Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokodakalica

Marketing

Farma vs CBB = Hetero vs Homo reality

Nakon pogledane prve epizode CBB-a i Farme, ono što mi je prvo upalo u oči je da će se boriti sljedeće interesne skupine u ova dva aktualna i nadasve kompetitivna realitija na dvije konkurentske TV:

Farma vs CBB

Heteroseksualci vs Homoseksualci

Pjevači vs Stilisti

Nešto soli u glavi vs Ništa soli u glavi

Da one iz CBB-a stavimo na Farmu, ne bi preživjeli niti pola sata. Osim možda Danijele koja izgleda da bi preživjela i nuklearni rat bez većih posljedica.

A sad komentari na prvu epizodu Farme: nije loše, ali moglo je biti bolje. Predug mi je bio prvi dio (upoznavanje), iako poučan, jer su me neki od slavnih dosta iznenadili.

Npr, dala bi lijevu sisu da Hana provodi više od dvadeset minuta dnevno na uljepšavanje. Dvina me totalno oduševila (u idućem životu želim biti ona, žena je superheroj), Davorin je Bog (fanatično smiren punker, polučovjek poluživotinja). Njegova odgojne metode koje se svode na to da djeca trebaju prolaziti razrede i ne uzimati droge trebale bi biti svijetli primjer svim hrvatskim roditeljima.

Rafo je jedan neobičan lik, pozitivni duhovni roker koji preporuča mladima da se uzdrže od seksa prije braka, ili barem pokaju ako već pokleknu.

Stipe je pravi alfa mužjak, dok je Kosmač njegova metroseksualna suprotnost.

No, od svih, zasad je moja favoritkinja Hana, sunce joj kalajdisano. Vesela bogatašica koja je odlučila zagaziti u blato i dobro se zabaviti.

Mia je korektno odradila, iako je većinu vremena nisam baš pozorno slušala, jer sam buljila u njene brutalno lijepe noge. Kako i zašto netko smije i može imati takve noge, a da to nisam ja, potpuno me zbunjuje.

U svakom slučaju, mislim da će seljačija na Farmi biti puno zabavnija od šminkera u CBB-u.




Post je objavljen 10.03.2008. u 10:26 sati.