petak, 28.03.2008.

Sve što ste htjeli znati o seksualnom životu Hane i Aleks...

... a nije vam bilo na kraj pameti da pitate.

CITAT IZ 24 SATA :

Hana je zajahala Aleks na stolu dok su ih sa strane gledali sustanari. Tada je Aleks pohotno upitala Hanu bi li je ševila, na što je ova potvrdno odgovorila i onda ju s obje ruke primila za grudi. Večer je prošla u sličnom tonu jer su Hana i Aleks nastavile pričati o seksualnim fantazijama. Najglasnija je, naravno, bila Aleksandra Grdić, koja je zaključila kako je njezin najveći problem taj što može puno puta svršiti.- Meni je to tako jeb... da bi to mogla raditi od 0-24, a poslije se osjećam kao da sam se nakljukala deset tableta - pričala je Aleks Hani. Bivša hrvatska missica s gledateljima je podijelila činjenicu da joj je najdraža poza kad je ona na dečku jer ga onda pošteno izj... Hana je nadodala da je ta poza dobra jer onda kontrolira situaciju, s čime se Aleks i složila, dodajući da voli i seks "zguza". Deenova djevojka Hana pohvalila se kako joj je najdulji seks trajao 3.5 sata, i to s bivšim dečkom.
- To je bilo s mojim prvim dečkom i točno znam kad i gdje se to dogodilo - zaključila je Hana

Moram priznati, cure su me ubile u pojam. Moj je seksualni život jad i bijeda u odnosu na ove poduhvate. 3.5 sata seksa skupim u dva mjeseca, a u višestruke orgazme sam vjerovala koliko i u Harry Pottera.

Aleksandrin najveći problem bih vrlo rado s njom podijelila, a isto me tako prilično zanima s kojim se to ona tabletama kljuka koje imaju isti efekt kao i 24-satni orgazmi. Gdje se to može kupit?

No, dosta o seksu, pričajmo malo o Aleks...

Punk - deda Davorin konačno je odlučio lupiti šakom po stolu i dovesti je u red...

Puko Davorin

Također njušim da bi draga Aleks mogla biti Yoina duelistica (Yo je izabrana, ako niste znali). Za vrstu duela predlažem znanje, a tema poznavanje osnove plastične kirurgije ili kako preko kreveta do karijere. Na primjer, koje se poze preporučuju za koju vrstu karijere i slično (zguza - manekenka, sprijeda -spisateljica, npr. )

I za kraj, nadam se da će Nova večeras prikazati horror show na Farmi: kad su svi farmeri zaspali....Aleks je napuntala Stipu da stavi onu svoju masku i ode prestrašiti Yo u izolaciji.......

Možda duela neće ni biti jer je Yo od straha otišla Bogu na istinu...


- 11:01 -

Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.03.2008.

Alen ili Yo pitanje je sad!

Gazdarica Ivana izabrala nove sluge: Alena i Yo.

Moram priznati da bih i ja napravila sličan izbor. Alen mi je od prvog dana broj jedan po antipatičnosti (vidi prošle blogove, ne da mi se ponavljati što mislim o njemu). Njegov odnos s Ivanom odmah je krenuo nakrivo, tako da je to bilo za očekivati, a i to što je on nju izabrao za sluškinju vjerojatno nije pomoglo.

Yo također nije neko iznenađenje, njih dvije vole se od prvog dana ko Thompson i lijepa književnost. I meni osobno Yo također ide na nerve. Kao prvo, dugo mi je trebalo da je počnem razlikovati od Nikoline Pišek. Valjda zato što imaju istog plastičara. I Nikolinin bivši, koji je ujedno i Jospin sadašnji, očito je imao istih problema. Možda se čovjek jednog dana jednostavno zabunio. Umjesto jedne, zagrlio drugu, a da nije ni primijetio. Pa tako i ostalo...

Yo je inače vrlo loše primila vijest da je sluškinja i dualistica. Vrlo loše. Cendra čitav dan i davi sve oko sebe (zahvaljujući Max TV-u, sve se vidi i sve se zna), dosadna je i Bogu i ljudima, a Ivanu tlači zbog toga kao južina meteoropatu. Sklona je prenemaganju i dramatiziranju kao da je zbilja neki celebrity, a ne samo loša spisateljica vanzemaljske ljepote. Pri tom ne mislim reći da je lijepa, već da doslovce više liči na vanzemaljca nego na čovjeka.

Ono što se još može vidjeti na Max TV-u, a što vjerojatno ne prenose u dnevnim emisijama, razne su nehigijenske gadosti koje me izrazito vesele.

Izdvojit ću dvije, meni najdraže u zadnja dva dana.

Prva je: Stipe pere noge u kanti, a onda strpa ruku u gaće i s tom istom vodom opere pišu.

Druga je: Prije spavanja, stari panker Davorin legne u vreću za spavanje i s dvije vlažne maramice opere si guzu i pišu. Vrlo pohvalno. No ono što nije baš za hvalit je to što te maramice nakon upotrebe ladno baci na pod. Valjda da služe kao osvježivač prostorije.

Eto. Pozivam vas da date svoj glas:

Tko je odurniji: Davorin ili Stipe?
Koga bi izbacili van: Yo ili Alena?






- 21:40 -

Komentari (22) - Isprintaj - #

petak, 21.03.2008.

Kako je propao CBB

Ajde hvala bogu. Ipak ima nade za ovu zemlju, koliko toliko. Nevjerojatan uspjeh prošlih BB-a dovodio me u sumnju da nešto sa mnom nije u redu jer očito cijeli svijet gleda te morone u toj kući kako ne rade pod milim bogom ništa osim mene, ali sad mi je lakše.

CBB je propao i ima nade. S druge strane, Farma je hit. Pa što to govori o našem narodu?

Naš narod očito ne voli pedere, stiliste, transvestite, žene koje žele izgledati kao žene, ali ipak izgledaju kao transvestiti.

S druge strane, vole seljačine, uplakane manekenke, raspjevane imitatore, spletkarošice, bosanske princeze i pobožne rokere.

Naime, naši se farmeri usrdno mole. Preko dana spletkare, svađaju se, izazivaju požare, opanjkavaju ljubavnike, podmeću si, psuju, piju i pjevaju, a onda se pomole i odu mirno spavati. Pravi Hrvati.

To je naš narod. Farmeri , iako selebritiji a neki i Bosanci, pravi su izdanci svekolikog Hrvatstva. Vole tuči žene, ne vole raditi, gledaju gdje bi kome podmetnuli, kuju urote i cmizdre i zato se većina s njima identificirala.

CBB stanari su ipak previše egzotični. Većina Hrvata se ipak ne može identificirati s transvestitima i stilistima, ma koliko se god trudili. Hrvati ipak u prosjeku više vole žene, a Hrvatice ipak u prosjeku više liče na žene nego izabrani primjerci u BB kući.

I zato, jer naprosto nemaju veze sa životom i jer su zabavni kao infekcija urinarnog trakta, zato je propao CBB.

A Farmeri idu dalje...




- 09:16 -

Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 18.03.2008.

Priča o starom šaranu

Jednom nedavno, u rječici negdje kraj Farme, živio jedan vrlo stari šaran čije je vrijeme došlo te je odlučio otplivati na tajno mjesto gdje umiru stari šarani.

Pliva tako naš stari šaran, kroz malu glavu prolaze mu slike njegovog kratkog ali burnog života.. Kako se izlegao iz jajašca mame šaranice, njenog nježnog ribljeg pogleda... kako se igrao s braćom šarančićima, još davno, dok je voda bila čišća i dok nije bilo onih luđaka na Farmi što nemaju veze sa životom.

Sjeti se svoje prve ljubavi, njenog zanosnog repa koji ga je momentalno bacio na dno, neodoljivih krljušti koje se prelijevaju na podnevnom suncu u svim duginim bojama...njihovog prvog ljubavnog zagrljaja... svi ostali bili su samo blijeda kopija...

Sjeti se i kako se u zadnji tren izvukao s udice nekog ribiča, kako je tada odlučio promijeniti svoj život iz temelja i biti bolja riba. Uživati u svakoj sekundi tog bezbrižnog života. Jasno, drugi dan je već plivao po starom. Šta ćeš... Teško je mijenjati staru ribu.

Naš stari šaran zna da mu se bliži posljednji čas. Pomirio se sa sobom i sa svojim ribljim Bogom. Imao je dobar život, za ničim ne žali. Lagano, bezbolno izdiše svoj posljednji mjehurić, kad...

Neki ga kreten nabode vilama. Au! To boli! Jebote idiota! Zašto me ne pustiš da mirno umrem, majmune nijedan! Ionako nisam već odavno jestiv...

I s tim, ne baš lijepim mislima, ode naš šaran u riblji raj. A Stipe preda njegovo staro, istrošeno tijelo nikome drugome doli Davorinu.

I tu bi priča tragično završila, da se nije dogodio komični preokret. Naime, Davorin očito u životu nije čistio ribu, pa je jadnom šaranu, umjesto glave, odrezao rep!

Idući potez bio je rasporiti mu usmrđenu utrobu, što je pomno pratio naš dragi Alen. I tako dolazi do najjače riblje konverzacije u povijesti:

Šta je to bijelo? - pita znatiželjni Alen Davorina, gledajući ga kako šaranu vadi utrobu:
To su mu pluća - mrtvo ladno će Davorin, držeći bezobličnu, bjelkastu smrdljivu masu u rukama.
Misliš? - zamišljeno će Alen, duboko nesvjestan činjenice da ribe nemaju pluća.

Davorin bi vjerojatno nastavio ovu poučnu konverzaciju, da nije umro od smijeha.

Pouka priče: Dobar život ne znači ujedno i dobru smrt, što pak ne znači da sve to skupa nije prilično smiješno.

Happy end: nakon što su jadnog šarana i ispekli, većina stanara Farme imala je dovoljno zdravog razuma da ga ne konzumira.



- 15:49 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 15.03.2008.

Dan velikog dvoboja

Završio je tjedan vladavine Big Brothera na Farmi, odnosno, Alena zvanog Svizac koji se u Big Brothera totalno ufurao.

Konobarčić opijen moći i slavom grmi, naređuje, viče, naporan je ko crijevna viroza i lud ko puran. No, takvi su manijaci ako ništa, zabavni za gledati.

A zatim je konačno stigao i taj famozni dvoboj...Baš sam mu se veselila jer sam se iskreno nadala da će uključivati mlaćenje vilama, gađanje kokošjim govnima, rvanje u slami ili tako nešto. Na žalost, realnost je bila puno bezveznija.

Moram priznati da je dvoboj prvo veliko razočaranje koje sam doživjela od Farme. Sve do tog trenutka nisam imala primjedbe - bilo je jako zabavno i gledljivo, na moje iskreno i ugodno iznenađenje.

Da, sve je bilo sjajno do tog stupidnog dvoboja. Prije svega, Boris je totalno simpa kao i Deen i bilo mi je žao što će bilo tko od njih dvojica ispasti. Boris je herojski podnio izolaciju (ili se barem tako činilo), džentlmenski se ponio prema Ivani i sve u svemu, ispao je iznenađujuće simpa tip. Deen sa svojim luđačkim smijehom mi je od prvog dana drag.

Dakle, prva velika gluparija je što test izdržljivosti nema nikakve veze s izdržljivošću. Deen je izabrao izdržljivost jer je snažan ko goluždravi pilić i to je jedini način da pobijedi dobro našopanog gusana Borisa. No, ovo čak nije bio ni test snage - ovo je bio test debljine. Tko ima više kila, pobjeđuje. Mislim da je Borisu prvi put u životu bilo drago što se nije dovoljno suzdržavao od ćevapa i kolača.

Zbilja nepravedno. Deen je bio izvan sebe, ali mu ipak čestitam na dostojanstvu. Ja bih se vjerojatno s nekim tamo potukla i napravila puno veći skandal. Hana je jadna gorko plakala, sunce joj kalajdisano, baš mi ju je bilo žao... Sve u svemu, dvoboj je ostavio gorak okus u ustima.

Ali, da ne bih tako depresivno završila ovaj post jer to nije u mom stilu, evo the best of izjava na Farmi:

- Problem kelja je što može imati veliku glavu (ovo zvuči kao ozbiljan problem, predlažem psihoterapiju kelja...)
- Kokoši ne lete, nego skaču (vrlo informativno)
- Jebem ti crnu kokoš (predlažem kao novu, trendy psovku)
- Skidam blato sa čizama tako da ga pustim da umre od starosti (ovo mi zvuči kao new age pristup)
- Nema aviona, helikoptera, automobila ni cigareta (za avione ćemo lako, ali za cigarete...)
- Kenjam ko kišna glista (ovu ću poredbu uvrstiti među omiljene)





- 12:20 -

Komentari (6) - Isprintaj - #

srijeda, 12.03.2008.

vidi jel ima marihuane tu...

...pita Stipe alfa-mužjak Drviš seoskog đukca. :-)))) gladeći ga po vratu.

Jučer na Farmi bilo je i smijeha i suza, i panike i zlobe.

Krenimo od ovog zadnjeg. Alen se pokazao kao tipični pomahnitali nitko i ništa koji se dokopao vlasti pa kao i svi njemu slični, potpuno gubi kompas i maltretira sve oko sebe.

Jadna Ivana mu je očito gadno stala na žulj kad je zazivao Boga i zahvaljivao mu što mu je dao ovlasti svemoćnog gazde da je zajedno s Borisom proglasi sluškinjom. Još je samozadovoljno pričao ostalima (koji mu se nisu usudili proturječiti- chickens) kako je Ivana u depresiji i kako će je ovaj njegov potez sigurno zatući.

Totalni psihopat!

Boris Kosmač me iznenadio simpatičnošću - mislila sam za njega da je freak, ali se baš lijepo ponio prema Ivani. Kapa dolje. Grdićku, od koje su svi nešto očekivali, nisam niti primijetila, ali zato Hana...

Bez Hane i Deena, Farma ne bi bila ista. Iskreni su, spontani i baš bosanski zabavni. Hana plače, Hana se smije, Hana mudruje... Deen zabacuje glavu pa se grleno smije, a to još začudo ispada skroz simpatično...

I tako... dečki su gradili kokošinjac po uzoru na A je to..., mislili su da će umrijeti od gladi, kad ono skoro pocrkaše od žeđi (tu je Hana pukla i udrila u plač, a ni ostalima nije bilo svejedno. Mislim da je to bilo prilično okrutno od producenata da su ih zakinuli za vodu, nije im neka fora).

Yo je kuhala i sve ih kuhanjem iznenadila. Btw, mislim da Yo neće imati vremena za poeziju i prozu, već da će do kraja robovati kuhinji... tko joj je kriv kad bolje kuha, nego što piše.

Idemo dalje, kako bi rekao drug premijer...



- 11:03 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.03.2008.

Farma vs CBB = Hetero vs Homo reality

Nakon pogledane prve epizode CBB-a i Farme, ono što mi je prvo upalo u oči je da će se boriti sljedeće interesne skupine u ova dva aktualna i nadasve kompetitivna realitija na dvije konkurentske TV:

Farma vs CBB

Heteroseksualci vs Homoseksualci

Pjevači vs Stilisti

Nešto soli u glavi vs Ništa soli u glavi

Da one iz CBB-a stavimo na Farmu, ne bi preživjeli niti pola sata. Osim možda Danijele koja izgleda da bi preživjela i nuklearni rat bez većih posljedica.

A sad komentari na prvu epizodu Farme: nije loše, ali moglo je biti bolje. Predug mi je bio prvi dio (upoznavanje), iako poučan, jer su me neki od slavnih dosta iznenadili.

Npr, dala bi lijevu sisu da Hana provodi više od dvadeset minuta dnevno na uljepšavanje. Dvina me totalno oduševila (u idućem životu želim biti ona, žena je superheroj), Davorin je Bog (fanatično smiren punker, polučovjek poluživotinja). Njegova odgojne metode koje se svode na to da djeca trebaju prolaziti razrede i ne uzimati droge trebale bi biti svijetli primjer svim hrvatskim roditeljima.

Rafo je jedan neobičan lik, pozitivni duhovni roker koji preporuča mladima da se uzdrže od seksa prije braka, ili barem pokaju ako već pokleknu.

Stipe je pravi alfa mužjak, dok je Kosmač njegova metroseksualna suprotnost.

No, od svih, zasad je moja favoritkinja Hana, sunce joj kalajdisano. Vesela bogatašica koja je odlučila zagaziti u blato i dobro se zabaviti.

Mia je korektno odradila, iako je većinu vremena nisam baš pozorno slušala, jer sam buljila u njene brutalno lijepe noge. Kako i zašto netko smije i može imati takve noge, a da to nisam ja, potpuno me zbunjuje.

U svakom slučaju, mislim da će seljačija na Farmi biti puno zabavnija od šminkera u CBB-u.


- 10:26 -

Komentari (28) - Isprintaj - #

petak, 07.03.2008.

Neš ti...

... CBB-a. Jadni natjecatelji, mahom stilisti, umjesto da mlate praznu slamu na špici, iduća će tri tjedna to raditi u BB kući i to za novce, kako su 7 od njih 8 bez kompleksa izjavilo. Onih sto somića u humanitarne svrhe očito nije jedini novac koji se dijeli i očito im je zadnja rupa na svirali. Oni to rade zbog para i povratka s ruba anonimnosti.



Jedini koji tu nije samo zbog para je Sandi, koji se evidentno sklonio u BB kuću na tri tjedna od žene i malog djeteta u nadi da će se konačno naspavati i usput nam prati uši sa svojim novim albumom kojeg je diskretno izreklamirao.

Producenti su se jako potrudili oko scene - isto je sranje kao i ona prošla, osim što su promijenili tapete i postavili pogrebne vijence.

Iako sam vrhunac gluposti očekivala od natjecatelja, novi voditelj me oborio s nogu - Marko the Moron uspio je provaliti više idiotarija od svih manekenki i stilista zajedno , npr. jedini nije skužio foru s Britney i perikom (iako mu se superpozitivni, ja-volim-cijeli-svijet Marko - tako-sam-super Grubnić opako približio).

Anyway, na Farmi će ljudi barem morati krvavo raditi, pokrpati kuću, hraniti živine, boriti se za opstanak i međusobno. Od ovih dosadnih, ispraznih, neduhovitih društvenih parazita možemo samo očekivati da ništa neće raditi osim vježbati, biti na dijeti i razglabati o odjeći. Neće biti ni seksa, osim možda istospolnog. Iva može biti sigurna da je neće nitko taknuti, ali da sam na Sandijevom mjestu, navukla bih čelične gaće...



- 21:39 -

Komentari (17) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.03.2008.

Još tri dana do megdana




















Evo i skoro pa finalnog popisa celebritya na Farmi... (ne vjerujem dok ne vidim...)

Aleksandra Grdić
Stipe Drviš
Dvina Meler
Davorin Bogović
Ivana Marić (ex Feminnem)
Rafael Dropulić (Rafo)
Jelena Urukalo
Alen Macinić
Nataša Bebić
Boris Kosmač
Josipa Pavičić
Stefan Lupino
Stefany Hohnjec
Deen

A evo i gdje možete pogledati fotke ukoliko kojim nevjerojatnim slučajem nikad niste čuli za nekog od njih. Ovdje također možete saznati i par ključnih detalja o ovim dragim ljudima.

Natjecatelji

Pa tako možete saznati da je Alex suzdržljiva, ali brzopleta (??? kako se to točno brzopleto suzdržava?), ne želi upoznati drugi dio sebe (koji? pametni?), ali zato hoće orati i kopati.

Stipe voli maltretirati ukućane, ali se zato iskupljuje cijepanjem drva, Davorin manijakalno pere ruke... i tako dalje..ma šta da vam prepričavam, kliknite i čitajte...

Zanimljivo je i da su među natjecateljima fundamentalistički katolik Rafo (sjetimo se kome je donirao milju kuna) i musliman Deen. Pa si sve mislim, mogla bi se tu dogoditi kakva vjerska netrpeljivost, moglo bi nedobog doći do žustre polemike čiji je Bog jači, mogli bi se upetljati Bush i Osama, moglo bi tu biti svašta... Ratovi su počinjali i zbog manjih pizdarija.

I još za kraj, CBB počinje dva dana prije Farme. Da mi je znat kako im je to uspjelo...

Kokoda!

- 11:58 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 03.03.2008.

Nema Slađe???

Neću! Neću, neću, neću! Prvo Grdićka zgazi čovjeka, sad mi hoće maknuti Slađu - ženu koja ljubi svinju. Koliko žena znate s tako jakim želucem? (ne računa se ljubljenje muških svinja, to smo sve prošle...).

Ako je to napravila, možete misliti na što je sve spremna? Žena je rođena da bude u tom showu: tko će Stipu napastvovati, tko će Lupinu gol pozirati, tko će kravama komplekse nabijati... Vratite nam Slađu!

24 sata je objavio da će Jelena Urukalo, po vokaciji i životnim nazorima manekenka, zamijeniti Slađu. Čitam i ne vjerujem. Who the fuck is Jelena Urukalo? Nakon malo guglanja, saznajem sljedeće: pobjednica Story super nova multi talent bloody stupid showa u kategoriji modela, osoba koja se preko medija prepucavala s izvjesnom Crnom mambom (ne, to nije gusarica, to je također vrla manekenka) oko toga tko je spavao sa Stipom iz BB-a, kako, gdje i zašto.

Urukalo je ipak najslavnija kao djevojka urokanog Stoke koja ga je (svaka joj čast) trpila dok se drogsao od svoje šesnaeste godine, pa sve do dana današnjeg kad je, navodno, skroz naskroz rehabilitiran.

A evo i vizualizacije navedenih manekenki... Jelena Urukalo



vs

Crna Mamba



Koja je ljepša, jača i pametnija, glasajte!

P.S. Iako već svi to znaju, nije greda još jednom ponoviti: pravo vrijeme i mjesto za gledati svu tu životinjsku divotu je 9.3. u 20:00 na Novoj TV. Heh.

- 09:32 -

Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (8)
Travanj 2008 (10)
Ožujak 2008 (10)
Veljača 2008 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga


Brijem na Farmu, pa šta. Ubijte me!

Linkovi


Farma.novatv.hr
~
Farma natjecatelji
~
svi blogeri koji spominju Farmu na ovaj ili onaj način...
~
Farmaceut
~
TV kritičar
~
Black Arhchangel
~
Ribafish

Moj najveći obožavatelj:

AvantureMicha


Molim sve blogere koji pišu o Farmi da mi jave pa ću ih staviti među linkove. Fala.

Oil Rig Accidents