Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokodakalica

Marketing

vidi jel ima marihuane tu...

...pita Stipe alfa-mužjak Drviš seoskog đukca. :-)))) gladeći ga po vratu.

Jučer na Farmi bilo je i smijeha i suza, i panike i zlobe.

Krenimo od ovog zadnjeg. Alen se pokazao kao tipični pomahnitali nitko i ništa koji se dokopao vlasti pa kao i svi njemu slični, potpuno gubi kompas i maltretira sve oko sebe.

Jadna Ivana mu je očito gadno stala na žulj kad je zazivao Boga i zahvaljivao mu što mu je dao ovlasti svemoćnog gazde da je zajedno s Borisom proglasi sluškinjom. Još je samozadovoljno pričao ostalima (koji mu se nisu usudili proturječiti- chickens) kako je Ivana u depresiji i kako će je ovaj njegov potez sigurno zatući.

Totalni psihopat!

Boris Kosmač me iznenadio simpatičnošću - mislila sam za njega da je freak, ali se baš lijepo ponio prema Ivani. Kapa dolje. Grdićku, od koje su svi nešto očekivali, nisam niti primijetila, ali zato Hana...

Bez Hane i Deena, Farma ne bi bila ista. Iskreni su, spontani i baš bosanski zabavni. Hana plače, Hana se smije, Hana mudruje... Deen zabacuje glavu pa se grleno smije, a to još začudo ispada skroz simpatično...

I tako... dečki su gradili kokošinjac po uzoru na A je to..., mislili su da će umrijeti od gladi, kad ono skoro pocrkaše od žeđi (tu je Hana pukla i udrila u plač, a ni ostalima nije bilo svejedno. Mislim da je to bilo prilično okrutno od producenata da su ih zakinuli za vodu, nije im neka fora).

Yo je kuhala i sve ih kuhanjem iznenadila. Btw, mislim da Yo neće imati vremena za poeziju i prozu, već da će do kraja robovati kuhinji... tko joj je kriv kad bolje kuha, nego što piše.

Idemo dalje, kako bi rekao drug premijer...





Post je objavljen 12.03.2008. u 11:03 sati.