Mene je također iznenedio postupak, ali uvijek prvi put radim po receptu, pa sam i ovaj put slijedila pravila. Možda je zbog tog kratkog kuhanja pecivo tako mekano, a istodobno hrskavo. Rado bih saznala zbog čega se mora prvo kuhati, ako znate...? :)
01.06.2016. (08:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zanimljivo, kratko kuhanje tijesta, pa pečenje, još jedna novina za mene ;) P.S. Peciva djeluju baš lijepo, a i opisno si dočarala brojne mogućnosti kombiniranja.
01.06.2016. (08:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iskreni trol, kad bi barem bili siti od gledanja:) Anabonny,provjerila sam odmah i nije pisalo,zato sam i išla isprobati! Dražene,ovo je zanimljiv način pripreme od kojeg peciva postaju mekša i sočnija, barem ja tako mislim, ispravite me ako nisam u pravu!
01.06.2016. (08:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovo s kuhanjem je stvarno zanimljiv detalj, možda je u tome tajna da ispadnu tako savršeno. u svakom slučaju vrlo zanimljiv povod za druženje i čini se kao odlična kombinacija uz pivo:)
01.06.2016. (09:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Aromatično i fino :)
01.06.2016. (07:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ne običavam kuhati pa peći pecivo. Neobično.
01.06.2016. (08:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
čvorovi, odlična ideja... zamišljam naše ruke kao Aleksandrov mač,
i onda se čvor razlijeva u poeziju okusa... uživaj u danu i suncu... :)
01.06.2016. (08:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Mene je također iznenedio postupak, ali uvijek prvi put radim po receptu, pa sam i ovaj put slijedila pravila. Možda je zbog tog kratkog kuhanja pecivo tako mekano, a istodobno hrskavo. Rado bih saznala zbog čega se mora prvo kuhati, ako znate...? :)
01.06.2016. (08:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dinaja, lijep pozdrav i ugodan dan ti želim!
01.06.2016. (08:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
meni dva za gablec..
01.06.2016. (08:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Euro, kud da šaljem :)
01.06.2016. (08:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iskreni trol
Ma ja ću se udebljati samo kaj pratim tvoj blog!!
01.06.2016. (08:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Odlično.......ali i meni je čudan postupak kuhanja........Pogledaj kod izvornog recepta možda piše zašto ?
01.06.2016. (08:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Zanimljivo, kratko kuhanje tijesta, pa pečenje, još jedna novina za mene ;)
P.S. Peciva djeluju baš lijepo,
a i opisno si dočarala brojne mogućnosti kombiniranja.
01.06.2016. (08:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
fino fino :) dobro jutro :)
01.06.2016. (08:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Iskreni trol, kad bi barem bili siti od gledanja:)
Anabonny,provjerila sam odmah i nije pisalo,zato sam i išla isprobati!
Dražene,ovo je zanimljiv način pripreme od kojeg peciva postaju mekša i sočnija, barem ja tako mislim, ispravite me ako nisam u pravu!
01.06.2016. (08:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobro jutro draga shadow!
01.06.2016. (09:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
pošalji i meni dva do tri plizzzzzz
01.06.2016. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Leptirica
ovo s kuhanjem je stvarno zanimljiv detalj, možda je u tome tajna da ispadnu tako savršeno. u svakom slučaju vrlo zanimljiv povod za druženje i čini se kao odlična kombinacija uz pivo:)
01.06.2016. (09:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Najbolji je dio druženje s prijateljima, sa ili bez peciva :)
samo nebo zna, evo šaljeeeem :)
01.06.2016. (11:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
prava stvae! Konačno se domogoh ii bloga :)
01.06.2016. (13:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dugo Vas nije bilo, a ovo je baš prava stvar za Vas :)
01.06.2016. (15:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...