odvijaju tijekom izrade raznih dizanih proizvoda!
26.05.2016. (22:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oljinaljuljacka, ne vidim razlog zašto ne bi bilo fino i sa blitvom, probaj i javi :) Lasto, mislim da mi dvije prvenstveno volimo život, pa zato uživamo u svim njegovim darovima: prirodi, putovanjima, finoj hrani, ali najbitnije je vrijeme provedeno u druženju s dragim ljudima :)
27.05.2016. (07:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pravila sam nešto slično samo u malo drugačijem obliku. kombinacija sira i špinata mi je u zadnje vrijeme postala omiljenom tako da si me opet razveselila već od jutra;)
27.05.2016. (08:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ukusan završetak predivnog dana :)
26.05.2016. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
kad čitam ovako nešto fino (čitam, a ne papam) - a nisam baš od papanja, dobijem apetit :)
26.05.2016. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ovo je 'grešnija' varijanta od one koju ja obično radim...ah, svijet je mjesto puno raznih iskušenja :))
26.05.2016. (21:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo izgleda, volim kruh sa prirodnim dodacima, pogotovo nečim zelenim, ali mlijeko ne koristim nigdje, a kruh i sir ne zajedno. Ali kruh spremljen doma je puno zdraviji od onog iz TC-a koji se peče od smrznute smjese tko zna odkada i gdje, i iz inostranstva , zavisi čiji je lanac trg. centara. Još kad je iz krušne peći, kao od naših baka...
26.05.2016. (22:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Prepisano !!!
Volim sve recepte za tijesta.
26.05.2016. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
gogoo, domaći špinat je bio glavni razlog za nastanak ovog kruha, ne mogu odoljeti friškim domaćim namirnicama!
Anabonny, uživam i sama u izradi razno raznih peciva, kruha, tijesta!
Veliko mi je zadovoljstvo raditi s tijestom i pratiti procese koji se odvijaju tijekom izrade raznih dizanih proizvoda!
26.05.2016. (22:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
fantastik
26.05.2016. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala:)
26.05.2016. (22:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oljinaljuljacka
Izvrsna ideja! Ovo mi se baš jako sviđa
iako nisam ljubiteljica špinata, ali
pretpostavljam da isto mogu napraviti
i s blitvom?
26.05.2016. (23:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Tvoj ukus za izbor jela je sličan mome, zato se u svakom tvom
receptu nađem.
27.05.2016. (06:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Oljinaljuljacka, ne vidim razlog zašto ne bi bilo fino i sa blitvom, probaj i javi :)
Lasto, mislim da mi dvije prvenstveno volimo život, pa zato uživamo u svim njegovim darovima: prirodi, putovanjima, finoj hrani, ali najbitnije je vrijeme provedeno u druženju s dragim ljudima :)
27.05.2016. (07:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Leptirica
pravila sam nešto slično samo u malo drugačijem obliku. kombinacija sira i špinata mi je u zadnje vrijeme postala omiljenom tako da si me opet razveselila već od jutra;)
27.05.2016. (08:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
o da, volim sve kombinacije tijesta, sira i špinata... :)
:)
27.05.2016. (08:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Moje dame, ponekad si moramo ugoditi :)
27.05.2016. (08:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
ODLIČNO...volim takve kruhke!!! Čestitke za blogericu dana...zaslužuješ da Si blogerica tedna!!!
27.05.2016. (12:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Modrina,hvala ti puno na lijepim riječima :)
27.05.2016. (13:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...